Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: # Fernando Muslera

sen mi verion milyonları yeter bıktım ucuz futbolcuları bu takımda görmekten adam gidip beş para etmez emenikeye 9 mil euro veriyosa bişeyler kazanmak istiyorsan sende vereceksin bazı şeyleri

iyide muslera bukadar kendini kabul ettrimediki daha. adam naz yapıyormuş söylenene göre. bizde zaten ona göre konuşuyoruz. hakedene verilir okadar para. ve fazlası.

sen mi verion milyonları yeter bıktım ucuz futbolcuları bu takımda görmekten adam gidip beş para etmez emenikeye 9 mil euro veriyosa bişeyler kazanmak istiyorsan sende vereceksin bazı şeyleri

Fenerbahçe yanlış yaptı diye,bizde mi yapalım?Buffon'u,Casillas'ı,Cesar'ı almadıktan sonra kaleciye o kadar para verilmez.Yoksa gelsin.Mutlaka Zapata'dan,Franco'dan kötü değildir.

muslera o kadar etmez diyosunda türkiye ligini 8.bitirmiş avrupa kupalarında olmayan bir takıma nasıl trasfer yapabilirsin ki başka türlü maaşların yüksek olması normal bence

tamam dogru diyorsun bende zaten senden farklı düsünmüyorum. fazla vermen lazımda musleranın kendini kanıtladıgıda tartısılır.

dünya kupasındaki maçlarda çok başarılıydı umarım alırız. lazio nun birinci kalecisimi bu?

Fenerbahçe yanlış yaptı diye,bizde mi yapalım?Buffon'u,Casillas'ı,Cesar'ı almadıktan sonra kaleciye o kadar para verilmez.Yoksa gelsin.Mutlaka Zapata'dan,Franco'dan kötü değildir.

bi kere bu buffon,casi,julio yu bi aklınızdan silin,başkan acayip gaz verdi taraftara cl de olmayan bi takım olduğumuzu da unutmayın gelsin ben sonunda kadar arkasındayım Muslera nın benim gözümde Handanovic ile beraber dünyada ilk 10 kaleciden biridir nitekim Mehmet Demirkol da aynı şeyi söyledi nontvspor da. gelirse formasını alıcam NANDO #86 :happynew::happynew::happynew::happynew:

Fenerbahçe yanlış yaptı diye,bizde mi yapalım?Buffon'u,Casillas'ı,Cesar'ı almadıktan sonra kaleciye o kadar para verilmez.Yoksa gelsin.Mutlaka Zapata'dan,Franco'dan kötü değildir

Bu cümleden bunu anlama çıkarman yanlış olmuş.Ayrıca saydığım kaleciler dışında bir kaleciye yıllık 3 m € verilmez.

bi kere bu buffon,casi,julio yu bi aklınızdan silin,başkan acayip gaz verdi taraftara cl de olmayan bi takım olduğumuzu da unutmayın gelsin ben sonunda kadar arkasındayım Muslera nın benim gözümde Handanovic ile beraber dünyada ilk 10 kaleciden biridir nitekim Mehmet Demirkol da aynı şeyi söyledi nontvspor da. gelirse formasını alıcam NANDO #86 :happynew::happynew::happynew::happynew:

Muslera 5 yıl için 14 milyon €'luk bir kaleci değil ... Daha ucuza daha iyi kaleciler alınabilir.

4.jpg

NANDO #86 :happynew::happynew:

Muslera 2 senede Uruguay ı Dünya kupası yarı finaline Lazio yu el ye taşıdı,Ruffier naptı 2 senede acaba ha doğru Monaco küme düşmüştü dimi pardon...

monaco küme düştü diye ruffier kötü kalecimi oluyor komik. fransada bu sene en az gol yiyen 4. kaleci. sen daha musleraya lazionun 1. kalecisimi diye soruyosun:D

yok yani lazioda 1. kalecimi diye soruyor sonrada dünya kupasında cok iyiydi diyor. valla uruguay defansının bunda cok katkısı var. muntariden yedigi golde var:) ama ben musleraya asla kötü kaleci demiyorum o başka. bukadar parayı hakedecek biri degil sadece..

Geri
Üst Alt