# Fernando Torres

Torres'e burun kıvırmakta nedir, gelirse ligin tozunu alır.

E heralde Burak'a benzetecekler. Izledikleri sadece bi türkiye ligi var.

:D :D

Torres'i beğenmiyorlar ciddi ciddi. Adam, bizim Burak'tan bekleyip de onun yapamadığı herşeyi müthiş yapıyor. Güçlü, çabuk, hızı iyi, fırsatçı, bitirici, kafa golü de atar, pres de yapar, topla-topsuz adam da eksiltir... Keşke gelebilse ama sanmıyorum.

:D :D

Torres'i beğenmiyorlar ciddi ciddi. Adam, bizim Burak'tan bekleyip de onun yapamadığı herşeyi müthiş yapıyor. Güçlü, çabuk, hızı iyi, fırsatçı, kafa golü de atar, pres de yapar, topla-topsuz adam da eksiltir... Keşke gelebilse ama sanmıyorum.

Almayacagimiz kesin zaten. Isin komik tarafi dedigin gibi yorumlar.

Diego'yu övüp Torres'i beğenmiyenler çok garip. ;)

Gol atamıyor pek ,diğer özellikleri iyi.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

[attachment=10189:torres-apb.jpg] Şu golü atan adamı beğenmeyenler ve Burakla karşılaştıranlar var ya ne diyim...

Ekli dosyalar

• torres-apb.webp
    torres-apb.webp
    73,3 KB · Görüntüleme: 147
[attachment=10190:download (3).jpg] :cigara::cigara::cigara:

Ekli dosyalar

• download (3).webp
    download (3).webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 137
Torres ile Pato bir mi,Pato ne zaman 1. sınıf bir dünya yıldızı olmuş?Torres in gelmesi demek Sneijder in gelmesi kadar büyük olay.

Torres bence hic bir zaman 1. sinif forvet olamadi

Beklenen patlamayi yapamadi chelsea'de

1. sinif golculer benim icin drogba, ibra, roni, messi, van persie, rooney vb

Gelirse sevinirim yanlis anlasilmasin ama drogba kadar katki yapicagini dusunmuyorum

Bize kewell gibi elmander gibi melo gibi nouma gibi van hooijdonk oyuncular lazim hic bir zaman wordclass olamamis ama cok azimli ve geldiginde her seyini verecek bir topcu

bonservisi yoksa kaçmaz dicemde bonservisi olmasa menajerler o parayı cukkalıyo her türlü veriyosun 5-10 civarı bi rakam. imza ve yıllık parası hariç

adam formsuz ve mental olarak kötü durumda bi de yaninda burak oynarsa iyice deliye döner. önce temizlik yapmamiz gerekiyor sonra torres gelebilir.

Bence cok iyi futbolcu ama anlam veremiyecegim sey söyle. Burak Yilmaz gibi tek forvet veya diger dille "striker" mevkisinde en verimli pozisyonu yine döndük dolastik geldik Sneijder kanatta mi oyniyacak? Burak Torres ayni anda oyniyabilir mi? Torres mi Burak mi yedek kalacak? bundan dolayi mantik konusunda soru isaretlirim var.

Seneye Mancini kalirsa kesinlikle tek santraforlu sistem olacak, cift santraforlu sistemi unutun zaten..

Seneye Mancini kalirsa kesinlikle tek santraforlu sistem olacak, cift santraforlu sistemi unutun zaten..

Gelirse Mancini

Türk Kanat - Wes10 - Burak

-------------Torres--------

Şeklinde oynatır bence..

Gelirse Mancini

Türk Kanat - Wes10 - Burak

-------------Torres--------

Şeklinde oynatır bence..

epic fail olur, ya Burak ya Torres olur (varsayalim Torres geldi :p ), obur turlu cenazeye gider bu takim, Burak tan kanat olmaz..

Mancini'de bir Burak hastalığı var gibi geliyor bana. Torres gelirse çift forvet oynarız.

Torres alirsak paramizi bosuna harcariz, bazi anti-Burakcilar bile artik Burak'i geri isterler. :D

Geri
Üst Alt