Orhan Terzi
Ulubatlı Souness
- 17 Aralık 2008
- 33.949
- 27.205
- 3.013
holy sh
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bazı futbolseverler maalesef bu tarz analizlere ihtiyaç duyuyorlar anlayabilmek için, o açıdan iyi bir yazı. Her maçta gördüklerimizi ortaya çıkarmış.
Bu yazıyı eleştirenler de olur "cımbızla seçilen görüntülerde Ronaldo da kötü olur" falan filan diye de, bu analizin aynısını Burak'ın gol attığı maçlarda da yapmak mümkün. Yine de bazı dostlarımız yanıldıklarını kabullenmemek için inkar edeceklerdir.
Adamlar Burak aşkından kafayı yemiş.Zaten tek argümanları vardı "451454 gol atıyor" diye,geçen yıldan sonra o da kalmadı...
Adam gelmiş "Burak şu kadar gol attı" , ulan banane bunun attığından sen bana Galatasaray kaç atmış onu söyle...
2011-12 >>>> Terim 4-1-4-1 den vazgeçip 4-4-2 oynatıyor doğru oyuncularla , 4-4-2 oynayan takımın ortalaması 34 hafta-86 gol...
2012-13 >>>> En iyi yerli forvet olan bu zat geliyor, o da ne takım 65 gol atabiliyor...
2013-14 >>>> Koca sezonda 32 maçta 47 gol.Şaka gibi ya 47 gol.Adam hala bana gelmiş "Yaw 16 gol 8 asist" diyor.Kaçırdığı 20 gol 10 asistten hiç bahsetmek yok...
Hakkat yav bu Burak ile Selçuk an itibariyle gönderilmeli. Umut Gündoğan ile yekta monte edilmeli.
Yapan arkadaşın emeğine saglık ama analizlerini televizyondan değil stadda izlese yarısını anlardı.
Televizyon ile gerçek arasında dağlar kadar fark oluyor.
Burak zaman zaman beni de çıldırtıyor ama daha da sinir olduğum olay kendi taraftarımız kendi oyuncuları linç etmesi.
hala mi su kadar gol atti goygoyu dönüyor burada