Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: Muslera: "Galatasaray bana 1 yıllık sözleşme teklif etti"

Yalana bak

Bu adam yalan söylüyor.Tam tersi.Biz uzun süreli sözleşme teklif ettik bence.Bu 1 senelik istedi.Önümüzdeki sene bonservisiyle uçacaktı çakal.Bu mantalitedeki adamlardan uzak durmak lazım.

1 yıllık olunca ne oluyor

incilerin mi dökülüyor

opsiyonlu yaparsın sende

1 yillik kontrati su yonetimdeki hic kimse teklif etmemistir. Saka mi bu???

hadi be hiç inanmıyorum bir yıllık galatasaray enayimi bir yıl sonra adam serbest kalacak odediğimiz bonservis parası ne olacak inanmıyorum

Muslera tamam

G.Saray, Uruguaylı file bekçisi ve Lazio ile anlaşarak kaleci arayışlarına nokta koydu

TEKNİK direktör Fatih Terim'in alınmasını istediği Lazio'nun Urugaylı kalecisi Muslera resmen Galatasaray'da... Sportif koordinatör Bülent Tulun ve futbol komitesi üyesi Ali Gürsoy'un uzun süredir transfer etmek için uğraştıkları Uruguaylı file bekçisi için hem kulübü hem de menajerleri ile yapılan görüşmede anlaşma sağlandı.

4 milyon euro karşılığında Lazio ile el sıkışan yönetim, 25 yaşındaki file bekçisine ise yıllık 2.5 milyon euro ödeyecek. Şu anda Uruguay Milli Takımı ile Copa America'ya hazırlanan Muslera menajerleri aracılığı ile bu hafta içinde sözleşme imzalanacak. İtalya'nın başarılı 5 kalecisi arasında gösterilen Muslera, turnuva nedeniyle Galatasaray'ın Avusturya kampında yer almayacak.

Savaş ÇORLU

fotomaç

Cevap: # Fernando Muslera

MUSLERA MİLLİ TAKIM KAPMINDA KONUŞTU

Galatasaray’ın transfer listesinde yer alan Muslera, Uruguay Milli Takımının kampında düzenlenen basın toplantısına katıldı

2539.jpg

Galatasaray’ın transfer listesinde yer alan Muslera, Uruguay Milli Takımının kampında düzenlenen basın toplantısına katıldı.‘Sadece Uruguay’ın Copa America’da oynayacağı maçları değil, geleceğimi de düşünüyorum’ diye konuştu. Basın mensuplarının, Galatasaray ile ilgili sorduğu soruya ise genç kaleci cevap vermekle yetindi. Ovacion gazetesi ise, Muslera’nın Lazio’nun sözleşme uzatma teklifini Galatasaray’a gitmek için reddettiğini iddia etti.

sportaktik

Galatasaray'da rota yeniden Muslera'ya döndü

muslera3_V9EYB.jpg

Galatasaray kaleci transferini bir türlü noktalayamıyor. Brezilya basınının Galatasaray'ın Internacional'den Lauro ile anlaştığını yazmasına rağmen sarı-kırmızılı yönetim taraftarın tepkisi nedeniyle Lauro'dan vazgeçmeyi düşünüyor. Sarı-kırmızılılar yeniden Lazio'nun kalecisi Fernando Muslera'ya döndü.

Galatasaray'da Taffarel'in raporu doğrultusunda anlaşmaya varılan kaleci Lauro'yı başkan Ünal Aysal veto etti.

Galatasaray'ın Lauro ile anlaştığı yönündeki haberlerin çıkmasının ardından taraftar Internacional'in 3. kalecisinin Galatasaray'a gelecek olmasına büyük tepki gösterdi.

Yönetim de bu tepki karşısında Lauro transferinde geri adım attı. Galatasaray, yeniden uzun süre uğraş verdiği Muslera'ya dönüş yaptı.

Sarı-kırmızılılar, Muslera'nın kulübü Lazio ile yeniden görüşmelere başladı. Galatasaray, Muslera için Lorik Cana'yı da takasta kullanmayı planlıyor.

Galatasaray'da rota yeniden Muslera'ya döndü - NTVSpor.net

Ayrıl da gel aslanım.

"Kulübümüzle sözleşmesi 2016’ya kadardir."

srfydn

:yuppi:

"Basın mensuplarının, Galatasaray ile ilgili sorduğu soruya ise genç kaleci cevap vermekle yetindi."

Bu ne biçim bir cümledir yahu?!

Bu çocuk gelsin. Geldikten sonra sonsuz kredi verilsin çok iyi bir kaleci olacaktır.

Hayırlı olsun diyelim artık.

Insallah haberler dogrudur. Cok istedigim kaleci.Super olacak

Şu anlık tek dezavantajı gelirse takıma geç katılacak olması Copa America yüzünden.

Geri
Üst Alt