Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: # Fernando Muslera

şu durumda maaşların yüksek tutulması bana normal geliyo ama istemeyen adamıda zorla getiremezsin diyelimki geldi istemediği bi yerde oynayarak yararlı olabilecekmi acaba

Ufuk kalsin çok daha iyi olur. Kontenjandan yemez, paramiz cebimizde kalir, saçma goller yedikten sonra "lan onca parayi bu kova için mi verdik ?" demeyiz...

tatile gelecekse gelmesin zaten buffon falan istemez.hala anlatamadım sana olayı Muslera yeni bi kaleci değil arkadaşım eğer tanımıyosan o senin sorunun genç ve dünya kupasında yarı final oynayacak kadarda tecrübeli bir kaleci 5-10 sene sabredilecek falan da değil anlatabildim mi tanımıyorsan yorumunu da ona göre yapacaksın,evet dediğin doğru burası Türkiye bilende sallıyor bilmeyende

buffonun bize tatile geleceğini nerden çıkardın onu anlamamakla birlikte tutturmuşsunuz bir muslera dünya kupasında yarı final oynadı diye yahu dünya kupası dediğin 3-4 maçlık bir turnuva zaten milli takımı baz alarak hiç bir oyuncuyu ölçemezsin bugün messi bile barcelona'da başka oynuyor milli takımda başka... 23 yaşındaki adam bir yarı final oynadı diye çok tecrübeli kaleci dersen sana ciddi anlamda gülerler. :D yemişim musleranı madem genç kaleci alacan bir kaç sene ufuğa sabret milli takım yeni bir kaleci kazansın hem yerli hemde maliyeti az. ayrıca ben bilmediğim birşey hakkında yorum yapmam arkadaşım muslerayı tanımıyordum evet ama araştırdım ve musleranın yan toplarının zayıf, dengesiz olduğu tam bir kapalı kutu ve patlamaya hazır bomba olduğunu lazio taraftarını bile ikiye böldüğünü bize gelirse ya efsane olacağını yada rezil olacağını öğrendim bu yüzden böyle bir riske deymez daha tecrübeli daha az maliyetli daha dengeli bir kaleci lazım mondragon gibi gibi.

buffonun tatile geleceğini nerden çıkardın onu anlamamakla birlikte tutturmuşsunuz bir muslera dünya kupasında yarı final oynadı diye yahu düyna kupası dediğin 4-5 maçlık bir turnuva zaten milli takımı baz alarak hiç bir oyuncuyu ölçemezsin bugün messi bile barcelona'da başka oynuyor milli takımda bambaşka... 23 yaşındaki adam bir yarı final oynadı diye tecrübeli kaleci dersen sana ciddi anlamda gülerler. :D

Sana da gülerler yavru.Fernando Muslera çok elit bir kalecidir, tabi izlemediğin için birşey diyemem ama.

Sana da gülerler yavru.Fernando Muslera çok elit bir kalecidir, tabi izlemediğin için birşey diyemem ama.

Kim gülecekse gülsün kimseden utancımız yok ben bildiklerimi söylüyorum bilmeden oyrum yapmam. Araştırım, araştırdım da bu kaleci bize YA-RA-MAZ! 3 gün sonra yuhlarsınız arena'da...

M.Demirkol muslera için dünyanın en iyi kalecileri içindeki yerinini 5-10 arası olduğunu felan söylüyodu

Kim gülecekse gülsün kimseden utancımız yok ben bildiklerimi söylüyorum bilmeden oyrum yapmam. Araştırım, araştırdım da bu kaleci bize YA-RA-MAZ! 3 gün sonra yuhlarsınız arena'da...

Bana bi söylesene neden yaramaz?Kaale alınır birşeyler söyle, herkes gülüyor, bir de ben gülmeyeyim.

bi maçını izlemekle arşatırdım denmez ona ben tüm sezon izledim Muslera yı ve keşke bu kaleci bizde olsa dediğim bir sürü maçı oldu...ayrıca dünya kupası yarı finalini küçümseyerek komik duruma düşüyorsun dikkat et,her dünya kupasında Türkiye yarı final oynayamıyor...

M.Demirkol muslera için dünyanın en iyi kalecileri içindeki yerinini 5-10 arası olduğunu felan söylüyodu

şunu birtek Aydın Çağdaş anlayamıyor galiba kendisi dino zoff filan heralde adam Muslerayı beğenmiyor ya ,hey Allahım zapata müstehak size... NANDO #86 :happynew::happynew::happynew::happynew:

neyi arastirdin kardes ? ne var burda arastiracak ? ya adamin maclarina baktin ve gördün eksiklerini yada muslerayi youtube dan tek taniyorsun ama ozaman da pek elestiri yapamazsin

Bu isme karşı çıkanlar önersinde alternatif isim alalım.Maşallah her şeyi biliyorsunuz

1) Hayri Cund

2) Mete Alparslan

3) Sinan Arslan

4) Umut Sezer

5) Baki Özden

6) Haktan Türkalp

aklıma gelen bunlar daha varsa ismini yazdırsın.Muslera gelirse iyi performans sergilerse her sayfada bu isimler olacak.

Listeye benide ekleyebilirsin. :)

benle ne alakasi var? ben muslera nasil kaleci bilmiyorum. sadece gelmek istemiyorsa almanin geregi yok dedim. kaleci zorla getirilmez cunku konsantrasyon isidir.

bu adamın ilk defa ciddi tepki verdigini gördüm:) bu arada muslera okadar para etmez. ben ruffierden yanayım..

inşallah dünyada son 2 senedir çok büyük sempatimi kazanmış bir kaleci Handanovic ile birlikte,çok yaşıktırmıştım Muslera yı özellikle dünya kupasında Galatasaray ımıza....Formasını alıcam :D

bu adamın ilk defa ciddi tepki verdigini gördüm:) bu arada muslera okadar para etmez. ben ruffierden yanayım..

muslera o kadar etmez diyosunda türkiye ligini 8.bitirmiş avrupa kupalarında olmayan bir takıma nasıl trasfer yapabilirsin ki başka türlü maaşların yüksek olması normal bence

ruffier de yeni çıktı arkadaş ne ruffier si onuda getirseler bu sefer 2.lig kalecisi aldınız yönetim istifa diyecekler :D :D

Geri
Üst Alt