Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: Fernando Muslera Resmen Galatasaray'da

Elimizde

Muslera , Aykut , Ufuk , Emirhan , Eray var.

Emirhan Bozüyük'le anlaşmak üzere , Aykut'da gider heralde

Muslera,Ufuk,Eray üçlüsü kalır

Elimizde

Muslera , Aykut , Ufuk , Emirhan , Eray var.

Emirhan Bozüyük'le anlaşmak üzere , Aykut'da gider heralde

Muslera,Ufuk,Eray üçlüsü kalır

Yeni Taffarel Muslera!

Berlin Panteri TURGAY ŞEREN, G.Saray’ın yeni kalecisini çok beğendi

Fernando Muslera iyi bir kalecide olması gereken her şeye sahip. Zaman ayarı var, savunmasıyla iyi bir diyalog içinde ve kendine güveniyor. G.Saray’ı gerçekten de çok iyi bir kaleci bekliyor

Turgay ŞEREN

Uruguay Milli Takımı’nın kalesini koruyan Fernando Muslera’yı, en son Arjantin’e karşı dikkatle izledim. Hatta gözüme uyku girmedi; bir daha, bir daha izledim. Televizyonumdaki tekrar düğmesine kaç defa bastım bilemiyorum.

OYUNUN İÇİNDE DE VAR

MUSLERA, göründüğü kadarıyla iyi bir kaleci... Arjantin maçında kurtardığı penaltının dışında oyun içindeki hareketleri, zaman ayarı ve defanstaki arkadaşlarıyla iyi iletişim kurması şimdilik onun için süper notlar. Ama bir kaleci için iyi oynadığı bir karşılaşmadan sonra çok çok müsbet karar vermek zordur. Ancak gözüken odur ki, ileride aynı tarz bir oyun oynamayı tekrarlarsa G.Saray’ı gerçekten de çok iyi bir kaleci bekliyor.

AKLIMA TAFFAREL GELDİ

EN önemlisi Claudio Taffarel diye de bir çalıştırıcısı olacak. Taffarel’in G.Saray’a nasıl transfer olduğunu hatırlıyorum. Fransa’da Brezilya-Fransa 1998 Dünya Kupası finalini izlerken üç sıra önümde Fatih Terim oturuyordu. Hem finali hem de Claudio Taffarel’i izlemeye gelmişti.

BANA sordu; ’Turgay abi Taffarel için ne dersin?’ dedi. Ona cevabım; ’Hiç düşünme onu bu kaleden al, yanında G.Saray’ın kalesine götür’ oldu... Claudio Taffarel, 3 sene formasını giydiği G.Saray’da çok iyi ve önemli şeyler yaptı. Hatta 2000 UEFA finalinde Arsenal karşısında G.Saray’ı kurtaran isimdi.

KALECİLER HEP YALNIZDIR

BİR kaleci bir takım için çok önemli... Nedeni; kaleci 10 futbolcu arkadaşını korur ama o futbolcu arkadaşları ne yazık ki kalecilerini korumazlar. Her şeyi ona bırakırlar. Demek ki süper bir kaleci olmak için gerekli olan; zamanını çok iyi ayarlayacak, defans arkadaşlarıyla çok iyi diyalog içinde olacak ve kendine güvenecek. Gördüğüm kadarıyla Fernando Muslera’da bunlar var.

volkandan daha kötü kaleciymiş. Bunuda öğrendik :)

Yeni Taffarel Muslera!

Berlin Panteri TURGAY ŞEREN, G.Saray’ın yeni kalecisini çok beğendi

Fernando Muslera iyi bir kalecide olması gereken her şeye sahip. Zaman ayarı var, savunmasıyla iyi bir diyalog içinde ve kendine güveniyor. G.Saray’ı gerçekten de çok iyi bir kaleci bekliyor

Turgay ŞEREN

Uruguay Milli Takımı’nın kalesini koruyan Fernando Muslera’yı, en son Arjantin’e karşı dikkatle izledim. Hatta gözüme uyku girmedi; bir daha, bir daha izledim. Televizyonumdaki tekrar düğmesine kaç defa bastım bilemiyorum.

OYUNUN İÇİNDE DE VAR

MUSLERA, göründüğü kadarıyla iyi bir kaleci... Arjantin maçında kurtardığı penaltının dışında oyun içindeki hareketleri, zaman ayarı ve defanstaki arkadaşlarıyla iyi iletişim kurması şimdilik onun için süper notlar. Ama bir kaleci için iyi oynadığı bir karşılaşmadan sonra çok çok müsbet karar vermek zordur. Ancak gözüken odur ki, ileride aynı tarz bir oyun oynamayı tekrarlarsa G.Saray’ı gerçekten de çok iyi bir kaleci bekliyor.

AKLIMA TAFFAREL GELDİ

EN önemlisi Claudio Taffarel diye de bir çalıştırıcısı olacak. Taffarel’in G.Saray’a nasıl transfer olduğunu hatırlıyorum. Fransa’da Brezilya-Fransa 1998 Dünya Kupası finalini izlerken üç sıra önümde Fatih Terim oturuyordu. Hem finali hem de Claudio Taffarel’i izlemeye gelmişti.

BANA sordu; ’Turgay abi Taffarel için ne dersin?’ dedi. Ona cevabım; ’Hiç düşünme onu bu kaleden al, yanında G.Saray’ın kalesine götür’ oldu... Claudio Taffarel, 3 sene formasını giydiği G.Saray’da çok iyi ve önemli şeyler yaptı. Hatta 2000 UEFA finalinde Arsenal karşısında G.Saray’ı kurtaran isimdi.

KALECİLER HEP YALNIZDIR

BİR kaleci bir takım için çok önemli... Nedeni; kaleci 10 futbolcu arkadaşını korur ama o futbolcu arkadaşları ne yazık ki kalecilerini korumazlar. Her şeyi ona bırakırlar. Demek ki süper bir kaleci olmak için gerekli olan; zamanını çok iyi ayarlayacak, defans arkadaşlarıyla çok iyi diyalog içinde olacak ve kendine güvenecek. Gördüğüm kadarıyla Fernando Muslera’da bunlar var.

Kaleci tamamda önündekiler ne olcak? Servet ve Hakan Balta yüzünden bircok atak yeriz diye şüphelerim var

Galiba anlasılmayan birsey var:

Sabri-Ujfa-Servet-Hakan

Taraftarın genelinin bu tandemdeki en güvendigi isim Sabri ise gerisini var sen düsün.

Bu acıgı kapatmak icin cok cok iyi bir defansif orta saha oyuncusu ile Arda'nın Kalli'den sonra ki sezonda, yani Skibbe dönemindeki gibi oyunu 3-5 metrede degil tam 70 metrede oynaması gerekiyor.

Muslera genel olarak üstün vasıflı bir kaleci olsada, özellikle ceza sahası kalabalıkken yan toplarda sacmalayabilen bir kaleci. Uruguay milli takımında Lugano, Godin veya Victorino müthis bir uyum icindeler ve Muslera'ya yan toplarda fazla mesuliyet bırakmıyorlar. Ama Servet, Hakan gibi adamlar akıla geldikce insan kara kara düsünüyor.

Siz Ujfalusi´yi amatör filan saniyorsunuz galiba. Gercekten bu yorumlari okuyunca gözlerime inanamiyorum. O tandemde güvendigimiz tek isim Sabri filan degil. Ben Ujfalusi´ye de cok güveniyorum, Terim´le beraber Servet´e de güveniyorum. Defansimiz kötü filan degil. Ujfalusi oynadigi her takimda taraftarin sevgilisi olmus, Grande diye tezahürat yapilan bir futbolcu. Kendi futbolcularimizi adam yerine koymamakta üstümüze yok zaten.

Orta saha dandik olunca defansin cökmesi de kolay oluyor haliyle. Selcuk-Cambiasso (Melo) orta sahasi varken, Ujfalusi, Muslera filan varken, hicbirsey olmaz bize merak etme sen.

Galiba anlasılmayan birsey var:

Sabri-Ujfa-Servet-Hakan

Taraftarın genelinin bu tandemdeki en güvendigi isim Sabri ise gerisini var sen düsün.

Bu acıgı kapatmak icin cok cok iyi bir defansif orta saha oyuncusu ile Arda'nın Kalli'den sonra ki sezonda, yani Skibbe dönemindeki gibi oyunu 3-5 metrede degil tam 70 metrede oynaması gerekiyor.

Muslera genel olarak üstün vasıflı bir kaleci olsada, özellikle ceza sahası kalabalıkken yan toplarda sacmalayabilen bir kaleci. Uruguay milli takımında Lugano, Godin veya Victorino müthis bir uyum icindeler ve Muslera'ya yan toplarda fazla mesuliyet bırakmıyorlar. Ama Servet, Hakan gibi adamlar akıla geldikce insan kara kara düsünüyor.

Dediklerine katılıyorum.Ama ben orda Muslera 5-6 maç kurtarır dedim sadece en az 3-4 maç da kaybettirebilir,ama sahip çıkmalıyız.O desteği hissetmeli,harcamamalıyız anlamında konuştum.Ayrıca bana göre savunmaya

Emmanuel Eboue(Arsenal)

Gabriel Heinze(Bedava)

Transferleri yapılmalı.Bu 2 isim zımba gibi yapar defansı.Hakan Balta ile kanser tedavisi gören Galatasaraylılardan olmak istemiyorum bende.Ayrıca evet Sabri bana göre defansın en kötü 2. oyuncusu,ve evet Servet'den bile daha kötü.

tumblr_lok5a8g1Mr1qh2a1qo1_500.gif

Adam Tanrim!

Inanamiyorum. Boylesine kotu bir kaleciye bunca para yazik degil mi Galatasaray'in paralarina?

Bu adama yonetim nasil hangi akla mantiga sigip hem Cana hemde 7 milyon euro saydi anlasilir gibi degil. Lutfen biri saka desin.

Adamda fizik yok, tecrube yok, birebirlerde sifir, Yan toplarda berbat. Uzaktan sutlarin hemen hemen hepsini iceri alir..

Kisligi ise berbat diyorlar. hemen hemen her gittigi takimda arkadalaslariyla kavga edermis. Gece alemi, icki, kumar uyusturucu her turlu pislige karismis. Bunu alacaklarina bari keske aykut veya ufuk kalede kalsaydi. Deermisim..

canadan para geldi 4 m €uro felan almışızdır ondan. muslera ucuza geldi sakin zaten adam efsane olacak bonservisle en son ne zaman oyuncu almıştık para verseler bir dert vermeseler komiksiniz :)

Bu adamda sevmediğim tek şey forması;adamı görünce şam fıstığı geliyor aklıma o formayla .

Ne şanssızlıktır ki benim için ; bizim kaleci formalarından biri de(Ufuk'un lansmanda giydiği) bu formaya benziyor...

Adam Tanrim!

Inanamiyorum. Boylesine kotu bir kaleciye bunca para yazik degil mi Galatasaray'in paralarina?

Bu adama yonetim nasil hangi akla mantiga sigip hem Cana hemde 7 milyon euro saydi anlasilir gibi degil. Lutfen biri saka desin.

Adamda fizik yok, tecrube yok, birebirlerde sifir, Yan toplarda berbat. Uzaktan sutlarin hemen hemen hepsini iceri alir..

Kisligi ise berbat diyorlar. hemen hemen her gittigi takimda arkadalaslariyla kavga edermis. Gece alemi, icki, kumar uyusturucu her turlu pislige karismis. Bunu alacaklarina bari keske aykut veya ufuk kalede kalsaydi. Deermisim..

Bold'ladığım yere kadar katılıyorum kardeşim.....

Hoşgeldin Galatasarayımıza Hayırlı Uğurlu Olur inşallah...

Adam Tanrim!

Tam saydiracaktim ki Deermisim´i okudum :D

Büyük GALATASARAY Taraftari Sayin Seçkin YILDIZ,

Alisverisiniz basarili bir sekilde tamamlanmistir.

Siparislerinizin durumunu "Siparislerim" sayfamizdan takip edebilirsiniz.

Saygilarimizla.

Hadi bakalım beyler. Özellikle muslera cok pahalı diyen arkadaşlar. Eller cebe, forma ve ürün almaya

Geri
Üst Alt