Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: # Fernando Muslera

Seref Aydin'da demisti, bu transfer bitti bence.

Hayirli olsun.

abi 1 senelik kaleci nedir ya hoca ne diyor Allah aşkına 5 yıldır kale boş o zaman Cambiasso yu niye istiyon 1 yıl TR ligini götürecek standart bi adam al o zaman :( hiç iyi olmadı bu ya moralim bozuldu :(

abi 1 senelik kaleci nedir ya hoca ne diyor Allah aşkına 5 yıldır kale boş o zaman Cambiasso yu niye istiyon 1 yıl TR ligini götürecek standart bi adam al o zaman :( hiç iyi olmadı bu ya moralim bozuldu :(

Muslera'nın maliyetinden sonra zaten 1 senelik bizi götürecek kaleci alalım demişler Lauro ismi öne çıkmış ama sonra başkan veto etmiş , tekrar Muslera ile görüşüyormuşuz maliyetini düşürmek için

musleranın fiyatı artınca ;

1 sene ligi götürecek lauro gibi kaleciye yönenilmiş;

muslerayı fatih hoca istiyor.

1 senelik değil Uğur ne diyosun

Muslera'nın maliyetinden sonra zaten 1 senelik bizi götürecek kaleci alalım demişler Lauro ismi öne çıkmış ama sonra başkan veto etmiş , tekrar Muslera ile görüşüyormuşuz maliyetini düşürmek için
İnşallah gelir Muslera arkadaş ben artık her maçtan önce yine aptalca goller yer miyiz diye düşünmek istemiyorum benim için kale artık Cambiasso'dan bile önemli oldu nolur alın şu Muslera'yı.

Muslera için maliyet yükselince vazgeçtik ama şimdi yeniden gündemimizde dedi gibi algıladım ben

Muslera için maliyet yükselince vazgeçtik ama şimdi yeniden gündemimizde dedi gibi algıladım ben

Aynen böyle söyledi zaten;bana göre,sana göre ve ya başkasına göre anlam çıkarmaktan çok Fatih Terim "Önce Muslera ile görüştük ;fakat Muslera çok yükselince(fiyat olarak) maliyeti düşük olan kaleciye(Lauro'ya) döndük ; fakat şimdi ondan vazgeçtik ;başkanımızla , yönetimle tekrar görüşerek Muslera'ya geri döndük...

lauroyu bır senelık dusunuyorlarmıs

ben bır sey demem amma 1 seneyı Ufukta cıkarır

Lauronun bır ıkı hatasında Tafıde yıpranacaktı

Ben diyorum kaleye Ufuk geçsin kimse istemiyor.Ufuk Trabzon'da olsaydı ah keşke biz alsak şunu derdik, ya da Onur biz de olsa, yine kaleci arıyor olurduk.

Ben diyorum kaleye Ufuk geçsin kimse istemiyor.Ufuk Trabzon'da olsaydı ah keşke biz alsak şunu derdik, ya da Onur biz de olsa, yine kaleci arıyor olurduk.
al o zaman,bu adam bi kere toptan korkuyor böyle kaleci mi olur istemem arkadaş getirin şu Muslera'yı

[video=youtube;poz8v5LWT5o]https://www.youtube.com/watch?v=poz8v5LWT5o[/video]

Hic zanetmiyorum ...Ufuk okadar kötü bi kaleci ki olacak gibi degil ne refleks ne Alan hakimiyeti hic birsey yok ufukt a ...Eger trabzon da olsaydi Ufuk vallah baya bi acirdim onlarin haline

hocam bi de şöyle düşün ;

eldeki transfer bütçesinin önemli olan kısmını orta sahaya ayırmak için böyle bir tercihe gidildiğini söylüyor ft . yani başka bir deyişle cambiassoyu alabilmek için , kaleci bütçesinden kısıyor .

başka bir deyişle ft ; bu sene muslera + muntari yerine , bu sene için lauro + cambiassoyu tercih etmiş . bu hocamızın görüşüdür bize bir şey demek düşmez .

ayrıca da " kalecimiz her dakika bir top tutuyorsa bizim takımda bir sorun vardır " düşüncesi de çok mantıksız gelmiyor .

uygun bonservis bedelli ortalama bir kaleciyi 1 seneliğine almak çok da mantıksız değil bu açıdan bakarsak .

seneye de uzun vadeli bir kaleci transferi bütçesi oluşur ve yapılır .

Kaleciye yüksek maliyet ödeyecek bir lüksümüz olduğunu sanmıyorum takımın belli başlı yerlerinde büyük eksiklikler varken..Fakat kötü kaleci ile de gitmeyeceği kesin...Süper bir kaleci olmasa da iyi denilebilecek bir kaleciyle anlaşmak daha mantıklı gibi..Muslera şu durumda lüks ve mantıklı değil bana göre parayı akıllı harcamak varken...

Ufuk kötü bir kaleciydi her zaman, bazı arkadaşlar manisa tarzanı panteri süper kaleci diye atıp tutuyolardı gördük.

Geri
Üst Alt