# Fernando Torres

yok daha çok süratli bitirici forvet..Yüksek topu göğsüne alıp sağa sola aktaran sonra içeri koşan yada kafayla arkadaşlarına aralara pas indiren bi oyuncu değil..Kısaca Pivot değil..

Top tutmakla bahsettiğin terimlerin alakası yok. Senin bahsettiğin forvet tipi Dzeko. Ama Torres gayet ayaklarına hakim, ileride top tutabilen ve takımın ileride kalmasını sağlayabilen yeteneklere sahip. Senin bahsettiğin özelliklerle top tutmanın bir alakası yok ki. En azından Arena'daki Chelsea maçını izlediysen Torres'in ne kadar yaratıcı, zeki ve yetenekli ve top tutabilen bir adam olduğunu anlamışsındır az çok.

Torresin en iyi yaptığı işlerden biri bence. :D

Agueroda saklar Tevezde yeri gelirse ama Torres daha çok hızlı bitirici Deparlı oyuncu Pivot Santrfor tek forvetle oynanan sistemde olmazsa olmaz.. Yoksa kanatların çok golcü olması gerekir. Beklerin sürekli iki yönlü oynması gerekir aksi takdirde kendi sahanda bekleyip rakibi üstüne çekip ileriye Torrese Vb hızlı oyuncuya pas atmak zorundasın.. Drogba bizi en çok bu yönüyle rahatlatıyodu Drogba Yokken İleri gidemiyoz rakip üstümüze gelirse Burak Boş alanda pozisyon buluyodu yine aynısı olmasın diye Pivot almalızyız.. Yani Drogbanın yerini doldurmalıyız

Torres gayet top tutabilen oyuncu hemde baya baya top sakliyor.

Zaten chelsea'yi takip eden birisi anlar bunu. Chelsea hic yaratici hucum eden bi takim degil. topu ileriye sisiriyolar, ilerde torres biseyler yapmaya calisiyo tek basina, 10 saniye top tutuyo yalniz basina anca o zaman yanina 1 ya da 2 adam geliyor.

ya da ilerde bi kac calim atmayi deneyip faul aldiriyor. Chelsea'de hucum eden tek oyuncu torres :D buda onun gol ortalamasini dusurur. Bence atletico ya da liverpool gibi takimlarda oynasa cok daha fazla atar. Ya da kopsun bize gelsin

Top tutmakla bahsettiğin terimlerin alakası yok. Senin bahsettiğin forvet tipi Dzeko. Ama Torres gayet ayaklarına hakim, ileride top tutabilen ve takımın ileride kalmasını sağlayabilen yeteneklere sahip. Senin bahsettiğin özelliklerle top tutmanın bir alakası yok ki. En azından Arena'daki Chelsea maçını izlediysen Torres'in ne kadar yaratıcı, zeki ve yetenekli ve top tutabilen bir adam olduğunu anlamışsındır az çok.

Alakası var topu ileride tutmaktan bahsediyorum.. Emenike değil Webo lazım diyorum.. İleride Yeri gelir Hamitte top tutar..Ayaklarına hakim oyuncu top tutabilir ama Sow Emenike yerine Webo tipi olmalı.. Torres kendi oyun stilinde tartışmasız ama ben başka stil oyuuncu bize lazım diyorum.. Tevezde zeki kıvrak Agueroda Ama ne Torresden pivot olur ne diğerlerinden Kafa golleri bile sayılıdır...Topu ileride tutan forvet düzeltiyorum.. Yanlış anlaşılıyo. İleride top tutan değil topu ileride tutan forvet olmalı bence

he torres topu ileride tutamasa ne olur , bizde topu rakibe teslim eden santrafor var bundan daha kötü ne olabilir :D

Keşke Faruk Torez olsaydı süper olurdu ama Federasyonun yabancı sınırı yabancı transferi didik didik etmeyi gerektiriyo

Burak Yılmaz bi zahmet defolsun gitsin bide yanına başka forvet istemiyormuş tabi drogba alnını karışladı hafiften yıldızı söndü Umut'a razı oldu. Torres burakı top diye oynar. Torres'in olduğu yerde Burak'ın esamesi okunmaz

Burak Yılmaz bi zahmet defolsun gitsin bide yanına başka forvet istemiyormuş tabi drogba alnını karışladı hafiften yıldızı söndü Umut'a razı oldu. Torres burakı top diye oynar. Torres'in olduğu yerde Burak'ın esamesi okunmaz

Haddini bil

Yalnız adam reis meis ama tam eşcinsel tipi var :DGuti de böyleydi.Neyse gelsinde tipi problem değil :D

Sakin olun renkdaşlar...

Fernando Torres daha gelmeden olay çıkarmayı başarmış.Adı bile yetti reisin:D

torres, eto vb kırılgan açık alan golcüleri bizim ligde zorlanır

mandjukıc, djeko gibi güçlü golcülere ihtiyaç olduğunu düşünüyorum

Aynen. Sen gs taraftarıysan ben kuşum

12496360.jpg

Afiyet olsun

Geri
Üst Alt