- 19 Şubat 2009
- 22.411
- 4.009
- 2.483
Cevap: # Fernando Muslera
A Haber'de çalışıyor kendisi muhabir.
Bu kimdir ki?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kimdir ki?
bütün sorun bu zaten taraftardaki,önyargı.Bulent Tulunmu?
O bu ileri yapa biliyormuymus yani
ben adnan sezgin vol2 biliyordum
BenerOnar Bener Onar
Genel bir cevap: Muslera'nin avukati sozlesmeyi imzaladi
abi 1 senelik kaleci nedir ya hoca ne diyor Allah aşkına 5 yıldır kale boş o zaman Cambiasso yu niye istiyon 1 yıl TR ligini götürecek standart bi adam al o zamanhiç iyi olmadı bu ya moralim bozuldu
![]()
İnşallah gelir Muslera arkadaş ben artık her maçtan önce yine aptalca goller yer miyiz diye düşünmek istemiyorum benim için kale artık Cambiasso'dan bile önemli oldu nolur alın şu Muslera'yı.Muslera'nın maliyetinden sonra zaten 1 senelik bizi götürecek kaleci alalım demişler Lauro ismi öne çıkmış ama sonra başkan veto etmiş , tekrar Muslera ile görüşüyormuşuz maliyetini düşürmek için
Muslera için maliyet yükselince vazgeçtik ama şimdi yeniden gündemimizde dedi gibi algıladım ben
al o zaman,bu adam bi kere toptan korkuyor böyle kaleci mi olur istemem arkadaş getirin şu Muslera'yıBen diyorum kaleye Ufuk geçsin kimse istemiyor.Ufuk Trabzon'da olsaydı ah keşke biz alsak şunu derdik, ya da Onur biz de olsa, yine kaleci arıyor olurduk.
Ben diyorum kaleye Ufuk geçsin kimse istemiyor.Ufuk Trabzon'da olsaydı ah keşke biz alsak şunu derdik, ya da Onur biz de olsa, yine kaleci arıyor olurduk.
abi 1 senelik kaleci nedir ya hoca ne diyor Allah aşkına 5 yıldır kale boş o zaman Cambiasso yu niye istiyon 1 yıl TR ligini götürecek standart bi adam al o zamanhiç iyi olmadı bu ya moralim bozuldu
![]()