Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: Fernando Muslera Galatasaray'da

Ne aşaması ya Canayı verdik ortada Muslera yok .Şaka gibi hakkaten.

Umarım Copa Amerika'nın bitmesi vs gibi şeyler bekleniyordur. Muslera transferi de yatarsa el insaf. Lauro mudur nedir ona kalırız ki bu da yeniden Ufuk ve Aykut ikilisine dönüş demektir.

Bu Muslere olayı Yılan hikayesine döndü, allah sonumuzu hayır etsin...Şu yönetim yatsın kalksın dua etsin fenerin şike muhabbeti var yoksa çoktan topa girmişti...söylediklerinin %20sını bıle yapamadılar..

Turnuva sebebi ile sanırım açıklanmıyor..

Cana ile takas yaptık. Kaptırma falan yok.Menejeride söyledi. Bu arada Canada lazio tarafından açıklanmadı. Bence özel sebeplerden dolayı bekletiliyor. Taffarel falan muslerada sorun yok dedi.

Beyler sanırım bu Muslera'nın bonservisi Lazio ve menajerlik şirketinde olduğu için avantadan para istiyordur lavuklar.(menajer şirketi)

Yani Lazio tamam Muslera tamam hatta ön sözleşme imzalandığını biliyoruz..

Uzun lafın kısası içiniz rahat olsun..

Sadece para koparmak isteyen heriflerle uğraşıyoruz..

Beyler sanırım bu Muslera'nın bonservisi Lazio ve menajerlik şirketinde olduğu için avantadan para istiyordur lavuklar.(menajer şirketi)

Yani Lazio tamam Muslera tamam hatta ön sözleşme imzalandığını biliyoruz..

Uzun lafın kısası içiniz rahat olsun..

Sadece para koparmak isteyen heriflerle uğraşıyoruz..

Bence o lavuk ablası bi ara duymuştum menajeri ablası diye :asd: Eğer sadece menajerlik ücreti için istiyorlarsa sıkıntı olmaz ama menajerlik şirketi bonservisine ortaksa onlara da para vermemiz gerek

copa america gibi bir bahaneleri var şimdi yönetimin...

bakalım bitince ne bahane arayacaklar...

Biraz önce Ntvspor'da Şili maçının özetini gösterdiler.Son dakikalarda bir top çıkarmış Muslera hatta arkadaşlar da linkini koymuştu.O pozisyonu gösterirken "Kaleci Juan Castillo gole izin vermiyor" dedi.Ne alaka arkadaş?

Buyrun siz de seyredin(dinleyin)

Ekstrem Tatil - NTV Spor - Yildiz.tv / Nar.tv - Tv izle, dizi izle, film izle, Canli izle

Ben de izledim, sabah sabah pis sövdüm.

özet geceyim yuzde 30 nu elındı bulunduran sirket 4 mılyon uero ıstıyorrmus bızımkılerde bunu ındırmeye calışıyor lazıo da hısselerını aldık mecburen verecekler yopksa kımseye satamazlar bızim onayımız olmadan 2 3gune kadar acıklanır

Muslera:"İmza atmamış olsam da her şey tamam"

Copa America'da bulunan Fernando Muslera, son yaptığı açıklamada müjdeli haberi verdi: “Galatasaray'a transferimde tüm sorunlar çözüldü. İmza atmamış olsam da her şey tamam...”

fft1mm1470597.jpg

Lorik Cana’nın Lazio’ya gitmesine rağmen, Muslera cephesinde bir gelişme olmaması taraftarları endişelendiriyordu. Copa America nedeniyle Uruguay Milli Takımı’nda olan genç file bekçisi, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada, “İmza atmadım. Zaten benden habersiz karar verilmiş” diyerek kafaları karıştırmıştı. Galatasaray Yönetimi’nden yapılan açıklamalarda ise bu transferde bir sıkıntı olmadığı belirtilmişti. Lazio’yla, Muslera’nın eski kulübü arasında ufak bir pürüz olduğu konuşuluyordu. Bu sorunun aşıldığını Fernando Muslera bizzat kendisi açıkladı. Uruguaylı kaleci, bir kez daha Lazio kulübüne ve taraftarlarına veda ederken, “Tüm sorunlar çözüldü. İmza atmasam da her şeyin tamam olduğunu söyleyebilirim” ifadelerini kullandı. Muslera, geçirdiği 4 güzel yıldan sonra Lazio’dan ve Roma’dan ayrılacağı için üzgün olduğunu da belirtti. Galatasaray’ın genç kaleciye hemen mi yoksa Copa America sonrasında mı imza attıracağı ise henüz belli değil.

https://fanatik.ekolay.net/Her-sey-tamam_3_Detail_32_230811.htm

Cevap: Muslera:"İmza atmamış olsam da her şey tamam"

Bu çocuk, kaleci sorunumuza 10 seneliğine noktayı koyar. Copa America'yı takip eden arkadaşlar bu görüşüme gözü kapalı katılacaktır sanırım...

Muslera'yı eleştirmek istemem ama Ufuk'un geliştirilmesinden yanayım..

Resmiyet kazanmadan yorum yapmak istemiyorum ama iyi kaleci.

Bizi kandırmıyorsundur inşallah Muslera. :(

resim tam inci için capslik haa :D

... liseli yazacan altına :D

Geri
Üst Alt