Fernando Muslera'nın Yeni Sözleşmesi KAP'a Bildirildi

Şu konudaki utanmaz bir avuç taraftar bozuntusu da maaşı eleştirenleri GSli olmamak gibi ergence şeylerle itham etmiş.

Efsanemizmiş, efsaneye bak ya 10 senedir dünyanın en çok kazanan kalecilerinden biri oldu yetmedi 35 yaş üstü en çok kazanan oyunculardan birisi yaptık yetmedi bok gibi oynuyor iki sezondur.

Hayırlı olsun büyük kaptan.

O kaldedeyken rakip oyuncu ceza sahası dışından vurmasını çok istiyorum.
Muslera banko tutacak, top bize geçecek diye vursun istiyorum.
O kadar eminim ki Muslera hayatta 20m üzerinden gol yemez diyorum kendi kendime.

Gscimbom mobil
?

Avrupaya gitmek yerine hep bizde asiri yüksek maasla kalmayi tercih etmisti. Umarim o kadar para aldigindan sonra fazla ugrastirmaz ve en kötü ihtimal kücük bir ücret alip gider.
bizim ligimiz ve kalitesi disinda benzer maas benim hatirladigim *meksika ligi meshurdu bildigim kadariyla...
ayni ornek olmasa da(futbolcu kalite ve ozgecmisi vs) misal *japon ligi yeni duzene gectiginde buyuk yildizlara lig ortalamasinin uzerinde bir maasla lige cekerlerdi,,arada bir kac isim disinda bu zamanla normale dondu 2000lerin baslarindan itibaren... bu trendi en son cin ligi yapti onlarda normalle dondu gibi... ilk baslarda bu ligler orta ve uzeri yas grubundaki bilindik veya one cikan isimlere ortalamanin uzerinde(x oyuncuya nazaran bir fazla) maasla kadroda tutma vb.. *meksika ligi salt yabancilar ozelinde degilde ,genel lig tutumu maas konusunda doyurucu oldugu icin bilinir.

bizim lig, bizim takim ozelinde maas konusunda falcao dan tut, babel'e , feg den yakin gecmiste bizde oynayan belhanda'ya maaslari gereginden fazla verdik...bunlardan performansi geldiginden beri bir var bir yok olanlar coktu...yari maasina oynatmamiz gereken isimlere bu tur maaslarla iyi cati olduk.......

* muslera ilk sezonlarinda aldiginin karsiligini sunuyordu hakkini vermemiz gerekir. fakat , @Keramettin TANRIVERDİ de dedigi gibi ; en az son 2 sezondur yoklari oynuyor...

su giresunspora kiralik gonderdigimiz kalecimiz dunku golleri hadi hepsini gectim, dunku son golu yemis olsaydi, yemedigi sey kalmamisti sosyal medya ve tvdeki yorumculardan.... sozun ozu; en az son 2 sezondur *muslera gecmis krediden yiyor... bu tur vasat alti performansi yeni sezonda da vermeyeceginin garantisi yok. hem maas hem yabanci kontenjani dolayisiyla saglam bir *yerli sart bu baglamda kanimca.....

tavsiyem,
taraftar olarak x/tum oyuncularimizin o gunku mac performansi uzerinden dogru tespitle yorumlarsak daha verimli olur kanaatindeyim genel toplamda...

sezon basi planlamasinda bir hata yapildi, kiraya gonderilmemesi gerekenleri gonderdik...kaleciden, solak sag acik yunusa, hatta babel ve feg'i goren taraftarlar tahminim *emre akbaba nin bu sezonki kendi adina epik performansi sonrasi kalsaydi demis bile olabilir, goreceli bir durum. sahsen ,babel feg den ziyade yunus,emre akbaba gibi oyunculari kadroda tutardim sezon basi planlamasinda... kaleye fatihi alacagima kiraya gonderdigimiz oyuncumuzu tutardim gibi gibi orneklek ilk aklima gelen kadro yapilanmasina yonelik hatali kararlar kanimca.....

muslera konusuna son olarak,

yeni baskan ve olasi sportif direktor , bu sezonun son macinin hemen ertesinde sezonun degerlendirmesini maddi ve performans bazli ele alip, *muslera dan maas indirimi talebinde bulunmasi gerektigini dusunuyorum.
*virus doneminde/baslangicinda benim hatirladigim *falcao maas indirimi yapan ilk oyuncu idi haberlerden ve o donem basta bulunanlarin aciklamalarinda belirttikleri uzere... diger oyuncularimiz yapti mi bilmiyorum. yanilmiyosam medyaya yansiyan feg,babel vs reddetmisti indirimi...

muslera hem gecirdigimiz zor sartlardan dolayi, hem kendi salt bireysel performansi ve takimin seneye avrupa da olmayacagindan dolayi ,takimin kaptani ve en eskilerinden biri olarak makul bir indirim yapmasini teklif etmek kulubumuzun cikari adina denenebilir bir karar oldugunu dusunuyorum...

zaten feg ve babel ile yollarimiz cok cok gecte olsa ayriliyor , maas konusunda saglam bir yukten kurtulacagiz...
elde muslera kaliyor sanirim maas yuku olan... gomis ile yeni sezonda devam edecek miyiz, bir fikrim yok. sayet edilirse onun da maasi ortalamanin uzeri ise belli bir duzenleme yapilabilir.

uzun bir mesaj oldu, okudugunuz icin tesekkurler arkadaslar.

falcao gibi bişey oldu eleman. sırf uzun süre bizde olup daha erkekçe sakatlıklar bahane ettiği için kimse biplemiyor

konuyu görünce nasıl korktum anlatamam yine mi uzatıldı lan bunla dedim. ligin faal en kötü kalecisidir gözümde, kazandığı parayla değerlendirirsek. en kötü topçu da feghouli'dir bununla beraber. efsane mefsane bilmem ben yemişim efsanesini babasinin hayrina oynamıyor ya, dün dünde kaldı, bugün hala bu formayı giyebilmesi utanç verici. üstüne pena'dan bu formayı alıp sebepsiz yere kaleye geçmesi felaket.

Sıkıntı şu birde kaptanlık yapamiyor kaptan sürekli hakemle konuşup yerini terk edip sarı kart görüyor Hakem üzerinde etkisi de takım üzerinde etkisi de 0 .
Tudor zamani bjk maçı var biraz şüphe uyandırdı acaba tudor gitsin diye takımda karar mi alındı dedirtmisti.
En çok para kazanan oyuncuların başında gelip bu sene verdiği zararı Taylan ile kimse verdirmemistir.Psv maçları rezil oynadı.
Yedek de oturmaz bence o yüzden bir şekilde vedalaşıp seneye tertemiz bir takım kurulmalı cenk ergun inşallah ikinci kez başarabilir yüksek maaş yapmasa iyi.

Sürekli tekrarlıyorum ama umarım artık bazı şeylerden ders alırız. Maalesef bu kulüp çok amatörce yönetildiği için çok büyük hatalar yapmaya devam edeceğiz. Ben kendimi bildim bileli ders almalıyız diyorum ama ders almamaya devam ediyoruz. Taraftar profili de ortada ve yönetimi ve taraftarıyla birbirine yakışan bir şekilde devam ediyoruz.

Bunları söylemekle birlikte Muslera’ya verilen sözleşme, atılan anormal berbat adımlar arasında en “temizi”. Ve bu en temiz adım futbolu bırakma yaşı gelmiş oyuncuna ekonomin çökmüşken, maaş bütçen 25-30 milyon Euro olması gerekirken VE geriden oyun kurmaya çalışırken (Muslera’nın top tekniği çok kötü ve gereksiz riskler alıyor. Atılmaması gereken noktalara pas atmaya çalışıyor. Pena ile farkı gece ile gündüz gibi) gidip 3 sene garanti sözleşme ve 2.5m Euro artı vergiler ile sözleşme veriyorsun.

Bir çok anormal maaş alan leş oyuncunun sözleşmelerinin bittiği ve bu nedenle önümüzde çok ciddi bir şansın doğduğu bu yaz transfer döneminde gidip Cenk denen kulübün ekonomisini yaptığı berbat anlaşmalarla belleyen adamı geri getiriyorsun (Belki). Bu kulüp akıllanmaz.

Dip not: Kimse kusura bakmasın ama Olağanüstü Divan Kurulu toplantısının bir bölümünü izledim. Eğer bu adamlar ülkenin en önde gelen kişileri ise, takımın olduğu nokta sürpriz değil.

yigidim sempatik olup etliye sütlüye karismamak yillarca kulübü etkilemek ve belkide alisson kadar para kaldirmak türkiye gibi ülkede nasil bir duygu? 😂

yigidim sempatik olup etliye sütlüye karismamak yillarca kulübü etkilemek ve belkide alisson kadar para kaldirmak türkiye gibi ülkede nasil bir duygu?
Yapma be renktaş.
Mondi den sonra kaç sene berbat kaleciler yüzünden süründük.
Kaç tane kritik maç aldı bu adam bize.
Kaç şampiyonluğa direkt etki etti.
Kaç sene geriye yaslanıp maç seyrettik.
Şimdi mi geldi aklımıza maaşı?!?

Bu çuvalın maaşının enflasyon da göz önüne alınarak en az 3- 3,5 milyon Euro düzeyine getirilmesi gerekir.
Malum son bir yılda fiyatlar %100’ün üzerinde arttı.

Geri
Üst Alt