Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: Fernando Muslera Resmen Galatasaray'da

parayı filan boşverin de yabancı ülke basını yarın muslera ve Galatasaray ile ilgili haberlerini yayınlayacak. Bu bi başarı bence bizim için :)

Sabaha karşı yapılacak olan maçı kaçmaz. Kupayı almadan gelme Muslera ! :p :)

Hadi bakalım Muslera Taffarel abinin ellierinde pişeceksin, ne şanslı adamsın

Yaşı 28'den büyük olsaydı fiyatı abartılı olabilirdi ama yaşı çok büyük olmadığı için bence pekte abartılı bir rakam vermemişiz.

Hayırlı olsun.

Hayirli ve ugurlu olsun. Yillar sonra iyi bir kalecimiz oldu. :)

Gecen sene Zapata'yi gorduk. Demek ki bedava olmuyormus. Genc ve yetenekli kaleci istiyorsan, ustelik Dunya capinda ilk 10'a giren istiyorsan, o zaman vereceksin bu paralari.

Yillardir kalede OUT kullanan oyuncumuz vardi. Artik mac kurtaran KELECIMIZ var. Bizim defans Muslera'ya cabuk alisirsa, defans da kalecimize alisirsa, o zaman Muslera senede en az 10-12 puan demektir!

kupayı uruguay alsın da en azından yarın bir gün satma durumu olursa iyi olur.

Sonunda kaleci vuruslari ile orta sahayi gecebilen kaleci aldik, hayirli olsun

Hayirli ugurlu olsun, cok sevindim, bir zahmet parasini da siz dusunmeyin, bugune kadar kac kez tecrube ettik ve gorduk ki ucuz etin yahnisi olmuyor.

Neyse, benim soylemek istedigim baska bir sey daha var. Bu kaleci bize geldiginde ve bir iki hatali gol yediginde saydirmaya baslamayalim, cunku defansimiz malum, cok guven vermiyor. O defansin arkasinda hangi kaleci olsa gol yer. Nasil ki Rijkaard ilk geldiginde sabir yeminleri edilmisti (gerci sonradan unutuldu), bu adama cok daha fazla sabir gostermeliyiz. Bu ulkede Volkan'a bile sabredilip milli kaleci seviyesine ciktiysa, biz de Muslera'nin Galatasaray'imiza uzun yillar hizmet etmesini saglamaliyiz.

Arkadaşlar tekrar söylüyorum Kaleci olarak önümüzdeki 10 yıla damga vuracak olan 3 kaleciden biri şu anda futbolcumuz bunun keyfini çıkarın. Hem Başkandan büyük transfer istiyorsunuz . Hemde maliyete takılıyosunuz 3-5' bakmadan çatır çatır yapıyor transferi işte. keyfini çıkarın . ha bide birer forma alın.

Diğer ikisi kim ?

Çok iyi oldu çok. Cambiasso'yu da alsak tek sıkıntımız Servet ve Balta olur. Muslera, Ujfalusi, Cambiasso, Baros, Elmander'in ilk 11'de olacağını düşünürsek son yabancı hakkımızı da Servet veya Balta'nın pozisyonuna harcadığımızda güvenebileceğimiz bir takım çıkar ortaya..

Kaliteli takım iyi fiyatlara kurulur.Muslera TOP CLASS olma potansiyeli yüksek bir kaleci.Siz destek olmazsanız adam uyum sağlayamaz söner.25 yaşında bir kaleci hata da yapar ama bence bu sezon tek başına en az 5-6 maçı çevirecek görürsünüz.

Galiba anlasılmayan birsey var:

Sabri-Ujfa-Servet-Hakan

Taraftarın genelinin bu tandemdeki en güvendigi isim Sabri ise gerisini var sen düsün.

Bu acıgı kapatmak icin cok cok iyi bir defansif orta saha oyuncusu ile Arda'nın Kalli'den sonra ki sezonda, yani Skibbe dönemindeki gibi oyunu 3-5 metrede degil tam 70 metrede oynaması gerekiyor.

Muslera genel olarak üstün vasıflı bir kaleci olsada, özellikle ceza sahası kalabalıkken yan toplarda sacmalayabilen bir kaleci. Uruguay milli takımında Lugano, Godin veya Victorino müthis bir uyum icindeler ve Muslera'ya yan toplarda fazla mesuliyet bırakmıyorlar. Ama Servet, Hakan gibi adamlar akıla geldikce insan kara kara düsünüyor.

bu adamı 2-3 kuruşa alsaydık işte o zaman aklımda şüpheler olurdu.şu an çok rahatım.yıldız isteyen herifler alınınca parasını konuşuyorlar.kaliteyi ucuza alamazsınız beyler.

Arkadaşlar bu adamın kurtarışlarında bir ilginçlik sezdim Arjantin maçında.Hani böyle sıcak çay bardağına dokunursunuzda önce canınız yanar elinizi çekersiniz sonra anlarsınız ya canınızın yandığını bu adamda topu sanki farkında olmadan kurtarıyo eli ayağı mutlaka uzanıyo topa sonra bi bakıyo ki top elinde.Yanlış anlaşılmasın sakın çok iyi toplar kurtarıyor yanda iki tavla atsa gelen topları kıçıyla falan çıkaracak ayak koyacak bakmadan öyle bi hava sezdim :D adam topun kokusunu alıyo sanki :D

282554_10150253496496843_340109246842_7955834_6935070_n.jpg

Gidennn günlerimmmmm olduuuu ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫

282554_10150253496496843_340109246842_7955834_6935070_n.jpg

Gidennn günlerimmmmm olduuuu ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫

Renkdaslar demin belirttim ama sunu da eklemek isterim. Hemen beklentileri yukseltmeyelim, Muslera gelecek ve sanki hic gol yemeyecek gibi bir hava olusturuluyor, bu da bizim onu daha kolay harcamamiza sebep olur. Yedigi ilk hatali golde hemen catlak sesler yukselir. Lutfen sogukkanli olalim ve bu adama sabredelim.

Geri
Üst Alt