Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: # Fernando Muslera

Cana'ya yazık oldu. Gitmek istemediğini de kaç kere söylemişti adam:o Neyse hayırlı olsun. Ama yan top zaafı çok büyük handikap bakalım görelim. 1-2 hatadan sonra genç kalecilerimizin bu adamdan ne eksiği var lafları ortaya çıkmaz inşallah.

Ah canım kıyamam.

O gitmek istemio diye bu kadar güzel fırsatı tepmemek hayırlı oldu.

Cevap: Muslera Galatasaray'da - Cana Lazio'da iddiası

Cana bir değer gözümde...O kadar çok severdim ki hırsını,azmini,hevesini,kişiliğini...O kadar çok mutlu olmuştum ki imza attığında bize.. geçen sene ki uyduruk takım içinde yine yüreği ile oynayan adamlardan biriydi..takımımız gerideyken,alkış tutup hadi hadi diye bağırıp ateşlemeye çalıştığı hali hala gözümden önünde..

Terim ile o sıradan vasat performansının çok çok üzerine çıkacağına emindim ama Terim düşünmemişse kadrosunda saygılı olmak zorundayım..sadece bu değeri kullanamadık çok yazık..Rıdvan bir tarafına kına yaksın, yarın da ceyhun için demezse bank asya'da bunlardan çok var diye ben de birşey bilmiyorum...

Çok üzgünüm şu an, umarım son derece başarılı olur önünde ki kariyerinde. Yürekli adamlar elbet hakettiği yerlere gelir er ya da geç.. hoşçakal Cana...

bu iş inşallah olmaz. Cana'yı harcadık vay be.

Çok tecrubesiz ve hata yapmaya meyilli bir kaleci açıkcası istemiyordum gelmesini umarım beni yanıltır :( ama sanmıyorum bu ulkede basarılı olacagını... uzun yıllar sabretmek gerek cunku boyle genc isimlere... ama bizim taraftarımızda, bizim türk insanında bu sabır yok maalesef. Muslera belki bir Buffon etkisi yaratmadı taraftarı havalara uçurmadı ama artık bizim futbolcumuzdur inşallah çok başarı olur . bu arada yolun açık olsun bantsız kaptan lorik CANA. her nedense en sempati duydugum futbolcuların başında geliyordun, kewell la birlikte:( ama bundan sorna hiç bir futbolcuya sempati duymayacağım nazarım mı deyiyor ne :) maşallah dediğim 40 gün kalmıyor takımda :D

Çok tecrubesiz ve hata yapmaya meyilli bir kaleci açıkcası istemiyordum gelmesini umarım beni yanıltır :( ama sanmıyorum bu ulkede basarılı olacagını... uzun yıllar sabretmek gerek cunku boyle genc isimlere... ama bizim taraftarımızda, bizim türk insanında bu sabır yok maalesef. Muslera belki bir Buffon etkisi yaratmadı taraftarı havalara uçurmadı ama artık bizim futbolcumuzdur inşallah çok başarı olur .

Dünya kupası tecrübesi olan bir kaleci tecrübelidir

.Muslera iyi kaleci ama Cana ile takas edilmesi ahmaklık.Cana'dan iyi libero alacağımızı sanmıyorum. Ama Muslera geldiği için buruk sevinç yaşıyorum, yoksa kalitesine laf edemem.

buda onlar kaset izlerken elinde dondurmayla orada geziyor abi burada ne var diyor yöneticiler "pjanici izliyolar rahatsız etme" diyor. olay budur beyler
*************** Love Football

şuan floryadayiz.fatih hoca ve ekibi burada.içerde kaset izliyorlar.izledikleri isim 10 numara mevkisi için büyük aday pjanic.

Cananın neyini gördük de Ahlar vahlar ediyorsunuz..Cana 4.5a aldık ve muslerayla takas edebildiysek öpüp başınıza koyun..Serdar azizi veya Hasan Aliyi Hakanbalta+ 2milyona transfer edebilmek kadar müthiş bi durum..

Cananın neyini gördük de Ahlar vahlar ediyorsunuz..Cana 4.5a aldık ve muslerayla takas edebildiysek öpüp başınıza koyun..Serdar azizi veya Hasan Aliyi Hakanbalta+ 2milyona transfer edebilmek kadar müthiş bi durum..

Gitmek istemiomuş abisi yazık onada.

Ardayı versek bu kadar vahlamıycaklar.Şoktayım.

Muslera Manchester United ın da listesideydi. Ferguson kötü adamı listesine almaz. Hatta bizle ismi hiç geçmeden önce yabancı sitelerin çoğunda Manchester United ın ciddi anlamda Muslera ile ilgilendiğini okumuştum. Dünya kupası dördüncüsü Uruguay milli takımının ve İtalya ligi gibi dünyanın en önemli liglerinden birinin en az gol yiyen ikinci kalecisini alıyoruz, ( ki birincisi beğenmeyip yolladığımız de sanctis ) hala beğenmeyenler var.

Türkiyede milli takımdan arkadaşı Luganonun olması da çok büyük avantaj.Bence Forlanı alsak çok süper bi takım olabilirz..Drogbadan daha çok sevinirim açıkçası.

Cana ve Ali Turan konusunda çok hata yapıldı.

Aslında bu sene ne doğru yapıldı ki?

*************** Love Football

şuan floryadayiz.fatih hoca ve ekibi burada.içerde kaset izliyorlar.izledikleri isim 10 numara mevkisi için büyük aday pjanic.

Kaset soyle birsey miymis?

21806_25017_128_vhs_icon.png

kesin mi herkes hayırlı olsun diyor?

Cevap: # Fernando Muslera

Cana'yı göndermek zaten başlı başına bi mallıkta onun dışında da bana pek güven vermedi bu arkadaş. Hollanda- Uruguay maçında nası çıktı o topa çözemedim:o Yan toplarda zaafı varmış zaten kaç senedir ne çekiyosak yan toplardan çekiyoruz. Mondragon'dan sonra yan toplarda sağlam bi kaleci gelmedi. Üstüne bi de ön libero transferi yapacağız(Tabi Cana kadar iyisini alamayacaklar). Tam leş.

Geri
Üst Alt