Fernando Muslera ile Yeni Sözleşme İmzalanacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardes sen niye herseye maydanoz oluyorsun. Parayı sen kendi cebinden mı veriyorsun. Bir kere forma bile almazsınız en ufak katkınız olmaz bos bos atıp tutarsınız senin gibi tipler burada cok var. Muslera dedıgın adam bu parayı fazlasıyla hakkediyor. Anasının ak sütü gibi helal olsun.
kardeş sanıyorum ki sizin salonunuzda degilim ve forumdayım ??

Kardes sen niye herseye maydanoz oluyorsun. Parayı sen kendi cebinden mı veriyorsun. Bir kere forma bile almazsınız en ufak katkınız olmaz bos bos atıp tutarsınız senin gibi tipler burada cok var. Muslera dedıgın adam bu parayı fazlasıyla hakkediyor. Anasının ak sütü gibi helal olsun.
Hak ediyor etmiyor o ayrı bir tartışma konusu ki ben de ücretinden rahatsız değilim. Fakat parayı cebimizden vermiyoruz diye kimsenin maaşını eleştirmeyelim o zaman böyle saçma bir iş mi olur ? Sorgulamayı öğrenin sorgulayana popülist söylemlerle bok atacağınıza , sorgulamak insanı geliştirir.

Fernando Muslera: “Ameliyattan sonra her zaman yanımda olan başkanımıza, yönetimimize, hocamıza, bana buraya ait olduğumu hissettiren herkese teşekkür etmek istiyorum. O dönem herkes benim arkamdaydı. Çok mutlu olmuştum. Bir an önce iyileşip devam etmem gerektiğini hissettim.”

Fernando Muslera: “Ameliyattan 4 saat sonra yürümeye başladım. 4 gün sonra Florya’daydım. Fadıl hocam beni çok iyi hazırladı.”

Hak ediyor etmiyor o ayrı bir tartışma konusu ki ben de ücretinden rahatsız değilim. Fakat parayı cebimizden vermiyoruz diye kimsenin maaşını eleştirmeyelim o zaman böyle saçma bir iş mi olur ? Sorgulamayı öğrenin sorgulayana popülist söylemlerle bok atacağınıza , sorgulamak insanı geliştirir.
Örnek Şener'in maaşına zam yapılır ben cebimi düşünürüm aga kendi cebinden derken onu kastettim. Muslera konumuz bu adam bu parayı fazlasıyla hakkediyor. O yüzden bos bos muhasebe yapmayalım.

Diger oyuncular icin üst sinir 2+primlerle beraber 2,5 olmali.

Aslanım görüyor musunuz toplantıya gelişini kılık kıyafet gözlerindeki o heyecan takıma ve taraftara verdiği değeri gösterir. Efsaneyi 3 sene daha izleyeceğiz çok şükür. Hagi yi izleyemeyen nesil iyi değerlendirsin zor gelir böyle futbolcular.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt