Mert Akman
10 Numara!
- 21 Haziran 2009
- 15.023
- 3.984
- 458
Her şekilde gelmesini isterim.Ayağına hakim teknik bir forvet görmek istiyorum takımda artık.Topa bomba muamelesi yapanlardan bıktı herkes.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burak Yılmaz bi zahmet defolsun gitsin bide yanına başka forvet istemiyormuş tabi drogba alnını karışladı hafiften yıldızı söndü Umut'a razı oldu. Torres burakı top diye oynar. Torres'in olduğu yerde Burak'ın esamesi okunmaz
![]()
Afiyet olsun
açık alan golcüsünün kralı bizde o bile bu ligde 15 gol atıyorsa torres uçar senin mantığına göre.
Burak Yılmaz bi zahmet defolsun gitsin bide yanına başka forvet istemiyormuş tabi drogba alnını karışladı hafiften yıldızı söndü Umut'a razı oldu. Torres burakı top diye oynar. Torres'in olduğu yerde Burak'ın esamesi okunmaz
helal be canavar
Gerek yok burak tek forvet oynucak
tAp@tALk xD
Torres bence hic bir zaman 1. sinif forvet olamadi
Beklenen patlamayi yapamadi chelsea'de
1. sinif golculer benim icin drogba, ibra, roni, messi, van persie, rooney vb
Gelirse sevinirim yanlis anlasilmasin ama drogba kadar katki yapicagini dusunmuyorum
Bize kewell gibi elmander gibi melo gibi nouma gibi van hooijdonk oyuncular lazim hic bir zaman wordclass olamamis ama cok azimli ve geldiginde her seyini verecek bir topcu
Chelsea'de pek parlak gözükmedi, ama adam Liverpool'da yardiriyordu.