Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: Fernando Muslera Resmen Galatasaray'da

oh be hele sükür aciklandi.

hayirli olsun.

Hayirli olsun, en sonunda Taffi ve Mondi den sonra iyi bir kalecimiz oldu. Sag kanat savunma oyuncusu acilen sart. Sarbi ile olmaz, sakatlanirsa ne yapacagiz.....

macida güzelce izlenir simdi.

Transfer nöbetinde engelliyim, burdan konuşuyum bari, hayırlı olsun Muslera :)

Cevap: Muslera hakkında bilmeniz gereken 10 şey

7. maddeyi bilmiyordum, iyi oldu öğrendiğim.

Çok şükür sonunda açıklandı. Muslera Galatasarayımıza hayırlı olur inşallah.

Geçen sene transfer sezonunda Neuer ya da Adler i alsak diyordum. Evet imkansız olduğunu bende biliyordum ama büyük başarılar ancak büyük kalecilerle gerçekleşebiir. İşte büyük başarılara adım atılmış ilk gün olarak bu günü görüyorum.

Bize bu transferi kazandıran herkese büyük teşekkürler.

Çok şükür sonunda açıklandı. Muslera Galatasarayımıza hayırlı olur inşallah.

Geçen sene transfer sezonunda Neuer ya da Adler i alsak diyordum. Evet imkansız olduğunu bende biliyordum ama büyük başarılar ancak büyük kalecilerle gerçekleşebiir. İşte büyük başarılara adım atılmış ilk gün olarak bu günü görüyorum.

Bize bu transferi kazandıran herkese büyük teşekkürler.

Yonetime teşekkur ediyorum.Transfer budur. Fiyatı da cok normal genc ve cok yetenekli gittikçe gelişiyor.şurda sacma sapan bu fiyat verilirmi ya diyenler de gea kaca gitmiş baksınlar.Eminimki bu adamı arsenal tottenham liverpool verip 12 milyon euro alsa kimse bişey demez. Helal olsun yonetime 5 yıl sozleşme alıcagı maaş ta cok makul.Hayırlı olsun.

Cana+ 6.750.000

Bana çok geldi.12-14 milyon Euroya mal oldu.

güzel transfer oldu,heleki avrupada yokuz çok iyi transfer.

4 yılı bizde 5.yılıda satma durumumuz olmaz ise kullanacağız.yani aslında 4 yıl demek daha doğru olur,gerçi hava yakalanırsa futbolu bizde bile bırakabilir.

4 yılı bizde 5.yılıda satma durumumuz olmaz ise kullanacağız.yani aslında 4 yıl demek daha doğru olur,gerçi hava yakalanırsa futbolu bizde bile bırakabilir.
2 sene sonra gider bence.Kötü manada söylemiyorum ama kar etme adına satabilirler saçma sapan fiyatlara.

Bkz:Keita.

2 sene sonra gider bence.Kötü manada söylemiyorum ama kar etme adına satabilirler saçma sapan fiyatlara.

Bkz:Keita.

Ayrıca Futbolcunun federatif haklarında pay sahibi olan Wanderers Montevideo kulübüyle Futbolcunun federatif haklarının tamamen kulübümüze devri karşılığında Wanderers Montevideo'ya 3 yıllık vadeye yayılacak şekilde 6.750.000 EUR miktarında ödeme yapılması konusunda anlaşmaya varılmıştır.

Galatasaray Sportif AŞ

Diye yazıyor.E Cana'da LAzio'da olduguna göre,50% si Lazio!ya verilmiş oluyor,50%side Uruguay kulübüne..Yanı degeri 13.5 milyon Euro demek ki.

Co ownership gbi düşünün, Lazio'yu ikna etmek için Canayı verdik.

Bu transfer yatsa idi şimdi yeni konular açılmıştı. Becerksiz yönetim diye devam ediyorduk. Bence 3,5'e bakmadan kulübüne parayı basıp aldılar.Adnan Sezgine cimri diye çok sallıyorduk. Bence verilen parayı çok tartışmamalıyız.

Ayrıca Futbolcunun federatif haklarında pay sahibi olan Wanderers Montevideo kulübüyle Futbolcunun federatif haklarının tamamen kulübümüze devri karşılığında Wanderers Montevideo'ya 3 yıllık vadeye yayılacak şekilde 6.750.000 EUR miktarında ödeme yapılması konusunda anlaşmaya varılmıştır.

Galatasaray Sportif AŞ

Diye yazıyor.E Cana'da LAzio'da olduguna göre,50% si Lazio!ya verilmiş oluyor,50%side Uruguay kulübüne..Yanı degeri 13.5 milyon Euro demek ki.

Geri
Üst Alt