Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: Muslera Galatasaray'da - Cana Lazio'da iddiası

@İnan Yılmaz

Bence bu yıl Türkiye ligi için illa Cana'nın yerine oyuncu alma gibi niyetimiz olmamalı. Trabzonspor bile bu yıl ön liberosuz Colman - S.İnan ikilisiyle şampiyonla aynı puanı aldılar. Bizimde Selçuğun yanına yapacağımız Kallström tarzı bir transfer Türkiye ligi için yeterli olacaktır.

Mascherano yeri geldiğinde çalım atabilir.

Mascherano yeri gelir orta sahadan bir pas atar ileri gol olur.

Mascherano kaleyi gördüğünde vurur, çoğu zaman gol olmaz ama dönen topu tamamlarlar skor değişir.

Mascherano arjantin'de öğrenmiştir futbolu. haliyle tekniği vasatın üzerindedir. hatta iyidir.

Son olarak Mascherano oyunu hızlı oynayabilir. Kime pas vermesi gerektiğini top ayağına gelmeden belirler. Ki çok büyük oranda verdiği o pas yerini bulur. Cana ve Mascherano aynı bölgenin adamıdır. Aynı işi yaparlar. Ama biri çok iyi yapar River Plate'de başlar Barcelona'ya gider. Birinin yeteneği çok kısıtlıdır. Psg'de başlar Lazio'ya gider.

Evet aralarında fark vardır.

Evet Mascherano nere, Cana nere...

...

İşte Galatasaray'ın yeni aslanı!

1F05YB.jpg

Galatasaray Lazio'nun kalecisi Muslera ile sözleşme imzaladı.

Sarı-kırmızılılar, aradığı kaleciyi İtalya'da buldu... Galatasaray, 2007 yılından beri Lazio forması giyen Fernando Muslera ile sözleşme imzaladı... 1986 doğumlu Uruguaylı kaleci 1.90 boyunda... MUSLERA KİMDİR?

Tam adı: Fernando Néstor Muslera Micol Doğum tarihi: 1986 (25 yaşında) Uyruğu: Uruguay Mevkii: Kaleci Oynadığı takımlar: Montevideo Wanderers, Nacional, Lazio

İşte Galatasaray ın yeni aslanı!

Bütün sezonu takip ettim yakından.Cana'nın tekniği çok iyi değil elbet ama mevkisi için yeterli.Kaç top kaptırmış kaç isabetsiz pas yapmış sayısını çıkar da görelim,boşa demiyorum ezbere konuşuyorsun diye.:asd:Yazdıklarım küçümseme değil gerçek.Alex Song'u alabilir misin ya da Xabi Alonso'yu?Ne diye kendini bir tutuyorsun o zaman?Über teknik ön libero senin neyine,ayranın yok içmeye atla gidiyorsun bilmemnereye diye bir laf vardır.Ayrıca bu boş yaklaşımları bırakalım artık.Her takımın her takımı yenebileceği bir dünyada değiliz.Sen şu imkanlarla şu durumunla 1. sınıf bir takım değilsin,hatta Lyon,Porto gibi 2. sınıf bir takım bile değilsin.2000lerden nostaljiden kurtulun artık,gerçekler acıdır.Cana'dan iyi kimi alabiliriz desem adam sayamazsın bana.

Ben Türk takımlarının avrupada averaj takımı olduğu günleri de gördüm. hiç inanılmayan, hiç bir şans tanınmayan bir takımın o yenilemez denilen takımları bir bir yendiğini de gördüm. o devirde de mevcuttu her takımın her takımı yenememe mottosu. her devirde vardır bir yenilmez (!). ama yenerler. yendiler. yenecekler de. bu konuyu uzatmam bile zaten. geçmişini unutan, geleceğe umutla bakamaz. takımını 2. sınıf takımın bile altında gören bir taraftar (bu takım ne olursa olsun) zaten muhattabım değildir. size iyi geceler dilerim. bu herhangi bir yazınıza son cevabımdır.

Cana geldiği zaman çok sevinmiştim ama hiç kendimizi kandırmaya gerek yok,bu sene herkes gibi o da çok kötüydü.Tamamen şuursuz oynuyor topu,en ufak bir dengesi yok.Belki bu yıl kalırsa daha iyi olur ama risk almaya değmez.Yerine alınabilecek bir Alou Diarra kat kat daha fazla işimize yarar.Alou Diarra sadece örnek,bunun gibi pek çok oyuncu var Cana'dan daha çok iş yapacak.Olaya tamamen duygusal yaklaşıp adamı dünyanın en iyisi yapanlar hiç cevap falan yazmasınlar komik oluyorsunuz çünkü.

Aslan'dan ikinci bomba!

Galatasaray, Lazio'nun Uruguaylı kalecisi Nestor Fernando Muslera ile sözleşme imzaladı

638981_detay.jpg

Lig TV'nin son dakika bandıyla geçtiği habere göre, Galatasaray Muslera'yla sözleşme imzaladı. Sarı - Kırmızılar, Muslera'ya karşılık Arnavut oyuncu Lorik Cana'yı İtalyan kulübüne verdi.

İşte G.Saray'ın yeni kalecisi - Spor Videoları - Habertürk Video

geldi ellam

Mascherano yeri geldiğinde çalım atabilir.

Mascherano yeri gelir orta sahadan bir pas atar ileri gol olur.

Mascherano kaleyi gördüğünde vurur, çoğu zaman gol olmaz ama dönen topu tamamlarlar skor değişir.

Mascherano arjantin'de öğrenmiştir futbolu. haliyle tekniği vasatın üzerindedir. hatta iyidir.

Son olarak Mascherano oyunu hızlı oynayabilir. Kime pas vermesi gerektiğini top ayağına gelmeden belirler. Ki çok büyük oranda verdiği o pas yerini bulur. Cana ve Mascherano aynı bölgenin adamıdır. Aynı işi yaparlar. Ama biri çok iyi yapar River Plate'de başlar Barcelona'ya gider. Birinin yeteneği çok kısıtlıdır. Psg'de başlar Lazio'ya gider.

Evet aralarında fark vardır.

Evet Mascherano nere, Cana nere...

Arkadas Mascherano'daki tek süper özellik top kapma gerisini unut, premier lig için biçilmiş kaftan ama başka liglerde iş yapamaz aynı ispanya'da oynadığı gibi.

Cana geldiği zaman çok sevinmiştim ama hiç kendimizi kandırmaya gerek yok,bu sene herkes gibi o da çok kötüydü.Tamamen şuursuz oynuyor topu,en ufak bir dengesi yok.Belki bu yıl kalırsa daha iyi olur ama risk almaya değmez.Yerine alınabilecek bir Alou Diarra kat kat daha fazla işimize yarar.Alou Diarra sadece örnek,bunun gibi pek çok oyuncu var Cana'dan daha çok iş yapacak.Olaya tamamen duygusal yaklaşıp adamı dünyanın en iyisi yapanlar hiç cevap falan yazmasınlar komik oluyorsunuz çünkü.

Asıl adamı siz izlemeden yorum yaptığınız için komik oluyosunuz. Serhat Arsenal forumlarının linklerini koymuştu geldiğinde. Taraftarların hepsi istiyordu Cana'yı. Daha tanıyamamışsınız Cana'yı neyse diyecek bişey yok ikna olmayacak kimse. Ama inşallah kalırsa çok çok fazla kişiyi yanıltacaktır. Lazio'da işi bilen adamlar var demek ki.

....

Zannedersem 4-4-2 oynayacağız. Eğer 4-4-2 oynayacaksak gerek yok Cana'ya falan ya da TS'nin sistemine benzer bir sistem ile oynayacaksak da gerek yok Cana'ya.

Cana sevgisini de abartmaya gerek yok.

cana kalsaydı takımda gitme muhabbeti olmasaydı gitsin diye biyerlerinizi yırtardınız

Bu arada Cana'nın gitmesini isteyenlere de yapılan linç girişimi de hoş olmuyor.

Ya kes len tamam alla alla.

Zannedersem 4-4-2 oynayacağız. Eğer 4-4-2 oynayacaksak gerek yok Cana'ya falan ya da TS'nin sistemine benzer bir sistem ile oynayacaksak da gerek yok Cana'ya.

Cana sevgisini de abartmaya gerek yok.
4-4-2 Oynayacaksak Selçuk-Kallström çok iyi olur.İsveç milli takımı da 4-4-2 oyunuyor,kallström o 2 liden biri,alışık zaten bu sisteme.Elmander-Baroş olur ilerde de.Sağ kanat a ve stopere de kaliteli 11 oyuncusu aldık mı tamamdır.

Asıl adamı siz izlemeden yorum yaptığınız için komik oluyosunuz. Serhat Arsenal forumlarının linklerini koymuştu geldiğinde. Taraftarların hepsi istiyordu Cana'yı. Daha tanıyamamışsınız Cana'yı neyse diyecek bişey yok ikna olmayacak kimse. Ama inşallah kalırsa çok çok fazla kişiyi yanıltacaktır. Lazio'da işi bilen adamlar var demek ki.

Bilip bilmeden konuşma.Bütün lig maçlarını izledim.Cana'nın Türkiye'den önce oynadığı görüntüleri de izledim.Zaten o görüntüleri izlediğim için geldiğine çok sevinmiştim,lig maçlarını izlediğim için de buradaki oyununu beğenmedim.İyi niyetli olması,savaşçı olması vs bunlar adamı sevmek için bir sebep ama o kadar da değil kardeşim.Adam kötü oynadı işte gayet açık ve net kötü oynadı.Adamla bir alıp veremediğim mi var sanki de böyle konuşuyorum?Halen seviyorum Cana'yı ama bu gerçeği değiştirmez.Aynı şey Kewell için de geçerli.

Geri
Üst Alt