Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: # Fernando Muslera

Cana kalsın bence kaleci olarakta Victoru alalım.Victorun yıllık ücretide Musleredan daha azdır Brezilyada oynadığı için

Bonservisi olduğu için aynı hesaba geliyor.Ve aralarında pek maaş farkı olmaz sanmıyorum.Victor milli takıma da seçilmişti.

Cevap: Muslera'da tek sorun Cana

Keşke Cana kalıp, Muslera gelse.

Bonservisi 8-10 neyse versek.

Eğer Cana giderse,İnşallah yerine defansif orta saha alınmaz.

Milletteki Cana tutkusuna hayran kaldım.

Tamam arkadaş iyi futbolcudur ama her iyi futbolcu Galatasaray'a uyum sağlayacak diye bir şey yok.

Bak İbrahimovic de Barcelona kadrosuna uyum sağlamadı gönderildi.

Elimizde sanki hep sert yırtıcı orta saha oyuncuları var da statik bir isme ihtiyaç duyuyoruz.

Bize lazım olan adam Obi Mikel, Lass gibi Gattuso gibi isimler. Zaten statik oynayan bir Selçuk var orta sahada. İkincisi ne kadar iyi olursa olsun felakete yol açar.

Cevap: Flaş! Muslera: Galatasaray'la İlgili Çıkan Haberler Yalan !

Sen gelme ulan ayı.

Çok über kaleci sanki anasını satayım,naz yapıyor bir de.Uyuz oldum iyice bu elemana.

Traş makinesi bile bu kadar kesmiyor.

Gelecekse gelsin artık.Sanki Buffon bu kadar zorlanıyoruz transfer etmeye.

Heber dogru oldunu nerden belli belki fanatik fotomac gibi bir heberdir . her cikan hebere inanirsak isimiz zor bekleyip goracagiz

:animation: Sakin ol İnan abi.

Sakinim de cidden hiç gözüm tutmadı Muslera'yı.Kaleci dediğin güven verir,bir karizması olur.Bu elemanda o yok.Çok iyi bir kaleci de değil bana göre bir de üstüne uğraştırıyor yönetimi.Ruffier'i getirsinler bitsin işte.

Sakinim de cidden hiç gözüm tutmadı Muslera'yı.Kaleci dediğin güven verir,bir karizması olur.Bu elemanda o yok.Çok iyi bir kaleci de değil bana göre bir de üstüne uğraştırıyor yönetimi.Ruffier'i getirsinler bitsin işte.

Aynen ben Ruffieri izlememiştim daha önce bu sabah videolarına baktım nasıl bir kaleci öyle o gelsin hemen,videodan oyuncu beğenilmez ama olsun.

Nazı çekilecek bir kaleci değil, Ruffier neden düşünülmez anlamıyorum, ver 7 milyon bonservisi, yıllık 2.5-2.8 milyon euro'ya koşa koşa gelir, sen de bir 10 yıl kaleci aramazsın.

Nazı çekilecek bir kaleci değil, Ruffier neden düşünülmez anlamıyorum, ver 7 milyon bonservisi, yıllık 2.5-2.8 milyon euro'ya koşa koşa gelir, sen de bir 10 yıl kaleci aramazsın.

Ruffier konusunda kafamı karıştıran konu şu: Madem bu kadar iyi niye kimse teklif yapmıyor,iyi bir kaleci gibi gördüm ben.

Yıllık 2.5 mu?Kendi takımında 600 bine oynuyor.1.2 ye koşa koşa gelir

Ruffier forumun Emana'sı oldu.

Geri
Üst Alt