- 26 Ocak 2013
- 25.754
- 17.110
- 1.768
Yalakalık yapma Cengiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Degmezsin ztnüzme beni musampa
Muslerayanın maaşı bu klüpte eleştirilecek en son şeydir.
yunus emrehayatta eleştiriyi bırakırsan senin aklının gs
kardeş sanıyorum ki sizin salonunuzda degilim ve forumdayım ??Kardes sen niye herseye maydanoz oluyorsun. Parayı sen kendi cebinden mı veriyorsun. Bir kere forma bile almazsınız en ufak katkınız olmaz bos bos atıp tutarsınız senin gibi tipler burada cok var. Muslera dedıgın adam bu parayı fazlasıyla hakkediyor. Anasının ak sütü gibi helal olsun.
Eleştirilmez demedim sıra en son ona gelir dedim.yunus emre
Hak ediyor etmiyor o ayrı bir tartışma konusu ki ben de ücretinden rahatsız değilim. Fakat parayı cebimizden vermiyoruz diye kimsenin maaşını eleştirmeyelim o zaman böyle saçma bir iş mi olur ? Sorgulamayı öğrenin sorgulayana popülist söylemlerle bok atacağınıza , sorgulamak insanı geliştirir.Kardes sen niye herseye maydanoz oluyorsun. Parayı sen kendi cebinden mı veriyorsun. Bir kere forma bile almazsınız en ufak katkınız olmaz bos bos atıp tutarsınız senin gibi tipler burada cok var. Muslera dedıgın adam bu parayı fazlasıyla hakkediyor. Anasının ak sütü gibi helal olsun.
O da uzatır değil mi
Akbaba hususunda emin misin adminim. Onu da uzatır mıyız
Hıncal Uluç gıbı hıc birseyden memnun olmuyorsun. Hep Bi olumsuzluk Hep Bi muhalefet cok dıkkat cekıyorsun.kardeş sanıyorum ki sizin salonunuzda degilim ve forumdayım ??
Hıncal Uluç gıbı hıc birseyden memnun olmuyorsun. Hep Bi olumsuzluk Hep Bi muhalefet cok dıkkat cekıyorsun.
Örnek Şener'in maaşına zam yapılır ben cebimi düşünürüm aga kendi cebinden derken onu kastettim. Muslera konumuz bu adam bu parayı fazlasıyla hakkediyor. O yüzden bos bos muhasebe yapmayalım.Hak ediyor etmiyor o ayrı bir tartışma konusu ki ben de ücretinden rahatsız değilim. Fakat parayı cebimizden vermiyoruz diye kimsenin maaşını eleştirmeyelim o zaman böyle saçma bir iş mi olur ? Sorgulamayı öğrenin sorgulayana popülist söylemlerle bok atacağınıza , sorgulamak insanı geliştirir.
Bozuk saat misaliboz ezber yorum yapma memnn oldugum seyler var ve yaziyorum da
Ne alakamr galatasaray cuma gunu mac skoru nolcak
Ne alaka