Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: Muslera Galatasaray'da - Cana Lazio'da iddiası

Beyler Lazio taraftarlarının genel kanısı bizim Perruzimiz olamadı ama olabilirdi(Perruzi Lazionun efsane kalecisi).Yani çok potansiyelli bi kaleciydi Galatasaraya gitmesine şaşırdım,büyük kulüplerden birine gitmesini bekliyordum gibi yorumlar var.Menajerine ve kendisine kızgınlar.

Canayı geçen sene ki performansına göre yorumlayacak olursak Galatasarayda asla işi olmayacak bir oyuncu.Saatli bomba gibiydi..Kuşların dalga konusuydu.Marsilyadaki performansına göre de değerlendirmek ne kadar doğru şimdi..Busquetsle Carrickle kıyaslayanlar var komik oluyorsunuz..Kimse Canadan gol atmasını veya asist yapmasını beklemiyor bunu siz de biliyorsunuz..

barcelona man utd finalinde terim yorumcuydu ve ısrarla hatta abartarak bosqesti beğendi hoca..uzun boylu akıllı bir kesici kesinlikle alınacak bence elbette bosqetst kadar kaliteli değil ama zokora gibi bir transfer bekliyorum ben.yani selçuk-kallström-yekta gibi bir orta saha kurgusu düşünmüyor hoca.diarra-selçuk-kallström gibi bir orta saha tasarlıyor..

Pis"lig" tv. İnanmıyorum ben resmi açıklama gelmeden.

Canayı geçen sene ki performansına göre yorumlayacak olursak Galatasarayda asla işi olmayacak bir oyuncu.Saatli bomba gibiydi..Kuşların dalga konusuydu.Marsilyadaki performansına göre de değerlendirmek ne kadar doğru şimdi..Busquetsle Carrickle kıyaslayanlar var komik oluyorsunuz..Kimse Canadan gol atmasını veya asist yapmasını beklemiyor bunu siz de biliyorsunuz..

Aynen katılıyorum valla. Yetenek anlamında oldukça sınırlı bir futbolcu Lorik Cana. Henüz Galatasaray'a bir şey verdiğinide söyleyemeyiz. Tabiki gitmesini istemezdim ama, arkasından üzülmeyi gerektirecek bir oyuncu değil...

takım çok mu iyiydi ligde şampiyon olduk, Şampiyonlar Ligi'ni aldık da haberimiz mi yok. Tek sorun Cana'mı ? Adam fark yaratacak oyuncu değil diye kaç kere söyledik. İyi bir takımın süper yıldızı olur. Ama böyle öküzlerle oynatırsan verim alamazsın. Ki buna rağmen bile orta sahada oynadığı maçlarda iyiydi.

takım çok mu iyiydi ligde şampiyon olduk, Şampiyonlar Ligi'ni aldık da haberimiz mi yok. Tek sorun Cana'mı ? Adam fark yaratacak oyuncu değil diye kaç kere söyledik. İyi bir takımın süper yıldızı olur. Ama böyle öküzlerle oynatırsan verim alamazsın. Ki buna rağmen bile orta sahada oynadığı maçlarda iyiydi.

kusura bakmada iyi takımda daha cok sırıtır cana,koy barcelonaya cana yı nasıl rezil olur,cana bursaspor gibi takımların oyuncusudur

ULAN takım çok mu iyiydi ligde şampiyon olduk, Şampiyonlar Ligi'ni aldık da haberimiz mi yok. Tek sorun Cana'mı ? Adam fark yaratacak oyuncu değil diye kaç kere söyledik. İyi bir takımın süper yıldızı olur. Ama böyle öküzlerle oynatırsan verim alamazsın. Ki buna rağmen bile orta sahada oynadığı maçlarda iyiydi.

ULAN mı ? Neyse seviyesizleşmeden devam edeyim..Takımın iyiliğini kötülüğünü geç bireysel olarak iyi değildi..Gol atarak veya pas atarak fark yaratamaz belki ama ortasaha da top geçirmeyip karşı takımı kitlediğini de hatırlamıyorum..Hele stoperdeyken yaptığı hatalar hoş değildi ama o hataları anlayabilirim yine..Mehmet Topaldan hiç bir artısı yoktu ve hatta daha bi göze battı..Mehmet Topal da Cana gibi yetenekli değildi ama daha çok seviyordum mücadelesiyle,kesici özelliğiyle..Kimsede kalkıp ya Mehmet Topal neden böyle demezdi..

o zaman marsilya da bursaspor ayarında takım. anlamıyorsunuz cahil cahil yorumlar yapmayın bari.

karşındakine cahil diyeceğine son senelerde ne yapmış marsilya?1 tane şamopyonluk var oda cana gittikten sonra,övdüğünüz cana nın 1 tane olumlu hareketini hatırlamıyorum,ama hataları 500 tane.adam kasap gibi giriyor diye futbolcu yaptınız.lazio da italya nın bursaspor u dur..para ederken satmak en mantıklısı yoksa elano gibi patlar.

Cana kötü takımda böyle kötüyse iyi takımda daha kötü olur diyen bir bireye cahil denmesini yadırgamadım açıkcası.Kusura bakma Harun böyle saçma bir mantıkla böyle bir söylemde bulunursan cahilde derler,başka şeylerde derler.

ULAN mı ? Neyse seviyesizleşmeden devam edeyim..Takımın iyiliğini kötülüğünü geç bireysel olarak iyi değildi..Gol atarak veya pas atarak fark yaratamaz belki ama ortasaha da top geçirmeyip karşı takımı kitlediğini de hatırlamıyorum..Hele stoperdeyken yaptığı hatalar hoş değildi ama o hataları anlayabilirim yine..Mehmet Topaldan hiç bir artısı yoktu ve hatta daha bi göze battı..Mehmet Topal da Cana gibi yetenekli değildi ama daha çok seviyordum mücadelesiyle,kesici özelliğiyle..Kimsede kalkıp ya Mehmet Topal neden böyle demezdi..

İzlemediğin o kadar belli ki... Git izle Fener maçlarını, Beşiktaş maçını izle içerdeki, Cana'nın stopere çekildikten sonra üstünlüğü nasıl Beşiktaş'a geçtiğini... Ya da orta sahada oynadığı herhangi bir maçı.

Neyse ya kime ne anlatıyorum ben devam edin siz.

Cana kötü takımda böyle kötüyse iyi takımda daha kötü olur diyen bir bireye cahil denmesini yadırgamadım açıkcası.Kusura bakma Harun böyle saçma bir mantıkla böyle bir söylemde bulunursan cahilde derler,başka şeylerde derler.

arda neden peki kötü takımda göze batıyor,yada cluio gibi orta sınıf yabancı gözümüze hagi gibi geldi çünkü pas atabilen ayağından topu tutabilen tek futbolcuydu takımda,bana bu sene cana ile ayhan mustafa ve barış arasındaki farkı söyleyin ve ispat edin,ben cana yı sunderland deykende izledim ilk alındığında da yazmıştım iyi futbolcu değil diye ama siz elano gibi kendinizi kandırmaya devam edin 2 sene daha beklersiniz

Sukunete davet.

İzlemediğin o kadar belli ki... Git izle Fener maçlarını, Beşiktaş maçını izle içerdeki, Cana'nın stopere çekildikten sonra üstünlüğü nasıl Beşiktaş'a geçtiğini... Ya da orta sahada oynadığı herhangi bir maçı.

haklısın cana nın oynadığı hiçbir maçta yenilmedik,saydığın 2 maçta da yenildik fb maçında cana orta saha oynuyordu ama mehmet topuz kadar bile oynayamadı,yarısı kadar alex e kafayı vurdurdu

Şu lafı söyledikten sonra gözümde sıfırsın.Şurda keyif olsun diye gelmiş burda futbol muhabbeti yapıyoruz densiz dengesiz gelip ULAN der sonra gelir kime ne anlatıyorum, siz kimsiniz ben kimim havaları filan..Seviyesizsin seviyesiz..Bi de tecrübeli üyelik vermişler Allah bilir modluk da veriyolardır senin gibilere..Korkma Canayı senin kadar izledim şüphen olmasın..

arda neden peki kötü takımda göze batıyor,yada cluio gibi orta sınıf yabancı gözümüze hagi gibi geldi çünkü pas atabilen ayağından topu tutabilen tek futbolcuydu takımda,bana bu sene cana ile ayhan mustafa ve barış arasındaki farkı söyleyin ve ispat edin,ben cana yı sunderland deykende izledim ilk alındığında da yazmıştım iyi futbolcu değil diye ama siz elano gibi kendinizi kandırmaya devam edin 2 sene daha beklersiniz

Arda göze mi batıyor, siz şaka mısınız ya ? Arda'nın bu sene berbattı kulüp performansı , milli takımda mükemmeldi. Culio'nun da yaptığı hiçbir şey yok saçma sapan top sürüp faul aldırtmaktan başka.

Bulabilirizi bırak,adam öner.Eminim bulabiliriz ne yahu.

Eminimki 2 milyon euroya messiden daha iyi isim bulabiliriz,kim o isim,şey,buluruz işte.

Şu anda Cana'dan iyi bir ön liberoya 10 milyon eurodan aşağıya bulamassın hesap bu kadar basit,gerisi hikaye.Cana'nın pas atamadığını,top süremediğini söylüyorsun gerçi,bundan sonra ne söylesek boş.

Cana birilerinin ayran budalası gibi ağzı açık izlediği ve öve öve yere göğe sığdıramadığı Busquets kadar pas atar,onun kadar top sürer.

Herşeyi geçtim iki takım,iki isim söyleyeyim.

Bu sene ş.ligi finalini kim oynadı United-Barça.Bu iki takım kim.Son yılların en formda en başarılı en büyük iki takımı hemde tartışmasız.Peki bu takımların ön libero mevkisinde kim oynuyor.Birinde Carrick,birinde Busquets.Bu adamlar Cana'dan daha iyimi top sürüyor,daha iyimi paslar veriyor,yani kısacası teknikleri daha iyimi,hayır.

Eee sorun ne?Sorun şu biz bir ön liberodan forvete ara pası atmasını,müthiş çalımlar atmasını bekliyoruz,onlar beklemiyorlar.Bunun nedeni ne çünkü Rıdvan gibi bir beyinsiz kuyuya bir taş atıyor,yorum yapıyor,bintane akılsızda o taşı çıkaramıyor.

Artık bırakalım şu saçma işleri.Ön liberoda oynayan adamın görevi ne kimseye gollük pas vermektir,nede çalımlarla adam eksilterek kaleye gitmektir.

Nasılki bir forvet oyuncusu hakkında abi defanstan top çıkartamıyor,riskli oynuyor,şeklinde saçma sapan bir yorum yapamıyorsak,bir ön libero hakkındada abi ara pası veremiyor,iyi çalım atamıyor gibi saçma yorumlar yapamayız değilmi.

Barcelona'nın en iyi sezonu Yaya Toure'li sezonuydu. Şu an Manchester City'de 10 numara oynuyor, o zaman Barcelona'da ön libero oynayan bu arkadaş. Busquest'e gelirsek biliyoruz ki Barcelona'lılar bir miktar milliyetçi. Oleguer bile sırf Katalan olduğu için bu takımda yer aldı.

Busquest konusuna gelirsek çok haklısın. Ama onun arkasında Pique , Alves ve Puyol gibi iyi top kullanan adamlar var. Önünde Xavi, İniesta, Messi var. Kendisi vasatın üzerinde top kullanamasa hiç bir şey değişmez.

Bize bakıyoruz. Servet, Balta, Sabri eh şimdilik bir de Gökhan Zan var. Hadi bu bölgeye en kralı Vincent Kompany koyalım. Değişen bir şey olmaz. Bu takım presi yedimi defanstan çıkamaz. O nedenle Cana belki doğru takımda çok iyi bir ön liberodur ama bizde olmaz. Muntari de olmaz.

Bize Cambiasso lazım, Saidu Keita lazım ya da bu tarz bir oyuncu lazım. Yoksa ileriye Drogba, Arda, Diego, Dembele 4'lüsünü yerleştirin. 2 sezon önce başımıza ne geldiyse yine aynısı gelir.

Geri
Üst Alt