# Fernando Torres

Taraftarlarimiza bak Torresi begenmiyorlar. Son 2 senede acayip bir sekilde bir yerlerimiz kalkti bu kadar basarilar ile.

I am the one who knocks!

13 milyon euro chelsea'ye

kendisine de 2014/15'te 4.6 mn

2015/16'da 4.3 mn

2016/17'de 4 mn olmak uzere 3 yilda bir 13 milyon daha verebiliyorsak bu transfer olur

Gelmesini de cok isterim cok iyi transfer olur drogba'dan bile daha faydali olmasi ihtimali cok yuksek

NOT Nedense turkce karakterleri kullanamiyorum aynen counter strike klavyesi gibi oldu

i buna basinca ' cikiyor mesela cozumunu bilen var mi

ayarlara baktim dil turkce

2015/16'da 4.3 mn

2016/17'de 4 mn olmak uzere 3 yilda bir 13 milyon daha verebiliyorsak bu transfer olur

Gelmesini de cok isterim cok iyi transfer olur drogba'dan bile daha faydali olmasi ihtimali cok yuksek

NOT Nedense turkce karakterleri kullanamiyorum aynen counter strike klavyesi gibi oldu

shift i yap

tAp@tALk xD

2015/16'da 4.3 mn

Klavye dilide mi Türkçe

Mourinho zaten memnun değil, keşke ne yapıp edip ikna etsek de getirebilsek. Muazzam faydası olur. İlla Liverpool günlerini aramaya da gerek yok sonuçta ne biz o seviyede bir takımız ne de oynadığımız lig Premier League.

Fernando-Torres-Party-in-Madrid-fernando-torres-14298258-500-393.jpg

Sneijder aldi topu ve ilerliyor... Torresi gördü... pasi verdi..Torres aldi topu..iki rakip arasinda cikmaya basarabildi... ve depar atan Sneijder gördü..havadan bi pas verdi Torres... tam Sneijderin ayana..Wes aldi topu vurdu ve GOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Aman tanrim cok güzel bi duvar paslasma...cok güzel bi gol

Ne iş bir gelişmemi var.

Geliyorsa harika olur çünkü bu arkadaş tam çilek tabirine uyuyor ve Sınıf Atlatır kuşkusuz.

1. Torresi begenmiyor adamlar yok böyle birşey. gideriz gomis denen bitik çöpü alırız halay çekerler. Ne vizyonsuz taraftarlar var.

Torres ögüveni olmayan, futbol tarihin en kötü transferlerden birisi.

Burak'i her zaman gol sansi kaçirirsa elestiren Galatasaray taraftari için oynarsa Torres özgüveni neredeyse kirilir.

1. Torresi begenmiyor adamlar yok böyle birşey. gideriz gomis denen bitik çöpü alırız halay çekerler. Ne vizyonsuz taraftarlar var.

Torres'in bonservisi 10 m euro ve su anda kariyerinin dibini yasıyor. Fizik olarak cok kötü durumda. Torres gelir ve tutmaz ise ki tutmama ihtimali cok yüksek büyük bir maliyet altına girmis oluruz.

Maddi durumumuz süper olmadıgına göre Torres'i transfer yapma lüksüne sahip bir Kulüp olmadıgımızı düsünüyorum.

Torres'in bonservisi 10 m euro ve su anda kariyerinin dibini yasıyor. Fizik olarak cok kötü durumda. Torres gelir ve tutmaz ise ki tutmama ihtimali cok yüksek büyük bir maliyet altına girmis oluruz.

Maddi durumumuz süper olmadıgına göre Torres'i transfer yapma lüksüne sahip bir Kulüp olmadıgımızı düsünüyorum.

Torres'i en fazla kiralariz bence bonservisiyle almak icin gucumuz yetmez

Ft olsaydi kankasi mou ile baglardi bu isi :D

Geri
Üst Alt