Fernando Santos, Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü Oldu

Çarşıdan aldım Conte
Eve geldim fernando santos
Dağılmış ve tutunacak hiç dalı olmayan bir takım için fazla bile bu hoca.
Ertodan bile red yiyen bu çapsız herifler için büyük başarı bunu getirmek

Iyi takimin olur hoca farkederde elinde topcu yokken hocanin etkisi olmaz

Tofas sahine michael smuchaher koysan ne fark edecek

aragones gibi birçok örneği var: millî takım teknik direktörleri körelmiş adamlardır. yaşları itibariyle de zayıflamış nöron bağlantılarından dolayı yeniden beceri sağlamaları mümkün olmuyor.

kariyeri de çok kötü. 2010'da 55 yaşında paok'tan ayrıldıktan sonra kulüp yüzü görmemiş. 55 yaşında parlak ve başarılı bir teknik direktör olsaydınız bu kariyeri kabul eder miydiniz? ben etmezdim

Hazır oyuncuya alışmış bir adam. Takım kurabileceğini sanmıyorum. İsmi bilinen ama başarıya aç olmayan birisi. Bence yanlış hamle onlar için. Gio ile görüşmüşlerdi aslında o adam gibi genç hocalar daha mantıklıydı bunlar için. O olmayınca tepkilerden etkilenip apar topar Santos'u getirmiş gibiler.

gedsonu bıze verın o parayla topcu alın 15 verırız

Yine aptalca bir macera. Sergen çok daha iyi iş görürdü.

Portekiz’de başarılı görenler Ronaldo dilolarıdır

2004 Yunanistan’dan sonra en beleş şampiyonluktu

Grupta 3 beraberlikle 3. çıktılar, 90 dklarda maç kazanamadan turnuva kazanacaklardı az kalsa

Finali aldıran Eder’in kariyerinde en uzaktan attığı goldü. Kısacası yaprak gibi hoca

Menajeri adamcağızı aksam 20 : 30 gibi uykudayken yataktan kaldirmadilarsa ne olayım 😁😁😁

Ronaldo'yu yedek bırakması, adamı övmek için kullandıkları argüman. Çok küçük bir camia.

Geri
Üst Alt