Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.152
- 70.316
- 4.918
Muslera ve hocamın kesinlikle suçu olamaz.bir kaleci 2 rezil gol yediği maçta suçlu olmayacaksa hangi maçta suçlu olacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muslera ve hocamın kesinlikle suçu olamaz.bir kaleci 2 rezil gol yediği maçta suçlu olmayacaksa hangi maçta suçlu olacak
Ben tersini mi dedim lanbir kaleci 2 rezil gol yediği maçta suçlu olmayacaksa hangi maçta suçlu olacak
Adam ocagimiza incir dikiyor bu sene. Mal mal maçları oluyordu ama bukadar istikrarlı sivamiyorduSağolsun güzel geçirdi sözleşmeyi.
Sene başından beri verdiği kaçıncı maç sayamadım artık.
Sözleşmeyi imzaladığında euro 9du şimdi 11, oradan da güncel olarak geçirmeye devam ediyor.
Tabii efsanemiz ne de olsa, ona laf edemeyiz isterse 40 yaşına kadar 4, 4 alır maaşları, destek olmalıyız köstek değil!
Şimdi anlat Mod Emre Bey sendeyizForumda muhasebecilik okuyan arkadaşlar var galiba
anlatılacak bir şey yok maç başlıyorŞimdi anlat Mod Emre Bey sendeyiz
Euro 12 oldu devam. Şimdiden %30 arttı maaşı, 1 sene bile olmadı.Sağolsun güzel geçirdi sözleşmeyi.
Sene başından beri verdiği kaçıncı maç sayamadım artık.
Sözleşmeyi imzaladığında euro 9du şimdi 11, oradan da güncel olarak geçirmeye devam ediyor.
Tabii efsanemiz ne de olsa, ona laf edemeyiz isterse 40 yaşına kadar 4, 4 alır maaşları, destek olmalıyız köstek değil!
çok haklısın reis. madem 2.5 milyon euro verilecekti bari 1+1+1 opsiyonlu sözleşme imzalansaydı.Euro 12 oldu devam. Şimdiden %30 arttı maaşı, 1 sene bile olmadı.
Her maç sıçarak hakkını da veriyor aldığı paranın.
Ama o bizim efsanemiz onda para konuşulmaz tabii, efsaneye bak 35 yaşında sevr anlaşmas gibi anlaşma imzalıyor kulüple.
1+1 opsiyonlu olsun de murphy2 olsaymış keşke
yinede türkiyenin en iyi kalecisi olduğu gerçeğini değiştirmez.!