Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
shift i yap13 milyon euro chelsea'ye
kendisine de 2014/15'te 4.6 mn
2015/16'da 4.3 mn
2016/17'de 4 mn olmak uzere 3 yilda bir 13 milyon daha verebiliyorsak bu transfer olur
Gelmesini de cok isterim cok iyi transfer olur drogba'dan bile daha faydali olmasi ihtimali cok yuksek
NOT Nedense turkce karakterleri kullanamiyorum aynen counter strike klavyesi gibi oldu
i buna basinca ' cikiyor mesela cozumunu bilen var mi
ayarlara baktim dil turkce
13 milyon euro chelsea'ye
kendisine de 2014/15'te 4.6 mn
2015/16'da 4.3 mn
2016/17'de 4 mn olmak uzere 3 yilda bir 13 milyon daha verebiliyorsak bu transfer olur
Gelmesini de cok isterim cok iyi transfer olur drogba'dan bile daha faydali olmasi ihtimali cok yuksek
NOT Nedense turkce karakterleri kullanamiyorum aynen counter strike klavyesi gibi oldu
i buna basinca ' cikiyor mesela cozumunu bilen var mi
ayarlara baktim dil turkce
Klavye dilide mi Türkçe
Tamam buldum shift+alt yaptım düzeldi ama neden öyle olduğu konusunda hiçbir fikrim yok, teşekkür ederim
- Torresi begenmiyor adamlar yok böyle birşey. gideriz gomis denen bitik çöpü alırız halay çekerler. Ne vizyonsuz taraftarlar var.
Torres'in bonservisi 10 m euro ve su anda kariyerinin dibini yasıyor. Fizik olarak cok kötü durumda. Torres gelir ve tutmaz ise ki tutmama ihtimali cok yüksek büyük bir maliyet altına girmis oluruz.
Maddi durumumuz süper olmadıgına göre Torres'i transfer yapma lüksüne sahip bir Kulüp olmadıgımızı düsünüyorum.