Fernando Muslera'nın Yeni Sözleşmesi KAP'a Bildirildi

Yapma be renktaş.
Mondi den sonra kaç sene berbat kaleciler yüzünden süründük.
Kaç tane kritik maç aldı bu adam bize.
Kaç şampiyonluğa direkt etki etti.
Kaç sene geriye yaslanıp maç seyrettik.
Şimdi mi geldi aklımıza maaşı?!?
kaleciligine laf etmedim onun performansi yillar öncesiydi uzun yillar bos yere okadar para verildi, bu iste yanlis uygulama stratejik hata tipki yillarca feghouliye verdigimiz gibi sonra deniz bitti diyemezsin psv galatasaray kadar zengin degil ama dogru yönetiliyor, zor degil marcao misal uzun yillar sonra belkide gsde en iyi stoper maasina bakarsin okadar düsük ve katkisi ondanda yüksek. bu hamlelerle zaten yükselirsin, biz bu gidisle abartmiyorum bu sene ucuz atlattik seneyede kümeye oynariz kendimizi düzeltmedikce.

Kaleci antrenörü değişip silkelenmeli.. Yoksa gelecek sezon canımızı yakmaya devam edecek.. Madem 2.5 'u bağladık en iyi şekilde performans almalıyız.

Fenerbahçe maçına kadar evet, sonrası için hayır değildi.
Sezona iyi girdi formayı aldı sonra kısa bir dönem formayı kaptırdı Etebo oynuyordu herkes İrfan transferi yüzünden cezalandırıldığını düşünüyordu. Sonra tekrar oynamaya başladı Gedson geldikten sonra uyumu bulunca iyi başlayıp iyi bititrmiş oldu sezonu. Ameliyat olunca patladı zaten. Çeviklik komple gitti adamda.

Sezona iyi girdi formayı aldı sonra kısa bir dönem formayı kaptırdı Etebo oynuyordu herkes İrfan transferi yüzünden cezalandırıldığını düşünüyordu. Sonra tekrar oynamaya başladı Gedson geldikten sonra uyumu bulunca iyi başlayıp iyi bititrmiş oldu sezonu. Ameliyat olunca patladı zaten. Çeviklik komple gitti adamda.

İrfan transferi ya da sakatlık, o sırada bir şeyler oldu. Sakat dediler ama her idmana katıldı ve maç kadrolarına girdi.

Sonrasında genel olarak ciddi düşüşteydi, Gedsonla iyi maçları olsa da.

Çıkarken yaptığı direkt hataları Kayseri ve Denizli maçlarında da yapmıştı geçen sezon, Fener maçı öncesi için hatırlamıyorum mesela.

Geri
Üst Alt