Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: İşte gerçekler...

Saçma bir konu, uzatmaya değmez. Bir mod kitlerse güzel olacak.

Cevap: İşte gerçekler...

Fotograftan fal mı bakmıslar ?

Ne konusuldugu ne belli! Adamlar sacmalıyor, sende herkes görsün diyorsun. Herkes gördü ve d.şş.k geçti bu haberle. Gerek yok uzatmaya.

Butun Türkiye okuyor forum okuyuncamı benjamın gecılıyor ? Tam tersıne yanlıs habersede buna tepkısını koyucak tek mecra suan ıcın burasıdır.

Muslera:"Galatasaray bana 1 yıllık sözleşme teklif etti"

Lazio'nun 25 yaşındaki file bekçisi, “Galatasaray bana 1 yıllık sözleşme teklif etti. Ben ise uzun süreli bir kontrattan yanaydım. Fikirlerimiz uyuşmayınca, Türkiye'ye gelemedim” açıklamasını yaptı

fft1mm1460736.jpg

Galatasaray’ın transfer listesindeki isimlerden kaleci Fernando Muslera hakkında çok şey söylendi, çok şey yazıldı. Her zaman ilkleri birinci ağızdan huzurlarınıza getiren FANATİK, Uruguay Milli Takım kampında bu kez Muslera ile konuştu. Diego Lugano röportajında bize yardımcı olan Ahmet Yavuz Kaymak, iş ortağı Selahattin Yağız ve Carlos Alayan’la birlikte transferin neden gerçekleşmediğini öğrendi. Lazio forması giyen 25 yaşındaki file bekçisi, sempatik tavırlarıyla bize oldukça yakınlık gösterdi.

‘Artık transferi düşünmek istemiyorum’

“Türkiye’ye gelmem son anda gerçekleşmedi” diyen deneyimli oyuncu, “Galatasaray, Avrupa’nın en büyük takımları arasında. Ancak ne yazık ki anlaşma sağlanamadı. Ben uzun süreli bir kontrattan yanaydım. Ama onlar bana 1 yıllık bir sözleşme teklif ettiler” diye konuştu. Kendi kariyeri için geleceğini garanti altına almanın çok önemli olduğunu vurgulayan Muslera, “Fikirlerimiz uyuşmayınca, Galatasaray’a gelemedim. Fatih Terim çok önemli bir teknik adam, onun takımında olmak isterdim. Ama artık transferi düşünmek istemiyorum. Çünkü önümüzde, Copa America gibi çok önemli bir turnuva var” ifadelerini kullandı.

Fanatik

Cevap: Muslera:"Galatasaray bana 1 yıllık sözleşme teklif etti"

yanlış ya da tercüme hatası var bence

Bonservis ödeyip 1 yıllık kontrat önermek mi? Mantıklı bir açıklaması yok bu işin.

Bu haberin gerçek olma ihtimali nedir?

Mantık kurallarına aykırı bir şey, adamın söylediği şeyi kesin çarpıtıp haber yapmışlardır. Beklenir bu şerefsizlerden.

Mod bu tur haberleri paylasmak yanlışmış, bende açtım İŞTE GERÇEKLER başlığıyla ama karalama politakası yaptığımı düşünüyorlar, şimdi bu arkaaslar bu konuyada EDİTdesinler bekliyorum.

Kiralamak istemiş olabiliriz.

Bence yanlış anlamışlar Muslera 1 yıllık istemiştir bizim yönetim 4 yıllık teklif etmiştir

cana ile takas olacakti,bence 1 yillik teklif dogru olabilir cunku bonservis ödemeden almis olacaktik.

ilk sezon da basarisiz olursa tazminat ödemeden göndermek icin olabilir belki:D

Bu işte bir iş var ama ne ?

Bu arada hangisi doğru ?

Hakan Ünsal: "Luis Fabiano ve Muslera imza atmaya hazır, ikisi de Galatasaray'dan haber bekliyorlar."

cana ile takas olacakti,bence 1 yillik teklif dogru olabilir cunku bonservis ödemeden almis olacaktik.

ilk sezon da basarisiz olursa tazminat ödemeden göndermek icin olabilir belki:D

Canayı serbest bırakmış gibi bi şey olacaktık o zaman.Saçmalık...

Geri
Üst Alt