Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: Muslera:"İmza atmamış olsam da her şey tamam"

imgHak.ashx

Hadi maşallah, nazar değmez inşallah, tü tü tü.

İmza atmadan Cana'yı niye gönderiyoruz?

Adamlar döneklik yapıp vazgeçse vermekten ne yapacağız, nerde hakkımızı arayabiliriz?

Cevap: Fernando Muslera Galatasaray'da

ne yönetimmiş be dünyaca ünlü kaleci muslera ki onu bile alamadılar polatı arayacağımızı söyleseler inanmazdım defans berbat fovette son maçta gördük barosu muhteşemdi sağ açık sol açık:) ya hani takımın yarısına yakını gidecekti aysal aldın aldın boş tribünlere oynarsın son şansımız diyor takılmış isimli adama yeter be yatan zaten çok adam var başka yatan istemiyoruz

ne yönetimmiş be dünyaca ünlü kaleci muslera ki onu bile alamadılar polatı arayacağımızı söyleseler inanmazdım defans berbat fovette son maçta gördük barosu muhteşemdi sağ açık sol açık:) ya hani takımın yarısına yakını gidecekti aysal aldın aldın boş tribünlere oynarsın son şansımız diyor takılmış isimli adama yeter be yatan zaten çok adam var başka yatan istemiyoruz

Yahu arkadaşım Fatih hoca hiç bir oyuncuyu şans vermeden göndermeyeceğim dedi.Şans verdi şimdi şansını değerlendiremeyenler gidecek bu 3-5i olur yarısı olur göreceğiz.Transfer yapacağız diyorlar işte bekle biraz daha anca muhalefet.

Muslera iyi kalecidir, ünlüdür 1. sınıfdır daha ne istiyonuz lan ? zibidiler :D :D

Ufuk'un gelişmesini beklersek daha çok bekleriz. Muslera beklentilerimizi karşılayabilecek bir kaleci. İnşallah takımımıza hayırlı olur.

Muslera iyi kalecidir, ünlüdür 1. sınıfdır daha ne istiyonuz lan ? zibidiler :D :D

Biraz abartmadın mı kadeşim Muslera 1. sınıfsa Buffon-Casillas hangi sınıfta yer alıyor.2. sınıf dersen ona katılırım ama potansiyel olarak 1. sınıf potansiyeli var birde Taffarel gibi bir hocası olunca.

meksika uruguay maçı ne zaman?muslera nın gelişi gecikmez umarım.çünkü önündeki kazmalara göre kendini ayarlaması uzun sürebilir :D

Tek solukta okudum, sübhanallah ibretlik.

Tek kaleci alınca bitmicek problem bu defansın arkasına Casillas'ı koy bocalar.Defanst hattını toparlamamız lazım.Olucak gibi değil.

Biraz abartmadın mı kadeşim Muslera 1. sınıfsa Buffon-Casillas hangi sınıfta yer alıyor.2. sınıf dersen ona katılırım ama potansiyel olarak 1. sınıf potansiyeli var birde Taffarel gibi bir hocası olunca.

Buffon - Van Der Sar - Cech - Casillas bunlar elit oyuncular, yani başka dünya onlar :D Benim sınıflandırmam bu şekilde Elit, 1.sınıf ve 2.sınıf kaleciler şeklinde

Fatih Terim kaleci transferini sonuçlandırdık demiş.Copa Americadan sonra gelir.Sempatik adam taraftar sevecek :D

Geri
Üst Alt