- 8 Temmuz 2015
- 36.336
- 71.963
- 3.783
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayni fikirdeyim ama hoca is ahlakini begendigi icin takimda 100% kalacaktirbana sorarsanız herkesin çok sevdiği Nagatomo gitmeyi daha çok hak ediyor. Geçen sene fiyaskoydu bence. Sevimli,Japon falan diye ses çıkarmıyor kimse..
Oraya G.Amerika'dan bir genç sol bek gelse güzel olurdu mesela.
yani 3 mac kadarBuyuk Maclardaki inanilmaz performanslarin icin tesekkurler... EL PATRON
İyi formda oldugun Yoklugun cok hisedilecek
Her ne kadar istikrarsız olsa da 2 şampiyonluk da önemli rol oynadı ve o 7 milyon euro Ordan çıkmış oldu sorun yok yani bu paraya sattiysak baya iyi is5 m euroya alıp 2 yıl oynatıp aynı paraya satmak iyi iş. Kötü yanı 2 yılda 7 m eurodan fazla maaş ödedik.
Terim Babel'i düşünüyormuş yerineSenede 4 milyondan fazla kazanan,seneye sözleşmesi bitecek,sürekli sakatlıklarla mücadele eden birini bu paralara satmak büyük iş
Tebrik ediyorum yönetimi şimdi sıra yerini doldurmakta
Üzüldüm lan.Yok yere yolladık ya Fernando'yu hiçbir şey demiyorum. Vizyon gittikçe kayboluyor, geçen sene Gomis bu sene Fernando.Bulun hadi şimdi Fernando gibi kaliteli bir adam bulabiliyorsanız. En az 10 isterler böyle adamlara. Ahtapotum çok özleyeceğim be.
Seni çok arayacağız çok. https://t.co/bGyUQoeOIgEkli dosyayı görüntüle 50670
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi