Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: Fernando Muslera Galatasaray'da

açıkçası televizyonda Lazio'dayken kadroda gördüğüm bir isimden başka birşey ifade etmiyordu bu kaleci belkide farketmemişimdir.Az futbolcu tanımam ama ne videoyla ne başka birşeyle kıyaslamak istemiyorum performansını.Eğer övenler gerçekten şakşakçı tayfadan değilse güzel bir transfer olduğunda hemfikirim.Acaba zor gelmezse sezon istatistiklerini yazabilirmisiniz renkdaşlarım :)

gerçekten iyi kaleci taffarele çok güveniyorum bide adam gibi forvet alınsa tamamdır bu iş ama yinede canaya yazık oldu

Cevap: Taffarel'in Muslera görüşü

bu sene taffarele çok güveniyorum cevat güler döneminde yanlış hatırlamıyosam geçici bir süreliğine gs da kaleci antrenörlüğü yapmıştı ve kalecilerin performansı tavan yapmıştı aykutu bir o yıl az da olsa sevebilmiştim sonra ailesel sebeplerden dolayı gsdan ayrıldı. musleraya gelince gs ve gs taraftarıyla iyi iletişim kurarsa gs kalesi emin ellerde olur.

Cevap: Taffarel'in Muslera görüşü

Ne kadar komik şurada bazı insanların yaptığı.

Geçende Taffarel Lauro'yu önerdiğinde adama atmadıkları çamur kalmamıştı,yok Hagi'de Zapata'yı getirdi falan filan diye.Şimdi o insanlar Muslera için Taffarel'in verdiği referansı iyiye işaret olduğunu ve birlikte iyi çalışmaları durumunda çok iyi bir kaleci olabileceğini söylüyor.

Nasıl bir balık hafızalık...Ben Lauro için öyle bir yorum yapsam şimdi gelir buraya bir post atmaya utanırdım.

Bu da demek oluyor ki geçen yıllar bizde fersah etki yapmamış,taraftarlar hala isim transferi istiyor,iyi bir isim duyunca ağzı sulanırken beğenilen oyunculara FM'den,transfermarkt vs. ve doğruluğu tartışılır bazı kaynaklardan aldıkları istatistikler ile tersliyorlar.

Galatasaray'ın gidişatı gittikçe hoşuma gitse de,bulunduğum taraftar kitlesinin gittikçe bu yöne kayması beni çok üzüyor.

Muslera'ya gelince: Hayırlı olsun,iyi transfer.

hadi açıklayın saatte 20:45 oldu olacak :p

Muslera'yı beğenmeyenlere,Lauro gibi isimler müstahak.Yahu ne istiyorsunuz genç bir isim,dünya kupası tecrübesi bile var.Oynadığı maçlarda hata yapmış olabilir -her kaleci gibi- şimdi bunları paylaşmanın bir anlamı yok.

Selcuk 21 milyon denmişti, ancak imza ücretiyle birlikte 14 milyona bağlanmıştı transferi. Ki 5 senelik ücretiydi bu. Ama basın bunu 21 olarak vermişti direk.

Aynı mantıkla bu transfere bakarsak , basit bir oran-orantıyla Cana+4 milyon dan fazla bir teklifin olması imkansız.

Ki sadece 6 milyonluk bonservisin 2/3'ünü düşündük, birde Cana'nın değerinin 2/3'ünü 4 milyonluk bonservisten düşersek, yaklaşık Cana+2milyonun az üstüne gelmiştir.

Muslera hayırlı olsun, iyi kaleci.

Yalnız transfermarkt sitesinde ki değerine dikkat edin :)

Bir kaleci için süper bir rakam..

Sanalda olsa..

forlanıda getirir gelirken bu....ikiside uruguay milli takımı kampında

valla hayırlı olsun...

süper bir kaleci aldık...

Beyler net bir açıklama yapıyorum ;

Yediği ilk golde "Sende kaleci misin be!" , "Kova herif" , "Seni alanda kabahat zaten." tarzı söylemlerde bulunan arkadaşa ağır hakaretler ederim. :)

Bu sefer kalecimize sahip çıkalım.Bu sefer kaybetmeye değil kazanmaya çalışalım. Bu sefer başka olsun!

Beyler net bir açıklama yapıyorum ;

Yediği ilk golde "Sende kaleci misin be!" , "Kova herif" , "Seni alanda kabahat zaten." tarzı söylemlerde bulunan arkadaşa ağır hakaretler ederim. :)

Bu sefer kalecimize sahip çıkalım.Bu sefer kaybetmeye değil kazanmaya çalışalım. Bu sefer başka olsun!

Zapata'yı izleyen bu taraftar Muslera'yı omzunda taşır :)

Taraftarla arasında müthiş bir bağ olacaktır..

Çok sempatik üstelik..

ersan cıddı sekılde sakatlanmıs geçmiş olsun

Geri
Üst Alt