Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: Fernando Muslera Galatasaray'da

Neden hala resmi açıklama gelmediğini çözebilen var mı?

dos santosu kaybetmekle bişey kaybettigimizi dusunmuyorum acıkcası cok net bi bal yapmayan arı konumundaydı bizde ... Ama Keita'nın yeri ayrıydı tabi :(

hangisi bal yapiyordu peki ?

rjkaardin dönemini hepimiz biliyoruz keita ile bile sorun yasiyordu.

dogru antrenör ile arilarda bal yapmaya baslar.

begenilmeyen servet bile kalliyle sövalye gibi cikiyordu maclara.

dos santosu kaybetmekle bişey kaybettigimizi dusunmuyorum acıkcası cok net bi bal yapmayan arı konumundaydı bizde ... Ama Keita'nın yeri ayrıydı tabi :(

Keitada biraz deliydi be hocam..

Dos Santosa pası Mustafa Sarp veya Barış Özbek vermeye çalışınca bal yapamayan arı oluyor ne yazıkki.

hay bal yapmayan arı soksun mustafa sarpla ayhanı .

hay bal yapmayan arı soksun mustafa sarpla ayhanı .

Ayhan'ı katmak buraya hoş olmamış. Ayhan kaç yıldır Galatasaray forması altında mücadele sürdürüyor, son 2 sezonu iyi değildi tamam ama kimsenin değildi.

Mustafa Sarpla Barışı dersen daha düzgün olur :)

Uruguay çeyrek finale çıktı elenmelerini istiyordum ya kalecisiz kaldık :o

Dunku macta 90 dakikada toplam 2 top geldi Muslera'ya.

Bizim defansi dusunuyorum da, kaleye 20 top gelecek o defansi, cocukcagiz "genc yasimda gul gibi sarardim soldum" diye efkarlanmasa bari.

Ayhan'ı katmak buraya hoş olmamış. Ayhan kaç yıldır Galatasaray forması altında mücadele sürdürüyor, son 2 sezonu iyi değildi tamam ama kimsenin değildi.

barışı ekleyecektim de artık kurtulduk diye eklemedim :)

bu arada ayhan konusunda ben de aynı fikirdeyim ama o da bitikken çok sabır gördü be ya :D

modtan rica ediyorum bu basligi kapatsin, ya gurunce insanin morali bozuluyo. Ne 3 asamaymis arkadas bi bitmedi. Yahu ayiptir konturatli oyuncumuz olan Cana resmen 2 haftadir Lazio da halen ne bi ses ne bir seda. Bence bu herkese yapilan buyuk bir ayip. resmen dalga geciyorlar bizle yaa, hic gurulmus bisey mi?

Evet öyle cidden özellikle Gerets döneminde şampiyonluğun baş mimarlarındandı sol kanatta falan çok güzel işler yapıyodu Ayhan .Evet son 2 senede çok iyi işler yapamadı ama Dos Santos örneğinde olduğu gibi takımın ekstra kötü olmasından kaynaklanıyo düye düşünüyorum Ayhan'ın durmununda ... Onun dışında bence Ayhan gayet iyi bir adamdır mustafa sarp ve barışın yanında oynamak onu bu hallere düşürdü ...

Zaten cumartesi Uruguay Argentina'ya karsi oynayacak . Muslera haftaya Aslan olur :lol:

la gelecek işte sabredin eccük...

muslerayla ilgili resmi sitede bir şey yayınlandı mı cana lazioda idmanda musleradan ses yok cupa americanın bitmesi mi bekleniyor

muslera ile ilgili rastgele 2 mac izledim, lazio roma ve lazio juventus. ikisindede hatali gol yedi :)

Bizdeki performansı ile ah vah çektirtmez işallah !!!

Geri
Üst Alt