Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: Muslera Galatasaray'da - Cana Lazio'da iddiası

Cidden he bu ironi biraz ağır olmuş :)

yıllık 2.8 milyon euro 5 yıllık sözleşme önermişiz.cana + 2 milyon euro yazıyor bonservis içinde.yani 20 milyon euro yu geçiyor maliyeti değermi beyler ???

kardeş bu da artık moda oldu. Adamın 5 yıllık alacağını hesaplıyolar, sonra da işte maliyeti diye şak diye manşetten çakıyolar. Biraz ürkütücü oluyor ama gelen yabancıların alayının alacağı para aşağı yukarı bu zaten:)

Muslera kapalı kutu falan değil. Ben Ruffier'in gelmesini istiyordum ama, Muslera'nın da iyi kaleci olduğunu biliyorum. Hayırlı olsun..

Cana düzeyinde bir ön libero almak için en az 7-8 milyon euro bayılmak gerekir,2 de üstüne vermişiz 10 milyon euro bonservis bedeli.Vay arkadaş ne Muslera imiş.Açık ve net deynekle kovaladığımız de santis kadar kalecidir en fazla!

Yazık!

Tabi bu arada Cana'dan daha iyi ön libero alacağımız için üzülmeidk diyen arkadaşların bir bilidğimi var,mesela kimdir Cana'dan i,yi olan ön libero ve bize kaça patlar bu adam,daha doğrusu biz alabilirmiyiz o şahsı.Bu ülekeye getirebilinecke en iyi ön libero elimizde ama biz takasla Lazio'ya gönderiyoruz.

Cevap: # Fernando Muslera

istediğim ve begendiğim bir kaleciydi

hayırlısı olsun

Italyanlar bu transfere inanmamisti.. bu sezonu cok basarili gecirmis ve gitse anca daha büyük takimlara gidecegini düsünülmüstü..

Birkac videosunu izledim de herseyden once kendine guvenli duruyor, Leo Franco oyle degildi mesela. Kaleci once kendine guvenecek yoksa refleks gostermesi zor.

transfer kesinleşmeden inanmam. ama transfer gerçekleşirse gs kaleye uzun yıllar transfer yapmaz. ruffier fizik olarak kaleciliği musleraya göre daha iyi yalnız fizik yetmiyo yetenek olarak muslera çok daha iyi bir kaleci ve muslera kendini sürekli geliştiriyor. bence ismi geçen kalecilerden gs ye en çok yakışanını transfer ediyoruz. cana gs için büyük bir kayıp değil. tamam iyi oyuncu ama gs de ilk iki ay ve son 2 ay yoktu oynadığı zamanlarda da savaştı ama sahada yaptığı iş ona verilen paranın karşılığı değildi. ortasahaya direnç getirebilecek bir oyuncu alırsak sorun kalmayacak zaten

transfer kesinleşmeden inanmam. ama transfer gerçekleşirse gs kaleye uzun yıllar transfer yapmaz. ruffier fizik olarak kaleciliği musleraya göre daha iyi yalnız fizik yetmiyo yetenek olarak muslera çok daha iyi bir kaleci ve muslera kendini sürekli geliştiriyor. bence ismi geçen kalecilerden gs ye en çok yakışanını transfer ediyoruz. cana gs için büyük bir kayıp değil. tamam iyi oyuncu ama gs de ilk iki ay ve son 2 ay yoktu oynadığı zamanlarda da savaştı ama sahada yaptığı iş ona verilen paranın karşılığı değildi. ortasahaya direnç getirebilecek bir oyuncu alırsak sorun kalmayacak zaten

Hocam bitti sayılır zaten ama sizde haklısınız

Cana düzeyinde bir ön libero almak için en az 7-8 milyon euro bayılmak gerekir,2 de üstüne vermişiz 10 milyon euro bonservis bedeli.Vay arkadaş ne Muslera imiş.Açık ve net deynekle kovaladığımız de santis kadar kalecidir en fazla!

Yazık!

Muslera gibi bir adamı almakta rahat 20 Milyon.

Trabzon'lu Onur'un nerelerden nereye geldiğini baz alırsak , Muslera için de bunların çok zor olmayacağını söyleyebilirim . Refleksleri kuvvetli bir kaleci , yan top zafiyetini atlatabilirse kaleyi en az 7-8 sene korur . Parayı böyle bir adama bastırmak gayet mantıksal .

Cana'ya yazık oldu. Gitmek istemediğini de kaç kere söylemişti adam:o Neyse hayırlı olsun. Ama yan top zaafı çok büyük handikap bakalım görelim. 1-2 hatadan sonra genç kalecilerimizin bu adamdan ne eksiği var lafları ortaya çıkmaz inşallah.

Cana'yi yakin cevreme cok savundum ,ama 1 sene sonra soylediklerimin hatali oldugunu gore gore sacma bir inat icinde olmadim.Hayal kirikligiydi bizde ,bekledigim ve bildigim performanstan uzakti gitmesi iyi oldu sanirim ,daha ust duzey bir oyuncunun takima katilacagina inaniyorum.

110bp5l.png

Yazık!

Bildiğim kadarıyla Cana'yı 4.5 milyon euro ya transfer etmiştik . Eminim aynı değerde yada daha ucuz oyuncular bulunabilir Cana yerine ki çok daha kaliteli bir ismin alanacağını düşünüyorum oraya . Savaşmak yetmiyor herzaman biraz topu almak , sürmek , pas atabilmek fln da gerekiyor .

Geri
Üst Alt