Yunus Can DUBLEN
10 Numara!
- 18 Temmuz 2009
- 16.570
- 6.718
- 2.323
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendisi icin kötü gün. Üstüne daha fazla gitmek olmaz. Yere düsene tekme atmayi severim ama karsimdaki ciddiye alinabilecek birisi olsaBiraz daha agir post bekliyordum senden bu olmadi
geri vites yapma kankaaBir sey diyebilirdim simdi ama seni daha fazla üzmek istemiyorum. Kötü gün senin icin. Agit yakmanada izin verebilirim sorarsab
Maas belli mi knk
mert neden oynamıyomuşMuslera : '' Mevcut rakiplerimden Mert, Uğurcan, Altay ve Göztepe'den İrfancan beğendiğim ve takip ettiğim isimler ''
Bence oyle basit bir gorevden cok daha cok yoneticilik yakisir, Nedved, Overmars gibi. CEO, Sportif Direktor gibi.Bizde Kaleci antrenörü olursun yegen
Yahu ciddiye alinabilecek bi karakter olsa tmm derdimde, degmezgeri vites yapma kankaa
bel altından vurmaya çalışıyor
çok iyi haberrAbdurrahim Albayrak: "Marcao ve Luyindama ile yeni sözleşme için anlaşmaya çok yakınız."
Bence oyle basit bir gorevden cok daha cok yoneticilik yakisir, Nedved, Overmars gibi. CEO, Sportif Direktor gibi.
Maas belli mi knk
Kardes sen niye herseye maydanoz oluyorsun. Parayı sen kendi cebinden mı veriyorsun. Bir kere forma bile almazsınız en ufak katkınız olmaz bos bos atıp tutarsınız senin gibi tipler burada cok var. Muslera dedıgın adam bu parayı fazlasıyla hakkediyor. Anasının ak sütü gibi helal olsun.kardesm adama 2,5 kabul etti diye sukran mi edicez. yemeyin bizi gslilik die baska nerde kazancak bu paraya birim degerinde.
yazik