Fernando Resmen Sevilla'da!

bana sorarsanız herkesin çok sevdiği Nagatomo gitmeyi daha çok hak ediyor. Geçen sene fiyaskoydu bence. Sevimli,Japon falan diye ses çıkarmıyor kimse..

Oraya G.Amerika'dan bir genç sol bek gelse güzel olurdu mesela.
Ayni fikirdeyim ama hoca is ahlakini begendigi icin takimda 100% kalacaktir

Bazılarının çöp dediği Fernando yu Monchi gibi sportif direktörü olan bir takım 4.5 milyon euro verip satın alıyor.

Fernando çok önemli bir oyuncu ama sakatlıklar ve sakatlık dönüşü uzun sürmesi problem oluyor bizim için. Yedeği de yoktu maalesef.

Artık Banega-Okay Yokuşlu ikilisi çok önemli oldu bizim için.

2 şampiyonluğumuzda da katkısı vardı. Yolu açık olsun.

Süper lig'de şampiyonlukta bence dos önemli faktör son yılların şampiyon kadrosuna bakınca, şampiyon olanların hep sağlam dos ları vardı. Biz de Melo,Fernando. Bjk de Atiba, Fener'de Topal,Baroni

hoca fernandoyu gönderiyorsa bunun tek acıklaması yerine daha tempolu oyuncu düsündügü icindir.

Yok yere yolladık ya Fernando'yu hiçbir şey demiyorum. Vizyon gittikçe kayboluyor, geçen sene Gomis bu sene Fernando.Bulun hadi şimdi Fernando gibi kaliteli bir adam bulabiliyorsanız. En az 10 isterler böyle adamlara. Ahtapotum çok özleyeceğim be.
Seni çok arayacağız çok. https://t.co/bGyUQoeOIgIMG_-b1fglv.webp

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sevilla bu adamı neden aldı bilmiyorum ama asla vazgeçilmez değildi.
İki yıl boyunca iyi iş yaptı.
Lâkin bu yaşta bu fiyatı buldun mu direk yollayacaksın bu kadar basit.
Yerine kaliteli bir dos muhakkak gelir.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yok yere yolladık ya Fernando'yu hiçbir şey demiyorum. Vizyon gittikçe kayboluyor, geçen sene Gomis bu sene Fernando.Bulun hadi şimdi Fernando gibi kaliteli bir adam bulabiliyorsanız. En az 10 isterler böyle adamlara. Ahtapotum çok özleyeceğim be.
Seni çok arayacağız çok. https://t.co/bGyUQoeOIgEkli dosyayı görüntüle 50670

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Üzüldüm lan.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt