Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: Muslera Galatasaray'da - Cana Lazio'da iddiası

Sunderland'de de kotuydu, Sunderland bu sene aynı mevki de 3. farklı kişiyi deneyecek. Cana-Muntari-?? ikisinden de memnun kalmadılar, bunu bile bile gidip Muntari'nin peşine duşmenin ya da Cana'yı ilahlaştırmanın anlamı yok. Bence Lazio'da seneye Cana'yı gönderir. 2012 yazında konusuruz.

Aksine Lazio'da verimli olur diye düşünüyorum. :) Bizim için hayırlısı neyse o olsun yeter ki Cana gönderilip Muntari alınmasın.

Transfer gerçekleşti mi

Eğer bu transferin maliyeti bu kadar yüksek olacaksa hiç yapılmasın. Cana'nın tarzını ben beğenmiyorum. Her maç atılacakmış gibi his uyandırıyor. Mehmet Topal'dan bir artısı yok oyunu yönlendirmek konusunda.

Ama BAM muamelesi yapılamaz. Adamın her şeyden önce bir avrupa tecrübesi ve piyasası var. Biz futbolcu almayı da satmayı da beceremiyoruz. Nedir yahu muslera= Cana+2 milyon euro? Cana'yı taa ne zamandan beri istiyor bu adamlar. Vermiyoruz de geç. Bu kadar basit. Gerekirse Sinan Bolat geçsin kaleye, bir yabancı sol bek al, bir de stoper, ya da 2 yabancı stoperle oyna 1 sene. Sezon içerisinde yap anlaşmalarını yerlilerle.

Eğer bu transferin maliyeti bu kadar yüksek olacaksa hiç yapılmasın. Cana'nın tarzını ben beğenmiyorum. Her maç atılacakmış gibi his uyandırıyor. Mehmet Topal'dan bir artısı yok oyunu yönlendirmek konusunda.

Ama BAM muamelesi yapılamaz. Adamın her şeyden önce bir avrupa tecrübesi ve piyasası var. Biz futbolcu almayı da satmayı da beceremiyoruz. Nedir yahu muslera= Cana+2 milyon euro? Cana'yı taa ne zamandan beri istiyor bu adamlar. Vermiyoruz de geç. Bu kadar basit. Gerekirse Sinan Bolat geçsin kaleye, bir yabancı sol bek al, bir de stoper, ya da 2 yabancı stoperle oyna 1 sene. Sezon içerisinde yap anlaşmalarını yerlilerle.

Cana kayıp değildir olamaz..

O kadar net..

Bizim gibi ofansif oynamaya mecbur olan bir takımın ortasahası olamaz..

Muslera da büyük bir kazanç değildir. Cana +2 milyon verilip 5 yılda 14 milyon euro maaşla oynatılacak kaleci değildir.

Bu adamın her zaman piyasası olur. Bizim oyun sistemimize uymayacak diye yok pahasına satılamaz.

Galatasaray agree deal for Muslera

posted by Meya, date: 12. June 2011, News Archives/Archivos de noticias

The Uruguayan goalkeeper has agreed to join the Turkish giants, with Cana heading to Italy as part of the deal.

Galatasaray have agreed a deal to bring Lazio goalkeeper Fernando Muslera to Turkey, according to reports emerging from Lig TV.

The Uruguayan international is said to have signed a five-year deal with the Istanbul giants who are looking to add strength to their squad after finishing in a disappointing eighth place in the Turkish Super Lig last season.

Reports from the Eurasian nation state Musera will join Galatasaray for the start of the 2011-12 season, with Lorik Cana heading to Rome as part of the deal.

Muslera is out of contract at Stadio Olimpico next summer, and his agent has already confirmed that the Uruguayan will not sign a contract extension.

The 24-year-old enjoyed an impressive 2010-11 campaign for Lazio, making 26 appearances, helping the club to a fifth place finish.

Cananın üstüne para vermeyeceksek iyi transfer denilebilir

lorik cana gitmesi dahi oldu yerine kallstroom yada muntari derim

bence kaleci on numara

Hocam 2.8 yıllık alacak diyenler de var. 2,5 milyon yazmış la gazetta dello sport mesela.

Erken konuşmamak lazım ama Muslera Taffarelin elinde dünyanın en iyi kalecilerinden biri olabilir.

Tek teselli o zaten. İtalya ligini sıkı takip edenler, büyük maçları kaldıramıyor diyor. Taffarel'in katkısıyla inşallah faydalı olur. Belki yerlilerden de birşeyler çıkar Taffarel ile.

Muslera geliyorsa gelsinde Cana gitmesin.Daha iyisini alabiliriz diyen arkadaşlar rüya görüyor,daha iyisini alamayız,buna adım gibi eminim.

Gitme REİS!

Muslera geliyorsa gelsinde Cana gitmesin.Daha iyisini alabiliriz diyen arkadaşlar rüya görüyor,daha iyisini alamayız,buna adım gibi eminim.

Gitme REİS!

Savaşçı yılmayan bir adam ben Cana'dan koca sene bunu gördüm..

O kadar..

Çok şaşırttı beni..

Çok top çalıp atak başlatacağını sanıyordum..

Lorik Cana: "Galatasaray'da devam etmek istiyorum, Lazio'yla transfer haberleri asılsızdır."

NTV'ye röportaj vermiş.

İnşallah bu takas olmaz. Cana kesinlikle gitmeli ama yoksa b u takımdan hiçbir sey olmaz bence o kadar net. Su transfer donemindeki en buyuk dileğim, Cana ve Stancu'dan fazla zarar etmeden kurtulmak. Muslera da gelmez inşallah, o kadar iyi değil, bir de cok pahalı. Gelecegi Carini gibi olur göreceksiniz. 2-3 yıl sonra sıradan takımlarda görürüz Muslera'yı. S.Viera, Carini gibi olur bu çocuk

Evet Cana yerine Gerrard gelmeli, kaleyede Casillas.

Geri
Üst Alt