Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: Fernando Muslera Resmen Galatasaray'da

Cana transferinin detaylarını bilmeden ne kadar maliyet olduğunu bilemeyiz.

Verilen parayı soran arkadaşlar. muslera lazionun oyuncusuydu ama bonservisi bir çok güney amerikalı futbolcu gibi bir şirketteydi galatasaray canayı 5 milyona aldı aldığı paraya lazioya sattı muslerayla aradaki farkta fazla değil. çok iyi bir transfer hayırlı olsun galatasarayımıza..

Ne kadar buyuttunuz ya. Bugun yonetim ciksaydi, ''Muslera cok pahaliya patlayacakti, alternatiflere bakacagiz'' gibi bir aciklama yapsaydi neler soylemezdiniz.. Insallah hayirli olur.

Nasil bi taraftarsiniz yaa? sizleri nasil memnun edebiliriz? ucuz olur bu adam tukaka dersiniz adamlar iyi bi kaleci alir yuksek bi bonserviss verip hemen muhasebeci olursunuz.. Nedersiniz kaleye herhangi bi mevkiye siz gecmek istermisiniz?

kaleciye verilen paraya acımayacaksın. yıllardır neler çekti bu taraftar.

Büyük başrıları hedefleyen takımlar büyük paralar harcamak zorundadır Başkan avrupanın en büyük takımlarından biri olacağız diyorsa ve sürekli başarı hedefliyorsa bu paraları hatta daha fazlalarını vermek zorundayız Barcelona, Madrid ve diğerleri ne paralar harcıyor sadece istemekle gelmez başarılar gereklerinide yerine getirmek zorundasın

muslera penaltı kurtaran bir kaleci dağılın arkadaşlar :)

Ya beyler maliyet çok mok diyosanız göndersinler geriye Fernandoyu ben geçivereyim bu sezon kaleye... Hepiniz de 120 ekran LCD'lerinizin başında tırnaklarınızı kemirin :D

Muhasebeciler toplanmış gene hayırlı işleeeeer kolay gelsin beyler! :D

Haydi hayırlı olsun...

Oh be..

Diğer yönden bu transfere bakın. Alınmasa idi,Şimdi hakaretler yazılıyordu.

ya bırakın parayı filan keyfini çıkartın kutlayın :D valla ben hiç böyle para konuşulacağını tahmin etmemiştim :D

Maliyeti fazla olsa bile insan böyle kaliteli oyuncuya verilen paraya acımıyor. Belki 2-3 seneye iyice parlar kar bile ederiz.Bu işler kısmet işi

Muslera bize yaklaşık 7 ye falan patladı arkadaslar

Durun ben öderim siz ne karışıyorsunuz

Fiyatı amma önemsediniz yahu

Ben anlamadim, montevideo'ya mi bonservis ødeyecegiz?

Ya lazio'ya?

konuyu netleştirmekte fayda var

1. biz muslerayı lazio'dan transfer ettik ve bonservis bedeli olarak cana'yı verdik, musleranın bize gelmesi için lazio ile anlaşmamız yeterliydi

2. montevideoya verilen para bonservis bedeli degil federatif hakların devir bedeli, yani istesek biz montevideoya hiç para vermeden ve bu federatif hakları satın almadan da bu transferi bitirebilirdik

3. eger biz bu transferi sadece lazio ile anlaşarak ve montevideoya para vermeden bitirseydik lazio montevideoya bir miktar para verecekti, biz de musleranın bundan sonraki transferinde montevideoya para verecektik

4. sonuç olarak montevideyo verilen para tamamen tercih meselesidir ve muhtemelen ilerde muslerayı yüksek bir fiyata satarız düşüncesiyle verilmiştir. muslerayı +6.75 milyona satarsak kara geçeriz daha ucuza satarsak zarar ederiz.

olay bundan ibarettir

Cana ile takas diye bir şey yok açıklamada. Ama yok kendimi kandırmayayım. Çünkü menajeri açıklamıştı onuda :S Takas olayı olmasaydı bu transfer daha erken gercekleşecekti demişti.

Buyuk olasilikla. musleranin bonservisinin bir kismi lziodaydi bir kismida bu obur kisilerde. yani lazioya canayi vererek o kismis hallettik. obur kisilerede 6.75 milyon vererek. bu yasta bu fiyata gayet iyi bir transfer. bir takim icin en onemli mevki bence kalecidir. Bence turkiyeye bu yasta gelmis en iyi kalecidir.

Geri
Üst Alt