# Fernando Torres

Her şekilde gelmesini isterim.Ayağına hakim teknik bir forvet görmek istiyorum takımda artık.Topa bomba muamelesi yapanlardan bıktı herkes.

Burak Yılmaz bi zahmet defolsun gitsin bide yanına başka forvet istemiyormuş tabi drogba alnını karışladı hafiften yıldızı söndü Umut'a razı oldu. Torres burakı top diye oynar. Torres'in olduğu yerde Burak'ın esamesi okunmaz

Sen kimsinde Galatasaray topçusuna defol diyorsun ? Raporladım

12496360.jpg

Afiyet olsun

iti an çomağı hazırla. Neyse takılın siz liseli boyz daha önemli işlerim var.

Torres-Sneijder birbirini süper tamamlar. Torres veya onun tarzında bir santrafora acilen ihtiyacınız var.

1 kontejan kaldıysa buda kaliteli bir santrafora harcanmalı. Tartısması Yapılamaz. NET..

Diego Costa ile takas olacaklar boş yere ümitlenmeyin zaten FFP yüzünden uçuk isimler almamız imkansız

açık alan golcüsünün kralı bizde o bile bu ligde 15 gol atıyorsa torres uçar senin mantığına göre.

valla burağın hakeme oynaması hariç beğeniyorum

bu sene kora kor oynadı

hücum faulunde bence lig lideriyiz burak sayesinde

her sezon 20 gol ortalamasıyla oynayan bir adam

ama ŞL için yeterli mi: hayır

iyi bir santarfora ihtiyaç var gerçekten

benim tercihim drogbanın yerine yine o tarzda güçlü bir oyuncu

bu tarife girmiyor belki ama :)

TEOFİLO GUTİEREZ

Torres Bitmis.

Hayirli Olsun Camiamiza.

#BabyFaceAkar

İntere satın alma opsiyonlu bedava kiralanması gündemdeymiş.

Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk

El Nino olduğu günleri özlüyoruz..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Burak ondan daha teknik, futbol zekası daha üstün ve son vuruşları daha etkili üstelik bir yaş daha genç

Gerek yok burak tek forvet oynucak

tAp@tALk xD

Torres bence hic bir zaman 1. sinif forvet olamadi

Beklenen patlamayi yapamadi chelsea'de

1. sinif golculer benim icin drogba, ibra, roni, messi, van persie, rooney vb

Gelirse sevinirim yanlis anlasilmasin ama drogba kadar katki yapicagini dusunmuyorum

Bize kewell gibi elmander gibi melo gibi nouma gibi van hooijdonk oyuncular lazim hic bir zaman wordclass olamamis ama cok azimli ve geldiginde her seyini verecek bir topcu

Chelsea'de pek parlak gözükmedi, ama adam Liverpool'da yardiriyordu.

Gelirse Drogba' nın transferinden daha çok sevinirim, çok beğendiğim bir forvet, topla hızlanması inanılmaz, güçlü ve futbol zekası üst düzeyde, CL'de Bruma ve Sneijder ile süper 3'lü olabilirler bence.

Geri
Üst Alt