Hakkı Çiçek
Büyük Kaptan
- 6 Haziran 2009
- 26.010
- 1.469
- 1.853
Cevap: Fernando Muslera Galatasaray'da
Kavga var
Kavga var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben yabana atmıyorum aksine iyi kaleci de dedim ancak bu forumda biraz abartanlar var. "Dünyanın en iyi 5-10 kalecisinden biri", "En çok gelecek vaad eden 3 kaleciden biri" vs. bu şekilde beklentileri çok yukarıya çekmekte bir yarar göremiyorum. Muslera iyi kaleci ancak bu Cana + 6 milyon Euro'nun kazık olacağı gerçeğini değiştirmez. Mesela Arda da iyi oyuncudur ancak 20+ milyon Euro bir fiyat onun için de kazıktır, anlatabiliyor muyum? O yüzden bonservis hakkındaki açıklamayı belkemek lazım, Cana + 6 Milyon Euro gibi bir maliyete Muslera'dan daha iyisini almak çok da zor olmazdı.
arda için 20artılık bir fiyat kazık değildir.değeridir.
Kavga var
kavga var dediler geldik
İzlediğim kadarıyla Muslere birebirde başarılı ama yantoplarda zaafı var banada hakan arıkanı hatırlatıyor birebirde çok iyidi ama ard arda yanlış çıkış sebebiyle gol yememiz gözden düşürdü.Hayırlı olsun
Nejat'i bekliyoruz, bakalim nolacak
anlayamadığım lazio bu muslerayı neden sattı daha iyisinimi aldılar yoksa hocayla falanmı takıştı ?
anlayamadığım lazio bu muslerayı neden sattı daha iyisinimi aldılar yoksa hocayla falanmı takıştı ?
[video=youtube;8UMrvpvv1RM]https://www.youtube.com/watch?v=8UMrvpvv1RM[/video]
İnşallah ben yanılırım .....