Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: Fernando Muslera Galatasaray'da

Muslera Galatasaray da rahat olalım.Kaleci transferi yoksa bu kadar sarkıtılmazdı.Copa America da olduğu için gelemiyor.Başka bir yerden kaleci arasak yani orda oynamayan bana göre çoktan bitirmiştik transferini.Kalecinin defansla uyumu takıma abapte oluşu önemli çünkü...Onun için benim içim rahat Muslera Galatasaray lı olmuştur çoktan.

Bence Muslerayı aldık dünya konuşuyor bunu bizimkiler de copa amerikadan sonra açıklamayı düşünüyor ki bence öylesi daha da iyi. Tabi biz meraklanıyoruz orası ayrı konu :D keşke ınter ve liverpool maçlarına yetişebilseydi ama bu gidişle ancak real madrid maçına yetişecek gibi gözüküyor

Fatih Terim'in imza işine döndü bu transfer de. Lorik Cana bedava gidecek hali yok..

Üf adam geldi işte daha ne kasıyosunuz hala illa paniğe sürükliceksiniz insanları dimi..

Pino nun kafileye dahil edilmemesi volkan transferine kesin gözüyle bakmamı sağlar oldu.Muslera da yıldız transfer statüsünde artık.Yıldız ünlü kaleci alacağız sözünü tutmuş olacak başkanımız.

Adam gelicek heyecan yapmayın beyler Cana'yı babamızın keyfine vermedik :asd:

Dünkü maçı sanki milli maç izler gibi heyecanla izledim ya. Maç bittikten sonra Muslaranın kurtarışlarından dolayı etkisinden çıkamadım hatta :D gece rüyama bile girdi o kadar etkilenmişim :D

Dünkü maçı sanki milli maç izler gibi heyecanla izledim ya. Maç bittikten sonra Muslaranın kurtarışlarından dolayı etkisinden çıkamadım hatta :D gece rüyama bile girdi o kadar etkilenmişim :D

Yakışıklı çocuk şimdi kızların ilgi odağı olabilir :asd:

Malesef Uruguay milli takımındaki kadar güvende olmayacak ve önündeki oyuncularla anlaşabilmesi zaman alacak.

Taslar yerine oturana kadar umarım hep beraber sabrederiz.

bu ne lan boyle kalecimi olur arkadaslar kurtarıs falan yapmıs vidyoları izledimde.

bizim kaleciler aut falan kullanıyodu sadece

Ben imzaların atıldığına kesinlikle inanmıyorum

Lazio ile anlaşma şu şekildedir muhtemelen

Biz Cana için bir fiyat belirlemişizdir.Örneğin 5M

Lazio muslera için bir fiyat belirledi.Örneğin 7M

Şayet her iki takım da oyuncularla anlaşırsa Muslera'nın bedeli olan 7m'dan Cana çıkarılıp kalanı Lazio'ya ödenir

İki takımdan biri oyuncu ile anlaşamazsa diğer takım belirlenen bonservisi ödeyerek transferi tamamlayabilir

Lazio zaten bizim Sunderland'e ödediğimiz ücreti kabul etmişti.O yüzden Cana'yı kampa bile dahil ettiler

Şimdi biz Muslera'yı ikna edemez, veya daha büyük bir kulüp devreye girip Lazio ve oyuncuya daha iyi bir teklif verirse o iş yatar

Zaten Cana'nın Lazio'ya gideceği kesinken bile bizim Lauro ile ilgilenmemiz bu transferin Cana ile alakası olmadığını gösteriyor bence

yalnız boyu 190 mış boyuna göre çok kısa duruyor 175 falan duruyor taş çatlasa. ama taş çatlamasın durduk yere

boyuna göre çok çok atik ve çevik

Beni FM'de deli ediyor o ayrı mesele, ya da benim savunmada sorun var :D :D

Geri
Üst Alt