Fernando Muslera ve Burak Yılmaz

burakın bizim saç baş yolmamıza sebep olan bütün yaptıklarını kağıda dökmüş adam gelecek nesillere kesinlikle aktarılmalı bunlar alt yapılarda kötü topçu nasıl olur diye gösterilmeli

Bunlar zaten bildiğimiz şeyler, bunları en fanatik Burak'cı da biliyor ama yanıldıklarını kabul etmemek için diretiyorlar.

Yapanın emeğine saygı. Ama Burak'ın ne olduğunu bildiğimiz için bunları okumak zaman israfı. Çıldıranları da anlamıyorum. Burak ilk geldiğinden beri bunları söylüyoruz.

Bazı futbolseverler maalesef bu tarz analizlere ihtiyaç duyuyorlar anlayabilmek için, o açıdan iyi bir yazı. Her maçta gördüklerimizi ortaya çıkarmış.

Bu yazıyı eleştirenler de olur "cımbızla seçilen görüntülerde Ronaldo da kötü olur" falan filan diye de, bu analizin aynısını Burak'ın gol attığı maçlarda da yapmak mümkün. Yine de bazı dostlarımız yanıldıklarını kabullenmemek için inkar edeceklerdir.

ayet gibi olmus

hala gormuyormusunuz ¡¡¡

Burak ceza sahası içinde veya önüne top atıldığında bir başka futbolcu (büyük takım forveti), sahanın diğer yerlerinde top aldığında çok başka bir futbolcu (anadolu takımlarında oynayamaz yeminle!!)

kombine aldım bu sene. bu analizi okudum hayattan soğudum. staddaki ilk maçta sahaya girip burak'ı tokatlarım ben

Adamlar Burak aşkından kafayı yemiş.Zaten tek argümanları vardı "451454 gol atıyor" diye,geçen yıldan sonra o da kalmadı...

Adam gelmiş "Burak şu kadar gol attı" , ulan banane bunun attığından sen bana Galatasaray kaç atmış onu söyle...

2011-12 >>>> Terim 4-1-4-1 den vazgeçip 4-4-2 oynatıyor doğru oyuncularla , 4-4-2 oynayan takımın ortalaması 34 hafta-86 gol...

2012-13 >>>> En iyi yerli forvet olan bu zat geliyor, o da ne takım 65 gol atabiliyor...

2013-14 >>>> Koca sezonda 32 maçta 47 gol.Şaka gibi ya 47 gol.Adam hala bana gelmiş "Yaw 16 gol 8 asist" diyor.Kaçırdığı 20 gol 10 asistten hiç bahsetmek yok...

2011-2012 Sezonunda 86 gol attığımızı nereden çıkarttın?

tff sitesine girip araştırırsan normal sezon 34 maç 69 gol SÜPERFİNAL?.... 6 maç 9 gol yani 40 maç 78 gol. Kadroda Baros(8),Elmander(12),Necati(13) (toplam 33) var.Ayrıca Selçuk+Melo 25 gol atmış.

2012-13 sezonunda atılan gol sayısı ise 66 Burak (24) Umut (12) toplam (36) değişen çok birşey yok.

2013-14 sezonunda ise atılan gol sayısı 47 değil 59

Bunları Burak'ı savunmak amaçlı yazmadım.Ama birşeyler yazarken birini eleştirirken doğruyu kullanalım.

Burada yazdıkların Türkiye'ye şikeyi Galatasaray getirdi demek gibi olmuş.

Saygılar

Hakkat yav bu Burak ile Selçuk an itibariyle gönderilmeli. Umut Gündoğan ile yekta monte edilmeli.

Yapan arkadaşın emeğine saglık ama analizlerini televizyondan değil stadda izlese yarısını anlardı.

Televizyon ile gerçek arasında dağlar kadar fark oluyor.

Burak zaman zaman beni de çıldırtıyor ama daha da sinir olduğum olay kendi taraftarımız kendi oyuncuları linç etmesi.

Malesef bu bir Galatasaray geleneği

Arkadaşın yazısını beğendim. Resimli örneklerle açıklamış durumu...

Sanırım görüntülü analiz kabul etmeyenler için iyi olmuştur. Eminim ki Burak'a aynı uyarıları ve yapması gerekenleri Terim'de, Mancini'de ve Prandelli'de söylemiştir, anlatmıştır ama yapacak bir şey yok Burak oyun zekası çok ama çok düşük bir oyuncumuz.

Allah'ı sevdiği kuluymuş başka söze gerek yok!

Burak konusunda takıldığım bazı şeyler var.

Düştüğü ofsaytlar ve ezdiği toplar hariç 4-5 kaçırıp 1 gol yapıyor. Kabul.

2 yılda 80 resmi maçta 50 gol attığına göre demek ki net 250-300 pozisyona girmiş. Ya da takım onu pozisyona sokmuş. Tabi birde ofsayt ve ezdiklerini katarsak 450-500 pozisyon.

SADECE BURAK

50-60 gol de diğerleri atmış olsa bu da her türlü 150-200 pozisyon eder.

yani Galatasaray 80-90 maçta 600 ila 700 pozisyon üretmiş her maç 8-9 pozisyon.

hem de kanatlar çalışmazken, bekler hücuma çıkmazken, Selçuk dökülürken Yekta leşken Hamit beş para etmezken.

İlginç

Koca takımda birebirde adam geçecek kişi sayısı Bruma Olcan hariç yok gibi birşey asıl sorun bu gibi geliyor bana yoksa Burağı 908897 tane kaçırsada *0998*089 tane atağı başlamadan bitirsede 089809 ofsayt 787903 adet rakibe faul yapsada sever ve desteklerim hep.. Futboldan anlasam ne olur anlamasam ne olur ulemalığın meanası yok.. Takımdaki en güvenilir isim Muslera bu gerçeği kimse değiştiremez de mevzu o değil takımda karışıklık yaratan oyuna iyi yada kötü heyecan katan tek adam da oynadığı mevkiden olsa gerek diyeceğiniz illa ki Burak'tır. Tek Kral Hakan Şükür ama herifte boş kale dersin top çarptı dersin sever sevmezsin atıyor be,(onun kadar istekli mücadele eden bişeyler yapmaya çalışan kişi çok az abisi) birde 5 senelik mukavele yapılmış e yerli yabancı fasilitesini de olaya dahil edecek olursak 5 sene boyunca sallayacağınıza zor da olsa zevk almaya bakın derim naçizane kafası.. Bunun birde Milli Takım'ı var saç baş kalmaz yeminle bir ömür sallamakla geçmez hani destek olmasanızda üstüne varmayın golcülüğü var ama yeteneği yok nabacan işte deyin geçiniz.

Notdip: Analize katılmayanın sevdiği ölsün kanı aksın ani /:

Burak'a haksızlık yapılıyor bizde 85 maç 51 gol 18 asist ile oynayan bir futbolcu bu adama sahip çıkmamız gerekirken eleştiriyoruz. Unutmayın Türk insanı duygusaldır sen ona gaz vereceğine eleştirirsen verim alamazsın. Eminim Burak bu sene Pandev ile birlikte uçuracak bizi. Mükemmel bir golcü değil bunu kabul ederim ama kötüde değil üstelik şu yabancı sınırlamasıyla Türk olarak ortalamanın çok üstünde bir golcü.

hala mi su kadar gol atti goygoyu dönüyor burada

Geri
Üst Alt