Fernando Muslera Galatasaray'da!

Cevap: Fernando Muslera Resmen Galatasaray'da

muslera su anda dünya nın en iyi kalecileri sıralamasında ilk 5 e girer zaten.ama bi kac yıl sonra dünyanın en iyi kalecisi olur

Panpa kupayı da al gel artık malum maliyetin fazla oldu.Değerin artsın :asd:

muslera su anda dünya nın en iyi kalecileri sıralamasında ilk 5 e girer zaten.ama bi kac yıl sonra dünyanın en iyi kalecisi olur

Taffarel ile calisacagi icin gercekten olabilir en iyi kaleci. O potansiyel var.

Hayrettin'in yedegi Nezihi ile calsissa, baslardi alti ay sonra abuk sabuk goller yemeye.

Arkadaşlar transfer transfer diye yırtınıyoruz gece gündüz nöbetler tutuyoruz sonra Muslera gibi bir kaleci alıyoruz ve parası gözümüze batıyo..Yapmayın lütfen parası önemli değil en önemli bölgeye mükemmel bir transfer yaptık zaten muslerayı satmak ıstesek o para bize geri döner merak etmeyin..Hayırlı olsun çok çok iyi bir transfer yönetime ve başkanımıza teşekkür ederiz

kaç para verdiysek verdik helal-ı hoş olsun.Kaleci sorununu çözdük o yeter.

Maliyetininde fazla olduğu düşüncesinde değilim.Resmi sitede yazıyor 3 yıllık vadeli 6.750.000 diye buda senelik 2.250.000 oluyor ki Muslera'nın bize bu seneki maliyeti 4.250.000 bence çok iyi bir rakam.Alabileceğimiz en iyi kaleciyi aldık.Hayırlı olsun.

transfere 6 milyon euro ayırmamışmıydık muslera tek başına geçti

Beleş topçu alıyoruz diye eleştriyorduk şimdi de çok para verdik diye eleştiriyoruz.Çok para vermeden iyi topçu alınmaz.Muhasebecilik bize düşmez .Bırakalım da Muslera aksın.. :)

Ha şöyle be. Söyleye söyleye zorla açıklattık adamı.:)

Hayırlı olsun. İnşallah faydalı olur.

Yeni eldivenlerimiz hayırlı uğurlu olsun. umarım uzun yıllar takımımıza hizmet eder. fiyatı falan ilgilendirmiyor beni. yeterki aldığı paranınhakkını versin.

adamı resmen çağıra çağıra getirttik...

hayırlı uğurlu olmasını dilerim...

inşallah uzun yıllar asil formamızı giyer...

6.750 milyon euro montevideo'ya...

Muslera 5 yillik alacagı toplam 10 milyon euro...

Cana'yı lazio'ya verdik...

6.750+10 : 16.750 milyon euro + cana

Hayırlı olsun iyi kaleci.Copa'dan önce açıklanması da iyi oldu.

6.750 milyon euro montevideo'ya...

Muslera 5 yillik alacagı toplam 10 milyon euro...

Cana lazio'ya verdik...

6.750+10 : 16.675 milyon euro + cana

Türkiye de ilk defa kaleciye böyle bir yatırım yapılıyor,ama ben 3 sene sonra maliyetini çıkartacağımızı hatta ciddi kar elde edeceğimizi düşünüyorum.

Türkiye de ilk defa kaleciye böyle bir yatırım yapılıyor,ama ben 3 sene sonra maliyetini çıkartacağımızı hatta ciddi kar elde edeceğimizi düşünüyorum.

Maliyetini çıkmarsın bizde 10 yıl oynasın. GS mizin Taffarel gibi değişmezi olsun başka bişi istemem Taffi ve Mondi den sonra GS ye iyi kaleci gelmedi.

Bu çocuk kupayı almadan gelmicek anlaşıldı.

"Çok ihtiyaç duyduğumuz bir pozisyona çok iyi bir oyuncu" transfer ettik. Maliyeti biraz yüksek görünebilir ama sorunumuzu çözmek adına atılmış çok yerinde bir adım olduğunu Muslera oynadıkça herkes daha iyi idrak edecek...Rakama çok fazla takılmayın, karşılığını fazlasıyla alabileceğimiz bir oyuncu...

Geri
Üst Alt