Fernando Muslera'nın Yeni Sözleşmesi KAP'a Bildirildi

İlle abartılacak...Biz nasıl kendisine minnettar isek o daha da fazlasıyla bu kulübe minnettar olmalı; ki Allah var o konuda herhangi bir falsosuna rastlamadım, hep olumlu konuştu..

Ancak uzunca süre Dünyanın en çok kazanan kalecileri sıralamasına girdiği için EPL hayalini gerçekleştirmekten geri durduğunu göz ardı etmemek gerekiyor. Yani verdiğinin karşılığını fazlasıyla aldı zaten. Kariyerinin son yıllarında, ülke ve kulüp bu durumda iken daha az maaşı kabul etmesi gerekirdi. Yönetim işgüzarlık yapıp, yine bol kese tarifesi teklif edince, o da kabul etti; yine kabahat onda değil; o çok olur, az verin mi diyecek?...

Son düzenleme:
kontrati kaptigi gunun ertesi yatisa gecti boyle de buyuk bi karakteri var arkadasin. neydi ne oldu yaw? ayip be. ulan biz falcao'nuin, fegh'in. bab'in sozlesmelerinden kurtulacaZ bi sene daha sabir derken bi de bu cikti basimiza

Sağolsun güzel geçirdi sözleşmeyi.

Sene başından beri verdiği kaçıncı maç sayamadım artık.

Sözleşmeyi imzaladığında euro 9du şimdi 11, oradan da güncel olarak geçirmeye devam ediyor.

Tabii efsanemiz ne de olsa, ona laf edemeyiz isterse 40 yaşına kadar 4, 4 alır maaşları, destek olmalıyız köstek değil!

Sözleşmeyi imzaladığında euro 9du şimdi 11, oradan da güncel olarak geçirmeye devam ediyor.

Tabii efsanemiz ne de olsa, ona laf edemeyiz isterse 40 yaşına kadar 4, 4 alır maaşları, destek olmalıyız köstek değil!
Adam ocagimiza incir dikiyor bu sene. Mal mal maçları oluyordu ama bukadar istikrarlı sivamiyordu

BD-2eavCYAArAGg

kendine gel yine lan. kirikdan döndükten sonra 30 kurtaris üst üste yapmistin. fb alanya maclarini tek basina almistin. her sey bu sözlesmeden sonra oldu

Ilk 50 sayfada herkes helâli hos olsun demiş. : )

Euro 12 oldu devam. Şimdiden %30 arttı maaşı, 1 sene bile olmadı.

Her maç sıçarak hakkını da veriyor aldığı paranın.

Ama o bizim efsanemiz onda para konuşulmaz tabii, efsaneye bak 35 yaşında sevr anlaşmas gibi anlaşma imzalıyor kulüple.

Euro 12 oldu devam. Şimdiden %30 arttı maaşı, 1 sene bile olmadı.

Her maç sıçarak hakkını da veriyor aldığı paranın.

Ama o bizim efsanemiz onda para konuşulmaz tabii, efsaneye bak 35 yaşında sevr anlaşmas gibi anlaşma imzalıyor kulüple.
çok haklısın reis. madem 2.5 milyon euro verilecekti bari 1+1+1 opsiyonlu sözleşme imzalansaydı.

o dönem musleraya 1.5 milyondan 3 yıllık sözleşme önerilseydi kabul etmeyecek miydi ?

Ya Türk olacak defansın yada kalecini Türk yapacaksin .Son 3 senede kac maç kaçırdı bir kaleci için rekor olabilir.

Geri
Üst Alt