Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: Muslera Transferi Yarın Açıklanacak

Özgür Sancar'a tarihi doğru bildiği için teşekkür ediyoruz. Sözleşme bilgilerini yanlış öğrenmiş sadece.

Cevap: Fernando Muslera Resmen Galatasaray'da

Alacağı tüm paralar hakkıylı oynadıgı sürece helal olsun Muslera'ya aman kuşlar nazar değdirmesin aslanıma yokmu nazar boncugu koyan :)

Çok iyi kaleci aldık. Bu transferin keyfini çıkarıyorum, para çok önemli değil benim için.

Potansiyel olarak dünyanın en iyilerinden biri olabilir ilerleyen zamanlarda.Şimdi ise son zamanlardaki kaleci sorunumuzu uzun vadede çözecek seviyede.Çok başarılı olacaktır bence.Ayrıca para önemli değil bu noktadan sonra.İnsanların inanılmaz transferler bekleyipte oyuncu alındığın bonservise ödenen bedelleri vurgulaması çok ilginç bence.Eğer çok önceden siz keşfedemiyorsanız ödeyeceğiniz bedeller bu seviye ve üstü oyuncular için pahalı oluyor ister istemez.

Hayırlı olsun Muhteşem bi kaleci aldık bana göre Futbolda en önemli mevkii olan Kaleci mevkiine Müthiş gibi birini aldık.

Arjantin macindan sonra bu adam pahali falan degil

Bato19O5 Barış Tolga Kurt

Manchester United | Tottenham | Sevilla | Valencia ~ Bu dünya devleri istiyordu Muslera´yi, ödenecek ücreti begenmiyenlere gelsin..

Muslera hayirli olsun. Ünal baskan verdigi sözü tuttu:)

''3 yıllık vadeye yayılacak şekilde 6.750.000 EUR miktarında ödeme yapılması konusunda anlaşmaya varılmıştır.''

muslera baktı bunlar acıklamıyor barı ben acıklayayım dedı o acıkladı sonrada bız yine paylasımda sınıfta kaldık

Parası hiç ama hiç sıkıntı değildir,bu parayı senden bir günde almıyolar,3 yıl vade'nin ne demek olduğunu unutmayalım,bu sene 2.5-3 m avro civarlarında versek diyelim,bu sene gelecek başarıyla Şampiyonlar Ligi,Lig Şampiyonluğu vs vs(Ve daha bir sürü gelir var işte),bu para hayli hayli çıkar yani,artık kale sağlam yürekler ferah,gerisi boş.

Hayırlı olsun gercekten super bir kaleci aldık.

Hosgeldin Kunduz:tiphat:

sıra geldı orta saha defans forvet

Iyi kalecidir, hos cocuktur bunlar olayin farkli boyutlari

Amma ve lakin bu alemde 6.75 arti Cana kaziktir

Bu transferin 2 türlü gerçekleşme olasılığı var.

Birincisi;

Muslera'nın Lazio da ki hakları için Cana'yı verdik.

Wanderers Montevideo da ki hakları için 6.750m euro verdik.

Toplam maliyet Cana+6.750m euro oldu.

İkincisi;

Lazio bize Cana için Muslera'nın hakları+4m euro verdi.

Bizde Muslera'nın Wanderers Montevideo da ki hakları için 6.750m euro verdik.

Yani toplam maliyet Cana+2.750m euro oldu.

Geri
Üst Alt