Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: Muslera: "Galatasaray’ı seçtim çünkü.."

Büyük kazık yedik.

Helal olsun,en doğru kararı verdinde, bir de resmi olarak açıklansan artık Fernandocuum.:ays:

Cananın üstüne ne kadar para verdik acaba?

Salman nerelerde ya.

Sergen felan ?

Ben hiç kazık yediğimizi düşünmüyorum Cana bulunmaz bir oyuncu değil..

Çok çok verimsizdi bu sezon..

Cana pas atamiyor daha.Kapali takim oyuncusu.Büyük takimlarda iş yapmaz.Çok şişirdiler canayi.Muslera konusunda üste verilen parada biraz fazla geldi bana.

Bekleyip maliyeti gördükten sonra yorum yapmak lazım. Cana + 4 milyon Euro, Cana + 6 milyon Euro bunlar hiç azımsanacak rakamlar değil. Muslera iyi kaleci ancak bulunmaz hint kumaşı da değil. Cana'nın piyasa değerini en az 4-5 milyon Euro olarak hesap edersek -ki Cana'nın menejeri Lazio'nun Muslera takası gündeme gelmeden önce de Cana'yla ciddi şekilde ilgilendiğini söyledi- bu fiyata daha iyi opsiyonlar mutlaka bulunurdu.

Vereceğimiz maksimum para 2m para olmalı yoksa bence de kazık yemiş oluruz

bu ihtiyacı karşılayacaksa eğer değil 4 , 10 verseler helaldirç Mondi gitti gideli bir takım sürünür mü allah aşkına

avrupa basininda muslera + 800 bin avro aldigimiz soyleniyor , kiralik oldugu soyleniyor,Muslera'nin yuzde 50 si bizdeymis geri kalanini almak icin 4 milyon avro verecekmisiz hangisi dogru ? :D

Kaleci iyi ciksinda isterse cana + 10 milyon avro verelim hala 2-3 milyon avronun hesabini yapanlar var Léo franco geldi zapata geldi onlara ne kadar verdik ne ikisi ne ucu

Cana'nın tek farkı acayip fizik gücü iyiydi ve savaşçıydı o kadar..

Cana'nın tek farkı acayip fizik gücü iyiydi ve savaşçıydı o kadar..

Markajı ve alan-kademe bilgisi de çok iyiydi. Oynadığı maçların hepsinde, yenildiğimiz maçlar dahil orta saha üstünlüğü hep bizdeydi. Cana ne zaman oynamadı veya stoper oynadı, orta saha hep rakipdeydi.

Geri
Üst Alt