Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: Flaş! Muslera: Galatasaray'la İlgili Çıkan Haberler Yalan !

Şimdi Ruffierin videosunu izledim Muslera onun yanında halt yemiş videoyla adam beğenilmez ama öyle yani.

1 yıllık kontrat imzalayacak adama bonservis verilmez bu haber daha da yalan

Musuleranin aciklanacaginin kanitidir bu haber bakin gorun

Abicim kontartinda bir senesi kalmis adama 7-8 milyon euro verecegimizi ben zaten dusunmuyordum..

Siz Galatasaray'in bu parayi gozden cikardigini varsaydiginiz icin boyle konusuyorsunuz bence. Umarim dogru olan sizsinizdir ve Italyan medyasi sallamistir ama haber bana mantikli geldi..

Ustelik cana'nin satilmak degilde, kiralanacgina dair bir baska haber daha gormustum. 2 milyon kira parasi ve 3.5 milyon opsiyonu.. Yalan oldugunuu dusundugum icin fazla ilgilenmedim haberle. Simdide linkini bulamiyorum.. Eger o haber dogruysa bence bu haberinde dogru olma ihtimalini yukseltiyor..

Muslera'ya farzediyorum 4-5 milyon bonservis eksi cana'dan gelecek 2 milyon..

Muslera'nin bonservisi 2-3 milyon'a gelmis oluyor.. ki bence Cana'dan ileride gelme ihtimali olan 3.5 milyon bonserviside isin icine katarsan (muslera'nin istedigi kisa donem anlasma haric) pekte kabul edilemez bir durum degil acikcasi.

Bu haberden sonra müthiş bir Ruffier sevgisi başladı bende. :)

1 yıllık sözleşme gerçekten saçma olmuş.Galiba en son Nistelrooj böyle bir sözleşme imzaladı.Yani buradan Muslera'nın kemik yaşının 38 olduğu anlamını çıkartabiliriz.

(Bknz: Emenike)

Abicim kontartinda bir senesi kalmis adama 7-8 milyon euro verecegimizi ben zaten dusunmuyordum..

Siz Galatasaray'in bu parayi gozden cikardigini varsaydiginiz icin boyle konusuyorsunuz bence. Umarim dogru olan sizsinizdir ve Italyan medyasi sallamistir ama haber bana mantikli geldi..

Ustelik cana'nin satilmak degilde, kiralanacgina dair bir baska haber daha gormustum. 2 milyon kira parasi ve 3.5 milyon opsiyonu.. Yalan oldugunuu dusundugum icin fazla ilgilenmedim haberle. Simdide linkini bulamiyorum.. Eger o haber dogruysa bence bu haberinde dogru olma ihtimalini yukseltiyor..

Muslera'ya farzediyorum 4-5 milyon bonservis eksi cana'dan gelecek 2 milyon..

Muslera'nin bonservisi 2-3 milyon'a gelmis oluyor.. ki bence Cana'dan ileride gelme ihtimali olan 3.5 milyon bonserviside isin icine katarsan (muslera'nin istedigi kisa donem anlasma haric) pekte kabul edilemez bir durum degil acikcasi.

Kaptan sen hic duydun mu su oyuncu su takimla bir senelik sozlesme imzaladi diye. Muslera cok anormal birsey istiyor haber dogruysa ki, yoneticiler direk derler biz bir yillik kaleci aramiyoruz diye, is bu kadar uzamazdi yani.

Bence saçma ve yalan bir haber...

Kaptan sen hic duydun mu su oyuncu su takimla bir senelik sozlesme imzaladi diye. Muslera cok anormal birsey istiyor haber dogruysa ki, yoneticiler direk derler biz bir yillik kaleci aramiyoruz diye, is bu kadar uzamazdi yani.

Uzamadi ki zaten. Muslera'nin gundemimizde oldugu haberleri 2 hafta once cikti. Ama gecen Cuma gunune kadar hic bir gorusmemiz olmamisti. Ali Gursoy Roma'ya Cuma gunu gecti ve gece Lazio'lu yoneticilerle gorusmustu..

belki Muslera'dan coktan vazgectik ve Doni ile ilgileniyoruz.. Lazio ile olan gorusmelerimiz sadece cana'nin Lazio'ya satisi icinde olabilir.. Belki Muslera artik konusulmuyordur bile..

Uzamadi ki zaten. Muslera'nin gundemimizde oldugu haberleri 2 hafta once cikti. Ama gecen Cuma gunune kadar hic bir gorusmemiz olmamisti. Ali Gursoy Roma'ya Cuma gunu gecti ve gece Lazio'lu yoneticilerle gorusmustu..

belki Muslera'dan coktan vazgectik ve Doni ile ilgileniyoruz.. Lazio ile olan gorusmelerimiz sadece cana'nin Lazio'ya satisi icinde olabilir.. Belki Muslera artik konusulmuyordur bile..

Yapma bunu doni gelirse atarım kendimi Ruffieri alalım . :)

Victor diye bir kaleciden bahsediyordu arkadaşlar. Oda genç ve iyiymiş. Olmuyorsa biran önce ona yönelelim ama gidipte Doniyi filan almayalım mümkünse.

Victor veya Ruffier..

Bunlardan herhangi biriside olur.

1 yıllık sözleşme gerçekten saçma olmuş.Galiba en son Nistelrooj böyle bir sözleşme imzaladı.Yani buradan Muslera'nın kemik yaşının 38 olduğu anlamını çıkartabiliriz.

(Bknz: Emenike)

nistelroyun bonservisi yoktu musleraya 10 milyon bonservisi 1 sene için mi verecez geçiniz haber doğruysa

Ben Doniyi istemeyenlerdenim, Kimimizde Ruffieri istemiyor. Gidip Victoru alalım kavga çıkmasın :)

Victor diye bir kaleciden bahsediyordu arkadaşlar. Oda genç ve iyiymiş. Olmuyorsa biran önce ona yönelelim ama gidipte Doniyi filan almayalım mümkünse.

Geçen bakmıştım 28 yaşındaydı abi sanırım.Yani futbolcu için pek de genç sayılmaz.

Muslera nın 1 sene oynama istegini düşünürsek , şöylede olabilir Lazioyla olan anlaşmazlıgında GS yı kullandıgını , ve buraya gelmeye sicak bakarken neden , aniden GS yla anlaşmadım dedi , bence bu işte LUGANUN da , parmagı olabilir zira en iyi kaleci oldugu söylenen Musleranın GS ya gelmesini LUGANO istememiş olabilir , ve GS ya gelmesine engel olmuştur..Neticede aynı ülkeden oldukları için ,Lugano ya birileri uyarmış olabilir ,olmaz olmaz demeyin , bu transfer olaylarında yıllarca neler oldu...Yıllar evvel Yugoslav ekolü vardı , oradan gelenler ,dayanışma içinde olmuşlardı ..

BJK ta ŞEKERBOGOVİÇ vardı ,FB ye Penaltıyı KASTEN kaçırarak , BJK ı şampiyonluktan etmişti , zaten o sezon BJK tan kaçmıştı .(Not o dönemde ALİ ŞEN vardı oda o yugo ların , Türkiyedeki ,adeta temsilcisiydi.)

Demem o ki bu transferler de oyanan oyunu herkes tam bilemez , tabi eskiden yaşanmış olayları bilenler HARİÇ...

FB yönetimi GS yın çok güçlenmesini hiç isterlermi , ellerinden gelse GS yın hep ZAYIF kalmasını ister , bakın bu seneki TRANSFERLERİNE GS yın ihtiyacı olan ,ama kendilerinin olmasada olan mevkilerine bolca adam aldılar NEDEN ...

İnşallah MUSLERA gelmez , zira GS-FB maçlarında dedikodularda hiç bitmez..

Malum ikiside aynı ülkeden , hiç hata yapmasada MUSLERA , buradaki satılmış medya , olayı kızıştırarak sanki kasten hata yapmış gibide eleştirirler GS-FB maçlarından sonra....

İnşallah hayırlısı olur...BU FB yalakası medya olduktan sonra ,Türkiyede FUTBOLUN hep geri gidecegi kesindir..

Ama unutukları bir şey var ,bu sene onlarıda görecez, Ş.liginde, malum oradaki HAKEMLERİ ,O.S atamıyor...

Bu yönetim mutlaka iyisini yapacaktır..

Yani meydan artık BOŞ degildir, şu mali konularda biraz rahatlarsak , onlar görecek GS la ugraşmasının bedelini...

SAYGILAR..

nistelroyun bonservisi yoktu musleraya 10 milyon bonservisi 1 sene için mi verecez geçiniz haber doğruysa

Lazio satis listesinde olan ve kavgali oldugu futbolcusu icin 10 milyon euro isteyemez. Ben 4-5 milyon'dan fazla para teklif ettigimizi sanmiyorum..Cana'yi da kullanip bonservisini bedavaya almaya gayret ediyoruzdur eger boyle bir durum varsa. Tabi 1 sene icin degil.. 4-5 senelik kontrat istiyoruzdur.

Yahu inanmayin su fener medyasina!!!

Adami gelmeden linc edeceksiniz :)

Geri
Üst Alt