Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: Fernando Muslera Resmen Galatasaray'da

Ben anlamadim, montevideo'ya mi bonservis ødeyecegiz?

Ya lazio'ya?

-----------Muslera-------------

Eboue---Ujfalusi---Servet---Hakan

V.Şen---S.İnan-Felipe Melo---Arda

------Elmander---Baros----------

Arkadaşım susayım konuşmayayım diyorum ama olmadı... Gördük kaçan Türk oyuncuları... Adları nerelerde geçiyor... 3-5 kuruşa volkanın alınamadığını nerden çıkarttın? Klüpten bilgi mi sızdırdın? Kaynağın ne?

bende sizlerleyim. aynı görüşteyim renktaş merak etme biraz azla buldum parayı okadar..

volkan konusunu gazetede okuyorum 5 istiyorlar bence verelim alalım takımda kanat yok

yalnız volkan yetmez bence sercanda gelsin.

yani demem oki kaleye kıymadılar madem parayı başka bölgeyede kıy mayıp versinler......

-----------Muslera-------------

Eboue---Ujfalusi---Servet---Hakan

V.Şen---S.İnan-Felipe Melo---Arda

------Elmander---Baros----------

Adını senelerdir bir sır gibi sakladık.Tüm forum gecelerce ismini sayıkladık. Tarihe tanıklık ediyoruz. Birkaç yıl sonra Şampiyonlar Ligi Kupası elinde göklere doğru yükselirken sende bizde mutluluktan şarhoş bir şekilde zafer şarkılarımızı söyleyeceğiz. Ve bekle bizi İstanbul diyeceğiz Hoş geldin FERNANDO MUSLERA.........

Zopa verin bana zopppaaa :mad:

Demek "Muslera'ya o kadar para verilir mi"ymiş ; alın size zopaaa :mymeka: al sana zopaaa :mymeka:

Zopayı mı beğenmedin ; "bu zopa çok pahalı" mı diyorsun ;al o zaman sana bir zopa daha :mymeka:

:mad:

bence hakanı cıkartın ordan caglar oynasın. hakan baltayı yazanlar GS DÜŞMANIDIR..

kadroya çağları neye göre yazıyorsun kardeş sorması ayıp olmasın ama.. başka bir solbek şart takıma.yoksa hakan balta her şekilde çağlar yerine kadroya banko yazılır.

cok para evet dogru... ama pahalı degil...

kücük oynarsan kücük kalırsın... yatırım yaptıgımız paranın karsılıgını alabilecekmiyiz ona bakmak gerek...

bence 5 senelik mukavele imzalanmıs musleradan bu paranın karsılıgını rahat rahat alırız...

Ben anlamadim, 'ya mi bonservis ødeyecegiz?

Ya lazio'ya?

Hisselerinin bir kısmı Laziodaydı bir kısmı ise montevideo'daydı.Laziodaki kısmı için Lorik Cana verildi,diğer kısım içinse 6,7 milyon euro verildi.Toplam maliyet Cana + 6,7 milyon euro

bende sizlerleyim. aynı görüşteyim renktaş merak etme biraz azla buldum parayı okadar..

volkan konusunu gazetede okuyorum 5 istiyorlar bence verelim alalım takımda kanat yok

yalnız volkan yetmez bence sercanda gelsin.

yani demem oki kaleye kıymadılar madem parayı başka bölgeyede kıy mayıp versinler......

Anlaşmanın 5 yıllık olduğunu da gözöününe alırsan yıllık maliyet bence gayet uygun muslera gibi kaleci için... Bu tip işlerde birim zaman için hesap yapmak çok daha mantıklı ki futbolda bu birim zaman 1 sezon oluyor... O yüzden bence gayet ekonomik bir transfer...

Şimdi Muslera bize kaç paraya patladı?

bombalara devam edelim madem para var ver PİNO+MUSA+BATDAL + 6 milyon al SERCAN+VOLKAN

orta saha al LASS ı bitir transferi..........

Hisselerinin bir kısmı Laziodaydı bir kısmı ise montevideo'daydı.Laziodaki kısmı için Lorik Cana verildi,diğer kısım içinse 6,7 milyon euro verildi.Toplam maliyet Cana + 6,7 milyon euro

Anladim sagol :)

Ben artik paraya bakmiyorum. Formami alir, katki saglamaya calisirim taraftar olarak. Suna 5 ons 8 dusunmeyecem:)

Bunu kanitliyabilirmisin? Cunku eger kanitliyamassan seni yalan duyum paslasdigin icin rapor edecem

Allah aşkına şu misyonerlik görevini bıraksın bazı arkadaşlar.Bir futbolcu 25 yaşında olup milli takımının vazgeçilmezi olacak, İtalya gibi bir ligde Lazio'nun kalesini istikrarla koruyacak,şu anda Güney Amerika kupasında finale kadar yürüyüp tabiri caizse takımını ipten alacak (ki turnuva öncesi dünyanın en iyi kalecileri sıralamasında ilk 10 da olacak), kısacası kariyerinde zirveye yakın pozisyonda olacak ve sen tutacaksın "Cana'nın üzerine o kadar verilirmi" , yok efendim "bir kaleciye o kadar para ödenirmi" gibi bilirkişi havasında estireceksin...Yok öyle yağma ben GALATASARAY'lıyım ve takımımda bu ve benzeri kalitede futbolcuları görmek istiyorum artık bedeli her ne olursa olsun !

Muslera kesinlikle nokta atışıdır ve mükemmel bir transferdir nokta...

Bunu kanitliyabilirmisin? Cunku eger kanitliyamassan seni yalan duyum paslasdigin icin rapor edecem

Kanıt vermeye falan ne gerek var. Herşey gayet ortada. Bonservisinin yarısı Lazio'da bulunuyor. Buna karşılık Cana verilmiş. Diğer yarısına sahip olan kulübe ise para verilmiş. Şu anlık transferi bu şekilde gözüküyor.

Geri
Üst Alt