Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: Flaş! Muslera: Galatasaray'la İlgili Çıkan Haberler Yalan !

her kolpa haberi taşımayalım yahu buraya.

Adamla anlaşsak açıklanırdı zaten. Ufak tefek sorunlar kalmıştır. (Misal; yıllık 2 istiyordur, 1,5 veriyoruzdur gibi)

La Muslera kimmiş 1 yıl oynayıp giderim diyormuş ? Mübarek Casillas, Buffon falan geliyor .. Yalan haber, belli ..

Muslera'da tek sorun Cana

Kaleci sorununu Fernando Muslera'yla çözmek isteyen Galatasaray, bu transferde son aşamaya geldi.

Il Corriere dello Sport gazetesi, yönetici Ali Gürsoy’un, Lazio Başkanı Claudio Lotito’yla görüştüğünü belirtti. Gazetede yer alan haberde, her iki kulübün de Fernando Muslera-Lorik Cana takası konusundaki pürüzleri gidererek anlaşmaya vardıkları
ve artık işin oyuncuların ikna edilmesine kaldığı belirtildi. Muslera, İtalyan basınında yer alan açıklamasında ise İspanya’dan da eklif almasına rağmen Galatasaray’a gideceğini söyledi. “İspanya’dan da teklif aldım. Ancak tercihim Galatasaray oldu” diye konuşan Muslera, Türkiye’ye başarılı olmak için gideceğini kaydetti. Fernando Muslera’nın, 2016 yılına kadar yıllık 2,5 milyon Euro karşılığında Galatasaray ile anlaştığı iddia ediliyor.

Fanatik

Cevap: # Fernando Muslera

böyle kaleciye yıllık 2 bucuk çok iyi. nobre gibi adamlar 2 bucuk milyon euroya oynadı yıllarca.

böyle kaleciye yıllık 2 bucuk çok iyi. nobre gibi adamlar 2 bucuk milyon euroya oynadı yıllarca.

Bencede normal sayılacak bir para ama az da değil. Ayrıca Nobre 2,5 aldı diye mantık yok.

Aynı mantıkla Güiza 14 milyona alındıysa, Chelsea "Güiza'ya 14 verdiler, bizde 250 istiyoruz" diyebilirler. :)

1 sene oynayacak adama bonservis verilirmi? haber baştan yanlış.

Alın Ruffier'i getirin iste Cana'da gitmemis olur su ergenin triplerine baslıycam ama

Kesinlikle haklısın sen kaleye casillas'i da alsan önünde oynıyan 4'lü kötüyse kalecinin adı kötüye çıkar.. muslera konusunda ise gerçekten potansiyeli olan ve iyi bi kaleci ve yan top konusundada 4/4 lük bi kaleciyi almamız zaten mümkün değil en azından iyi bi kaleci alıyoruz

Benim gördüğüm kadarıyla çok iyi bir kaleci, biz alabileceğimiz en iyi kalecilerden birini alıyoruz. Taraftarın da bunu anlaması ve hatalı gol yese bile destek vermesi lazım. Son senelerde gelen kaleciler (zapata hariç) isim olarak iyi adamlardı ama defansımız ki sadece arkadaki 4 adamdan bahsetmiyorum çok kötüydü. Yeni transferlerle takım defansı olayını çözeceğimize inanıyorum, daha kuvvetli bir orta sahamız olduğu kesin. Eğer bir stoper ve her iki bekte de oynayabilen seri bir oyuncu alabilirsek Muslera çok büyük katkı sağlar...

Haber yalan mı,doğrumu bilmem ama,muslera olmayacaksa şayet yerine Victor ya da Ruffier alınsın bence.

Sorun çıkarıyormuş Muslera.Victora yönelmekte fayda var.FM'nin en iyi kalecilerinden Victor

Tartışmanın anlamı yok arkadaşlar bariz yalan haber işte :) . Terim bile %90 bitti diyor daha konuşmanın bir anlamı yok .

Bence de artık bu saatten sonra Muslera gelir başkası gelmez.

Bonservisi elinde değil o yüzden gelmez demiştim

İyice arap saçına döndü bu transfer. Yaptığımız her önemli transferde olduğu gibi. Alışkınız :)

Geri
Üst Alt