- 10 Nisan 2013
- 53.431
- 33.261
- 2.993
Pena'yı alsaydık iyiydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Heaaaaaaaa? @Keramettin TANRIVERDİForumda muhasebecilik okuyan arkadaşlar var galiba
Kolpgün üstad!!!Bırakacağı gün aklıma geldikçe ürperti tutuyor beni. Acaba onun yerini doldurabilecek miyiz.?
kaleciligine laf etmedim onun performansi yillar öncesiydi uzun yillar bos yere okadar para verildi, bu iste yanlis uygulama stratejik hata tipki yillarca feghouliye verdigimiz gibi sonra deniz bitti diyemezsin psv galatasaray kadar zengin degil ama dogru yönetiliyor, zor degil marcao misal uzun yillar sonra belkide gsde en iyi stoper maasina bakarsin okadar düsük ve katkisi ondanda yüksek. bu hamlelerle zaten yükselirsin, biz bu gidisle abartmiyorum bu sene ucuz atlattik seneyede kümeye oynariz kendimizi düzeltmedikce.Yapma be renktaş.
Mondi den sonra kaç sene berbat kaleciler yüzünden süründük.
Kaç tane kritik maç aldı bu adam bize.
Kaç şampiyonluğa direkt etki etti.
Kaç sene geriye yaslanıp maç seyrettik.
Şimdi mi geldi aklımıza maaşı?!?
Abv!2.5m gayet iyi helali hoş olsun
Taylan geçen sezon gayet iyiydi. Bu sezon foyaları çıktı ortaya.Devam.
Şu konuyu girişe asalım da belki taraftar aydınlanma yaşar bundan sonra.
Taylanla ikisinin 2 senedir sokmadığı yerimiz kalmadı.
Fenerbahçe maçına kadar evet, sonrası için hayır değildi.Taylan geçen sezon gayet iyiydi. Bu sezon foyaları çıktı ortaya.
Sezona iyi girdi formayı aldı sonra kısa bir dönem formayı kaptırdı Etebo oynuyordu herkes İrfan transferi yüzünden cezalandırıldığını düşünüyordu. Sonra tekrar oynamaya başladı Gedson geldikten sonra uyumu bulunca iyi başlayıp iyi bititrmiş oldu sezonu. Ameliyat olunca patladı zaten. Çeviklik komple gitti adamda.Fenerbahçe maçına kadar evet, sonrası için hayır değildi.
Sezona iyi girdi formayı aldı sonra kısa bir dönem formayı kaptırdı Etebo oynuyordu herkes İrfan transferi yüzünden cezalandırıldığını düşünüyordu. Sonra tekrar oynamaya başladı Gedson geldikten sonra uyumu bulunca iyi başlayıp iyi bititrmiş oldu sezonu. Ameliyat olunca patladı zaten. Çeviklik komple gitti adamda.