Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: Fernando Muslera Resmen Galatasaray'da

Muslera vayy be bence bu günkü şartlarda alabileceğimiz en iyi kaleciyi aldık...

Tamamen aynı fikirdeyim.İyi futbolcular ile oynayan bir Semih kendini geliştirecektir.Bu sene bence en büyük süprizi o yapabilir.Ama hazırlık kampında iyi çalışmalı.Ama o beklere ihtiyaç var.Heinze belki yaşlı ama hala taş gibi.Eboue ise Sabri'nin yapamadığı bindirme ve asist karışımını yerine getirecektir.Terim Sabri'yi orta sahanın sağ içinde deneyecek gibi,ama bence çabuk vazgeçip Yekta'ya döner o denemeden sonra.

Sabri'nin sağ bek dışında herhangi bir mevkide başladığı her maça 1-0 yenik başlarız bu kadar net söylüyorum

Dünya Kupasinda Muslerayi izledigimde insallah Galatasaraya gelir birgün dedim kendime ...ama asla gelmez böyle bir yetenekli 23 yasina ragmen simdiden süper kaleci galatasaraya cünkü o vakit Adnan Polat ve Adnan Sezgin vardi...onlar bize ancak de sanctis zapata leo francolari getirir

en cok istedigim kalecilerde arasinda olan Muslera GALATASARAYA da basarilar

sagol Fatih Hoca sagol Ünal Baskan :D

Dünya Kupasinda Muslerayi izledigimde insallah Galatasaraya gelir birgün dedim kendime ...ama asla gelmez böyle bir yetenekli 23 yasina ragmen simdiden süper kaleci galatasaraya cünkü o vakit Adnan Polat ve Adnan Sezgin vardi...onlar bize ancak de sanctis zapata leo francolari getirir

en cok istedigim kalecilerde arasinda olan Muslera GALATASARAYA da basarilar

sagol Fatih Hoca sagol Ünal Baskan :D

beyler seref aydın musleranın bonservisinin %50 sinin o kulüpte olduğunu ve 6.75 milyon euro verildiğini lazıoya ise cananın verildiğini söylemiş srfydn dediyse doğrudur dahada tartısmanın alemi yok muslera için az bile

cana+6.750 olduğunu hiç sanmıyorum büyük kazık olur

ama şu var ki uzuuun zamandır ligimize gelen en büyük potansiyellerden biri

valla, ne bir baska foruma girip yorumlari okudum, nede spor sitelere göz attim, hatta burdaki yorumlari bile okumadim daha.

kisaca, kim ne derse desin, yillar sonra adam gibi kaleci aldik, ben buna bakiyorum, ben buna seviniyorum.

hayirli ve ugurlu olsun, hosgeldin Musa.

öncelikle hayırlı olsun. 24 yasında bir kalaci alıyoruz ve bu yasında ülkesinin milli takımının kalesini koruyor. Olumsuz dusunen varsa bizim aradıgımız özelliklere sahip ve 24 yasında başka kim olurdu önce bunu düşünsün derim.

Muslera bence Fatih hocanın cok rahat şekil verebılecegi bir isim. Bulabildiğim tüm videolara oradaki hareketlerine baktım taraftara bakısına dikkat ettim bence duygusal yönü baya olan birisi eee Fatih hocanında oyuncularını duygusal olarak nasıl hazırladığı malum. Ayrıca Tafarel gibi bir hocası olacak Tafarel sırf bizim için büyük bir kaleci değil unutmayın bunu Muslerada biliyor ve bu ondan duyacaklarını daha bır onemsemesini sağlayacaktır diye düşünüyorum. Sonuc olarak biz taraftarın destegimizi sonuna kadar sürdürmemiz şart bu yaşta bir oyuncuyu kazanmak bizi uzun yıllar rahat ettirir. Eger dediğim gibi duygusallıkda varsa bizede ilk zamanlar iş düşüyor renkdaşlar

Sabri'nin sağ bek dışında herhangi bir mevkide başladığı her maça 1-0 yenik başlarız bu kadar net söylüyorum

Sabri günümüz futbol çağına uygun bir oyuncu değil.

Sebebi bariz belli ne defans ne orta saha

3-5-2 nin sağ kanadı oynar en verimli

Buda şuan için imkansız...

Hayırlı olsun iyi kaleci demek düşer bize.

Sonunda hayırlı olsun inşallah camiyede görürüz:)

Ailem tarafından daima komşu çocuklarıyla karşılaştırılmış biri olarak pek tasvip etmesem de şu resmi gördüm paylaşayım dedim ilginizi çekebilir.Aslında resimden de pek bir şey anlamadım.Anlayan arkadaşlar açıklama yaparlarsa sevinirim.

Bu arada daha önce paylaşıldıysa şimdiden özür...

69516170461925550489.jpg

Ailem tarafından daima komşu çocuklarıyla karşılaştırılmış biri olarak pek tasvip etmesem de şu resmi gördüm paylaşayım dedim ilginizi çekebilir.Aslında resimden de pek bir şey anlamadım.Anlayan arkadaşlar açıklama yaparlarsa sevinirim.

69516170461925550489.jpg

Hocam bu FM ya da türevi bir menajerlik oyunundan alınmış bir kesit, Cur A. yazar şuanki yeteneği Pot A. yazan potansiyeli, ikisinde de Muslera daha önce :o

69516170461925550489.jpg

Hocam bu FM ya da türevi bir menajerlik oyunundan alınmış bir kesit, Cur A. yazar şuanki yeteneği Pot A. yazan potansiyeli, ikisinde de Muslera daha önce :o

oh be hele sükür aciklandi.

hayirli olsun.

Geri
Üst Alt