Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: Flaş! Muslera: Galatasaray'la İlgili Çıkan Haberler Yalan !

bence cok mantikli geliyor. Adam turkiye'ye baglamak istemiyor kendini. Bakacak 1 sene isler iyi giderse ve Galatasaray hosuna giderse kontrati uzatir. Ama hosuna gitmezse kolay yoldan kacmak istiyor. bence cok mantikli.

Bu adamın bir sene kontrat istediğini biz yeni mi öğrendik. Yoo. Çünkü böyle birşey yok.

Farzedelim ki iki haftadır biliyoruz. Galatasaray 1 yıl gelecek bir kaleci için 2 hafta uğraşır mı? Tabi ki hayır. Ayrıca biz bu adama 6-7M bonservis vericez. 1 yıllık adama bu para verilmez. Haber yalan bence

Yıllık 2.5 verecek başka takım varsa buyursun gitsin, haberde yalan muhtemelen. 1 senelik oyuncuya dünyanın hiçbir yerinde o kadar bonservis verilmez.

Uruguay medyasina da inanmam Italyan medyasina da Gokmen Ozdemire inandigim kadar:) Muslera yakinda aciklanir dedi, bekleyip gorecegiz.

Beyler haberde Taffarel'den fatih Terim'den bile soz etmisler. taffarel araciligi ile Doni'ye yonelmisiz falan diyor. Durduk yer ayrintilari bu kadar sallamalarina luzum yok. Mantikli dusunelim..

Birisi Galatasaray'ın Teknik Direktörü diğeride kaleci antrenörü olduğu için olmasın ;)

Lazio kulübüyle kavgalı olduğu için ayrılıyormuş. Bu nedenle Galatasaray'ı seçmiş, ama bir yıllık kontrat istiyormuş. Neden? Lazıo'ya geri mi dönecek 1 yıl sonra :) Başka bir kulüple anlaşsın, onunla da mı bir yıllık anlaşacak. Saçma

Ben şimdi empati yapıyorum, bu yalan haberi yapan gazeteci yerine koymaya çalışıyorum kendimi, olmuyor. Kafası fazla çalışmayan bir gazeteci yapmış bu haberi. Mantık yok

Riza arkadasim nasil mantik yok. Soyle bir sey dusunelim..

Muslera Ispanya'dan gelen tekliflere daha sicak bakiyor ama bizim sagladigimiz maddi imkanlar oralarda yok. E ayni zamanda bu lavuk Turkiye'de oynamayi istemiyor. Galatasaray avrupa'da da yok. O yuzden bence 1 seneden fazla kontrata imza atmak istemiyor. Eminim ayni maasi Atletico teklif etse gider seve seve 5 seneligine imzayi cakar.. Bize cakmak istememesinin nedeni de adam Turkiye'den emin degil..

Muslera Ispanya'dan gelen tekliflere daha sicak bakiyor ama bizim sagladigimiz maddi imkanlar oralarda yok. E ayni zamanda bu lavuk Turkiye'de oynamayi istemiyor. Galatasaray avrupa'da da yok. O yuzden bence 1 seneden fazla kontrata imza atmak istemiyor. Eminim ayni maasi Atletico teklif etse gider seve seve 5 seneligine imzayi cakar.. Bize cakmak istememesinin nedeni de adam Turkiye'den emin degil..

Sen sadece Muslera tarafından düşünüyosun. Galatasaray tarafından düşününce mantıksızlık ortaya çıkıyor.

Biz 1 yıl imzalamak isteyen bir adamın peşinden neden 2 haftadır koşalım.

1 yıl kontrat isteyen bir adama neden Cana + 2M verelim.

Benim mantıksız gördüğüm noktalar bu kısımlar

Oyle de bu adam uzayda mi yasiyor, hic duymadim bir yillik kontrat yapildigini herhangi bir futbolcuyla. Hele bu son donemde. Bir problem var belli ki siteden duyrulmadigina gore ama Vatan'in yazdigina gore Cana henuz tam anlasamamis.

evet haberi tekrar okudum..saçma..

bonservisi alınmaya çalışan bir oyuncu ciddi ciddi 1 senelik kontrat istiyorsa demek istediği kibarca sizi istemiyorum demektir..öyle 1 senelik anlaşma gibi bi saçmalık olmaz,bonservisi elinde olsa anlarım..

haber yalan da demeyelim hadi,yanlış(kibarlık olsun :) )

Haber doğruysa alınmasın tabiki de Ruffier'i ben izlemedim nasıl kaleci o onu alabilir miyiz?

evet haberi tekrar okudum..saçma..

bonservisi alınmaya çalışan bir oyuncu ciddi ciddi 1 senelik kontrat istiyorsa demek istediği kibarca sizi istemiyorum demektir..öyle 1 senelik anlaşma gibi bi saçmalık olmaz,bonservisi elinde olsa anlarım..

haber yalan da demeyelim hadi,yanlış(kibarlık olsun :) )

Italyan medyasi da hayalgucu acisindan bizim medyadan asagi kalmaz.

Musleranın Galatasarayı bu kadar küçük görebileceğine ihtimal vermiyorum. Böyle bir durum olsa zaten biz baştan ilgilenmezdik. Saçma bir haber olmuş bence. Benim görüşüm bu transferdeki en büyük pürüz Cananın yıllık ücreti olacaktır. Lazionun Canaya bizim verdiğimiz ücreti ödemeyi kabul edeceğini hiç sanmıyorum.

Bu kadar çok güven veren bu paralara değecek bir kalecimidir sayın Muslera??Birde kendini ağırdan satmalar ,dünyada kaleci kıtlığı var ya bir Muslera denen adama kaldık.!!!

Cevap: # Fernando Muslera

isminin muşlera olarak telaffuz edildiğinden şüpheleniyorum

yarım saattir bir ispanyol spikerin muslera telaffuzunu aradım ama video bulamadım

google translatedeki ispanyol abla muşlera mujlera karışımı bişey diyo

araştırmalarım sürecek :D

Bende baktım Muşlira gibi bir şey diyor:D Kardeşim en iyisi Türkçe olarak dinlemek direk Fernando Muslera.

Bıarksınlar bunu. Brezilyadan victoru alsınlar adam koşa koşa gelir zaten.

Sen sadece Muslera tarafından düşünüyosun. Galatasaray tarafından düşününce mantıksızlık ortaya çıkıyor.

Biz 1 yıl imzalamak isteyen bir adamın peşinden neden 2 haftadır koşalım.

1 yıl kontrat isteyen bir adama neden Cana + 2M verelim.

Benim mantıksız gördüğüm noktalar bu kısımlar

Eh işte olay bu zaten. O 1 yılı, 2-3 yıla çıkartmak.

Bence bu doğruysa hiç beklemeden Brezilya'lı Victor'u alıp gelsinler. Aslında bana kalsa yerli kaleciden yanayım. Önlerine 2 tane sağlam yabancı stoper alsalar Serdar Kulbilge'ye bile razıyım. Sonuçta sadece Türkiye'de oynayacağızç Biraz mantıklı olmak lazım. Yemişim Muslera'yı...

Serdar Kulbilge neden düşünülmez bende anlamıyorum. Bonservisi de yok. Alınabilir bir kaleci.

Edit: Ayrıca çok çalışkan bir kaleciymiş. Devamlı çalışırmış. Bence değerlendirilmeli

Ruffier gelsin dertler bitsin.

Geri
Üst Alt