Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: Fernando Muslera Galatasaray'da

iyi transfer oldugunu soyleyebilirik

net maçın adamıydı.

muslerayı beğenmeyenler utansın

İçimde, hep bir kaleci forması alma isteği olmuştur.Fernando'nun sayesinde gerçekleşecek galiba :D Adam hem yetenekli,hem çok sempatik yahu ( :

Iyi kaleci iyi.

Galatasaray kalesine yakisir.

Açıklayın artık şunu.

Begenmeme degil de, kalabalık ceza sahasında genellikle yandan ve havadan gelen toplarda hala eksik oldugu kanaatindeyim.

hafif o eksikliği var.yaşı nedeniyle gelişime açık ve taffarel tecrübesinide ona aktarınca o eksikliğini giderir ya da açığını biraz daha tolere edebilir.

ben kendisini hep beğenirdim.

bence iyi hamle yaptık mete.şu leş sezonda bana seneye kaleye muslera gelecek deseler açık söyleyeyim inandırıcı bulmazdım.

Ben muhtemel yiyecegi bir kaç hatali golden sonra, taraftarin tepki göstermesinden korkuyorum.. "Muslera bi git yhaaa" diyenler çikacaktir, insallah bu hirbolarin sayisi az olur da 10 yil kaleci sorunu yasamayiz..

Biz yillarca transfer döneminde kaleci aramayan bir takimdik, artik her sene kaleci ariyoruz... Iyi kaleci almak kolay degil, bu adami alirsak birakmayalim..

Uruguay maçına baktımda Muslera harbiden de iyimiş :D

Asıl cekincem, arkasına her gecen kaleciyi yiyen bu defans hattında ısrar edilmesi. Yoksa Taffarel'de topsuz alanın yan toplarında ahım sahım bir kaleci degildi ve hatta eksikti. Taffarel'in en iyi özelliklerinden birisi toplu alanda adeta bir liberoya dönüsmesiydi.

Yan toplarda geçit vermeyen, hava toplarında etkili bir stoper alırsak,muslera efsane olur bu takımda.Zaten yan toplara hiç çıkmadığından anlaşmazlıkta olmaz defans oyuncusuyla :asd:

abdurrahim albayrağın dediği gibi olacak heralde bu sezon bütün 'Galatasaraylılar arkalarına yaslanıp rahat bi maç izleyecekler'

Asıl cekincem, arkasına her gecen kaleciyi yiyen bu defans hattında ısrar edilmesi. Yoksa Taffarel'de topsuz alanın yan toplarında ahım sahım bir kaleci degildi ve hatta eksikti. Taffarel'in en iyi özelliklerinden birisi toplu alanda adeta bir liberoya dönüsmesiydi.

taffarel ona sadece zekasını aktarsa yeter.muslera şu haliyle bile bize harbi fazla.şaşırırız zaten 1-2 top çıkartınca noluyoruz falan deriz

sorun dediğin gibi arkasındaki her kaleciyi kova yaparak göndermiş defansımızda

hakkımızda hayırlısı

taffarel ona sadece zekasını aktarsa yeter.muslera şu haliyle bile bize harbi fazla.şaşırırız zaten 1-2 top çıkartınca noluyoruz falan deriz

sorun dediğin gibi arkasındaki her kaleciyi kova yaparak göndermiş defansımızda

hakkımızda hayırlısı
burası çok önemli hacım.

Geri
Üst Alt