Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: Fernando Muslera Galatasaray'da

Insallah bi terslik olmaz. Bu turnuva esnasinda imza atmamasi beni korkutuyor. Sonucta bunlara güven olmaz. Iyi bir teklifte satar seni. Umarim garantiye almisizdir kendimizi. Müthis bir kaleci.

Aynı şekilde beni de imza atılmamış olması korkutuyo umarım gercekleşir,Galatasarayımızın kalesi uzun yıllar emin eller de gibi duruyor.

aksilik cikmasin da isterse gec gelsin sorun degil , zaten kaleci o kadar da uyum sureci fazla olmaz

Ön anlaşma yapmışsak bile elimizden kaçırma olasılığımız çok yüksek hatta Muslera takası olmasa Cana'yı 2-3 kuruşa vermiş olma olasılığımızda çok yüksek.

Ön anlaşma yapmışsak bile elimizden kaçırma olasılığımız çok yüksek hatta Muslera takası olmasa Cana'yı 2-3 kuruşa vermiş olma olasılığımızda çok yüksek.

satsaydık acıklanırdı zaten parası.

Cana nın menajeri söyledi.Galatasaray çok iyi bi kaleci aldı.şuan copa americada geç katılacak ama çabuk alışacaktır felan dedi.

Cevap: Uefa: "Cana, Muslera Karşılığında Lazio'ya Gitti"

Ulen elemenmedi gitti şu Uruguay

papua yeni ginedeki herhangi bi futbol takımı bile açıkladı biz daha acıklayacaz..

Ya umarim almisizdir. Adam cosmaya basladi valla

MusleraCom Fernando Muslera

Fernando said this to me: sii me integro a galatasaray!! (so it means yes, he´s a galatasaray player!!!!!!!)

3 dak. önce

yönetim ne yapmaya çalışıyor

Gerçekten Muslerq geliyorsa, bu takimi atesler. Nasil bir kaleci oyle, hiç hayatimda gormedim her yere zipliyo, hep de durduruyo, inanilmaz.

Vay be ne maç çıkarmış eleman.

sonunda guzel bı kalecımız oldu...kesınlıkle reflekslerı mukemmel..acıyı kapatmada vucudunu ıyı kullanan bi kaleci.kalede rahat panik yapmıyor yanı..tek sorunu uzun vuruslarda rakıbe gıdıyor topları :D

Bir an önce açıklansın artık.

Bu gece zor uyudum. Muslera Musleraa derken baktim sabah olmus.

Icim halen rahat degil. Resmi sitede ne zaman aciklanirsa o zaman inanacagim.

Ya "hayirli ugurlu olsun" diyecegiz, ya da "gecmis olsun".

Dün iyi dalga geçtik maçın ilk yarısında, kötü kaleci denmeye felan başlandı yediği golde felan :o 1 golde kaleciyi asmaya okadar alışmışki millet, yediği golle iyi veya kötü diyor adama. maçın kalanı sağlam kapak olmuş herkese :)

Geri
Üst Alt