Muslera: "Galatasaray bana 1 yıllık sözleşme teklif etti"
Lazio'nun 25 yaşındaki file bekçisi, “Galatasaray bana 1 yıllık sözleşme teklif etti. Ben ise uzun süreli bir kontrattan yanaydım. Fikirlerimiz uyuşmayınca, Türkiye'ye gelemedim” açıklamasını yaptı
Galatasaray’ın transfer listesindeki isimlerden kaleci Fernando Muslera hakkında çok şey söylendi, çok şey yazıldı. Her zaman ilkleri birinci ağızdan huzurlarınıza getiren FANATİK, Uruguay Milli Takım kampında bu kez Muslera ile konuştu. Diego Lugano röportajında bize yardımcı olan Ahmet Yavuz Kaymak, iş ortağı Selahattin Yağız ve Carlos Alayan’la birlikte transferin neden gerçekleşmediğini öğrendi. Lazio forması giyen 25 yaşındaki file bekçisi, sempatik tavırlarıyla bize oldukça yakınlık gösterdi.
‘Artık transferi düşünmek istemiyorum’
“Türkiye’ye gelmem son anda gerçekleşmedi” diyen deneyimli oyuncu, “Galatasaray, Avrupa’nın en büyük takımları arasında. Ancak ne yazık ki anlaşma sağlanamadı. Ben uzun süreli bir kontrattan yanaydım. Ama onlar bana 1 yıllık bir sözleşme teklif ettiler” diye konuştu. Kendi kariyeri için geleceğini garanti altına almanın çok önemli olduğunu vurgulayan Muslera, “Fikirlerimiz uyuşmayınca, Galatasaray’a gelemedim. Fatih Terim çok önemli bir teknik adam, onun takımında olmak isterdim. Ama artık transferi düşünmek istemiyorum. Çünkü önümüzde, Copa America gibi çok önemli bir turnuva var” ifadelerini kullandı.
Fanatik
Harbiden röportaj yapmıslar, 1 yıllık kontrat şakamı bu ?