Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: Fernando Muslera Galatasaray'da

açıklansın artıııııııııkk

ya tamam 15 mesajını al ve git fenerlimisin arkadaşım anlamadım videolara göre yorum yapanlara tilt oluyorum popülist yaklaşım işte ne beklersin
Kardeş yazdığım mesaj hoşuna gitmemiş olabilir ama kullandığın kelimelere dikkat et. Ben bu forumda çok eskiyim , mesaj fazlalığın seni benden daha fazla galatasaraylı yapmaz . Saygısızlık yapma ...

Kardeş yazdığım mesaj hoşuna gitmemiş olabilir ama kullandığın kelimelere dikkat et. Ben bu forumda çok eskiyim , mesaj fazlalığın seni benden daha fazla galatasaraylı yapmaz . Saygısızlık yapma ...

izlemediğin adam hakkında yorum yapıyosun ben bu sene lazionun maçlarını izledim şu an gayet formda ve alınabilcek en iyi kaleciyi aldık buffon olsa bu kadar sevinmezdim..o zaman saçma sapan yorumlar yapma kazık yemişiz falan diyosun daha ortada açıklama yok kimi bekliyodun abondonzierimi :D

İnşallah aradığımız kaleciyi bulmuşuzdur artık

Cana gitti yaralıyız ama bu adam müthiş bir kaleci olacaktır elimizde.Hoş gelmiş.

Cevap: Taffarel'in Muslera görüşü

Eğer Muslera ile Hakan benziyosa Aydınla Quaresma da benziyo.

264038_222132014493584_118325551540898_692505_3104927_n.jpg

Yanlış video koymuşum :)

24 yaşında geleceği parlak olan bi kaleci almışız, yorumlara bak çay demle

Cevap: Taffarel'in Muslera görüşü

Muslera Çok çok iyi bir kaleci Galatasaray'ımıza hayırlı olsun:yenieek:

açıkçası televizyonda Lazio'dayken kadroda gördüğüm bir isimden başka birşey ifade etmiyordu bu kaleci belkide farketmemişimdir.Az futbolcu tanımam ama ne videoyla ne başka birşeyle kıyaslamak istemiyorum performansını.Eğer övenler gerçekten şakşakçı tayfadan değilse güzel bir transfer olduğunda hemfikirim.Acaba zor gelmezse sezon istatistiklerini yazabilirmisiniz renkdaşlarım :)

O da önemli bir kıstasdır kusura bakma 2-3 yıldır üyesin ama mesaj ortalaman yıllık 3-5 ise gayetde kıllanırım. Heleki birde bilinçsiz vieo paylaşıp daha kesinleşmemiş bir transfere sallaman daha vahim.

Geri
Üst Alt